خیلی عالی بود.... دستت درد نکنه......
راستی دوربین شما مشکل نداره؟ مال من کیفیتش خوب نیست، نمی دونم ببرمش نمایندگی یا نه!
خیلی عالی بود.... دستت درد نکنه......
راستی دوربین شما مشکل نداره؟ مال من کیفیتش خوب نیست، نمی دونم ببرمش نمایندگی یا نه!
اقا ali_macbook_apple دستت درد نکنه خیلی چیزه توپی بود.
سلام بر همه دوستان گل خودم. آقا من طبق همون آموزشی که آقا مسیح برای آپدیت رام داده بودن، اومدم گوشیمو آپدیت کنم ولی همش بعد از اینکه دکمه verify now رو تو همون نرم افزار آپدیتر سامسونگ می زنم، بهم خطای incorrect version میده!
مشخصات ورژن گوشیم اینه: JPHI5/JPHI5
JVHI3
خواهشن دوستان کمک کنید! آخه حتی hard reset هم کردم ولی بازم جواب نداد! در ضمن رفتم تو رجیستریش ورژن گوشیمو هم کردم JVHI1 ولی بازم همون erroro بهم می داد:(
منم دوباره ورژن رو برگردوندم به JPHI5!!!
درود بر دوستان دوست داشتنی
corey جان ممنون ولی:
منظورت رو نفهمیدم.ولی دای امنیا بی نظیره
میشه آدرس یکیشون را بدی که وقتی اومدم سردرگم نشمبعضی از نمایندگی های مایکروتل تو تهران میشه این کار کرد
لطفا بیشتر توضیح دهیداهل برنامه و این جور چیزا نیستی فکر i8510 برات مناسب تر باشه![]()
سلام به همه دوستان
من به تازگی یک I900 خریدم. می خواستم ببینیم ورژن این PDA به روز هست یا نه.
حقیقتش من جند تا برنامه فارسی ساز یکی برای PDF و یکی دیگه برای SMS ها و فایلهای Office، مشکلی که تا اینجا پیش اومده قفل شدن حالت چرخش اتوماتیک روی System Default هستش. لطفا منو راهنمایی کنید.
راستی ورژن من DTHJ5
سلام.............arz جان کم پیدایی
این شماره زنگ بزن
66497446
نمایندگی مرکزی ماکروتل
پاشو برو علائدین طبقه هم کف یه جا درست کردن واسه سامسونگ...همه گوشیهاشون و روشن گذاشتن شما بر میداری باهاشون کار میکنی ...
سلام دوستان. بالاخره گوشی امنیای من هم رسید.(خرید اینترنتی داشتم و با پست پیشتاز اومد)
Firmware رو از کجا میتونم نیگاه کنم؟ و آیا نیازی هست عوض بشه؟
با سلام
نحوه دسترسي به اين لينك ها چگونه است ؟ هيچكدام باز نمي شود.
این گوشی تاچش فوق العادس ، برای کسی که اولین تجریه تاچشه عالیه ، فقط همونطور که قبلاً توضیح دادم ، نوع سیستمهای تاچ متفاوتن ، بسته به سلیقتونه ، یکی به ناخن بهتر عمل می کنه (امنیا ) ، یکی با نوک انگشت بهتر عمل می کنه (آیفون ، F480) .
قضیه Dead شدن هم قبلاً توضیح داده شده ، فقط سهل انگاری کاربر می تونه باعث Dead شدن بشه، خصوصاً موقع آپدیت کردن.
اما اگه گوشی گارانتی باشه ، گارانتی بدون هزینه براتون تعمیر میکنه(فقط ماکروتل).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)