سلام دوست من مبارکه ایشالا
اون دو تا پیچ شانزمان برای تنظیم زنجیره که چقدر از حد نهایی بالا و حد نهایی پایین کم و زیاد باشه
اون پیچ رو کمک هم به فنر و الاستومر تو کمک فشار میاره در نتیجه کمکت یکمی سفت تر میشه
سلام دوست من مبارکه ایشالا
اون دو تا پیچ شانزمان برای تنظیم زنجیره که چقدر از حد نهایی بالا و حد نهایی پایین کم و زیاد باشه
اون پیچ رو کمک هم به فنر و الاستومر تو کمک فشار میاره در نتیجه کمکت یکمی سفت تر میشه
میگم حیاط دلبازی هم داری ارین خان
سلام دوستان
و البته سهراب خودمون
این کنندل لفتی رو در موردش م توضیح می دی؟؟؟قضیش چیه این تک بازو بودن؟؟؟
ن دوستان کسی میدونه چرا سایت فیلتره و فقط پسوند ir بازه؟؟؟؟که اونم معلوم نیست فیلتره بشه یا نه
یا چرا بازی سنتر فروم هاش فیلتره؟؟؟؟
Last edited by crash00; 11-07-2010 at 23:51.
کنندال لفتییکی از چرخهای معروف کنندال هست که تو ایرانم یکی دوتاش هست این تکنولوژی مخصوص کمک کنندال هست که فقط سمت چپ کمک رو داره و تمام تجهیزات رو اون سواره دیسک و..... توپیشم خاصخ که تو اون فشار مثل ساعت کار میکنه
کلا هم سبک تره هم واسه خودش یه کلاس خاصی داره و یه سری مزایای دیگه
سلام
ممنون از پاسختون
فقط میخواستم بدونم آیا شانژمان اسرام که رو دوچرخه منه بهتره یا شیمانو ؟ممنون
دوست من این مقایسه اشتباهی هست هر دو برندای معتبری هستند این شانژمانم تو رنج خودش مناسبه تقریبا تو سطح الویو و اسرا هستش
انتخواب برند نظر شخصیه یکی با شیمانو حال میکنه یکی با اسرم
سلام
آقا این لفتی رو شما خودت باهاش کار کردی جایی کم نمیاره از نظر تعادل و این بحث ها چی؟؟؟؟
این شانژمان آقا آرین اسرم چیه؟؟؟ببخشید شما برا خودت می خواستی یا پسرت؟
اسرم x-0 بالا تره یا sram xx ؟؟؟؟ من تو سایتش xx به چشم نیومد
مثلا من می خوام یه دوچرخه با ست اسرم جمع کنم مثلا دسته دنده ی x-0 رو بگیرم یا attack????
آقا بالاترین رنج کدوم بهتره (دوشاخ یا تک شاخ)
xcm
rockshox
lefty
دوچرخرو فروختی؟؟؟ یا پولش جور شد؟؟؟؟
اگه فروختی به همون قیمت فروختی؟؟؟
من بعضی وقتا که مثلا سرعت دوچرخه کمه تو پیاده رو ام جلوم آدمه بعد یه سوراخی راهی یاکلا راه فراری پیدا می کنم و فرمون رو اون وری می کنم و با قدرت رکاب می زنم تا از اون یه تیکه رد بشم(حالات دیگه هم داره ها)
نمی دونم ولی فکر کنم از پشت دو چرخس یه صدای تق وحشتناک میاد البت خیلی کم بعضی موا قع هم ضعیف( وقتی موقع شتاب دادن دنده کم یا زیاد کرده باشم هم یه صدایی میده ) اما این انگار تنه ترک خورد این خفن یک بار اتفاق افتاد اومدم بگم اینجا تنه ترکی چیزی نخورده باشه وسط راه یهو ببینم زین زیرم نیست
درضمن فقط اسرمو عشقه
سلام تقاضای کمک از استادان دوچرخه سوار
بنده 25 سال سن و 178 سانت قد و حدود 82 ام وزن دارم که می خوام با دوچرخه سواری کمترش هم کنم
(استفاده ام شاید روزانه 1-2 ساعت معمولی سوار شم پنج شنبه جمعه هم نهایتا 2-3 ساعت چیتگر)
ضمنا دوچرخه هم از دوچرخه های کراس مدل راک رو انتخاب کرده ام یعنی یه جورایی همین یه انتخاب رو دارم
اول اینکه قیمت این دوچرخه حدودا چقدره؟
دوم آیا مناسب بنده هست؟
کیفیت و مواردی که برای خرید لازم هستند رو هم لطف کنید
Last edited by vahidh; 13-07-2010 at 12:14.
هیچ فریادرسی نیست؟
بخرم دوچرخه رو؟ این شیمانو اینا چیه جریانشون؟
آقا آریان شما راضی هستین از دوچرخه؟
سلام
راستش من از دوچرخه استفاده نمیکنم برای پسرم خریدم ولی یه دوری باهاش زدم بد نبود فقط یه مشکل داره اونم اینه که دنده جلو زنجیر بزرگش جا نمیخوره که باید بدم تنظیمش کنن البته پیچش رو پسرم دستکاری کرده بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)