ماشین شما مالتی پلکس که نیست؟ اگه نیست احتمالا مشکل از همون تجهیزات دزدگیره. تجهیزاتی که تو کاپوته!
ماشین شما مالتی پلکس که نیست؟ اگه نیست احتمالا مشکل از همون تجهیزات دزدگیره. تجهیزاتی که تو کاپوته!
من نشستم پشت پژو پارس سال، فرمونش واقعا نرم بود. انگار رو هوا بود فرمون خیلی حال کردم. چرا فرمون سمند انقدر سفته پس؟ نمیشه کاریش کرد؟
وقتی از پشت پژو پارس میای میشینی پشت سمند انگار نشستی پشت پراید![]()
والا فرمون سمند و پارس هر دو هیدرولیک هستند. من که فرقی تو این دوتا ندیدم. رانندگی با سمند و پراید هم خیلی تفاوت دارن دوست من.
یه دوری هم با سمند ef7 های جدید یا سورن elx بزنید .اون موقع همون حس شاید بهتر از اون بتون دست میده
من سمند ال ایکس مدل 89 دارم. بابام دو هفتس پژو پارس گرفته برای خودش. نشستم پشت اون دیدم چقدر فرمونش نرمه. خیلی با سمند من فرق داشت. فرمون سمند خوبه ولی وقتی از پشت پژو پارس میای پشت سمند مثل این می مونه که اومدی پشت پراید نشستی. فرمون جفتشون هیدرولیکه ولی سمند مثل پارس خیلی نرم نیست
یعنی تو سری های جدید فرمون بهتر شده؟
بنده هم سوار پارس سال و Elx و انواع سورن شدم. تغییری با هم ندارن. اما سواری با سمندهای موتور ملی (سورن و LX ) چیز دیگه ای هستش. شما احتمالا هیدرولیک سمندتون خیلی مشکل داره که میگید مثل پراید می مونه. حتما یه تعمیرگاه ببرید. ممنون
این سری های جدید یه تغییری توی ساختار فرمونش دادند که یکم نرم تر شده ولی هنوز لرزش رو دارند ,همشون
برسی کردم دیدم که پمپ هیدرولیک همونه تغییری نکرده
نمیدونم شاید از جعبه فرمونش باشه
در اینکه سمند ماشین راحتیه شکی نیست. اینو بعد از 2 سال تجربه رانندگی با این ماشین می گم. فرمون هم نرم هست اما نه به نرمیه پارس. آیا ربطی به روغن هیدرولیک و اینا داره؟ از کجا بفهمم سطح روغن استاندارد هست؟
نظرتون درباره این رینگ زیر سمند سفید چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه دوست من
لطفا جدا آپلود کنید عکس رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)