نه ندارم /.
اگه قبول بشم و نداشته باشم مدارک رو نگه می دارن تا من یه برگه ی چیزی اوکی کنم آره یا باطل می کنن ؟
نه ندارم /.
اگه قبول بشم و نداشته باشم مدارک رو نگه می دارن تا من یه برگه ی چیزی اوکی کنم آره یا باطل می کنن ؟
فکر نکنم چون افسر مدارک رو چک میکنه بعد امضا میزنه اگه آیین نامه بود وقت میدادن تا آزمون شهر مدارک رو آماده کنید.
من فکر میکنم اصلا امضا نکنه.
اون وقت اگه من برم بدم و قبول بشم چی میشه تکلیف من ؟اون وقت مردود اعلام می کنه میگه با یه مدرک بیا امتحان بده قبول شو یا ثبت میشه تا مدرکی بیام که ببرن برای صدور گواهینامه ؟
نمیدونم.شاید همون اول که میشینی پرونده رو ببینه و امتحان نگیره.حالا شما برو فوقش اینه که امتحان نگیره.
سلام دوست عزیز
این خیلی عجیبه چون قبل از ازمون و بعد از تموم شدن اخرین کلاس مهارت رانندگی برای ثبت اطلاعات شما همراه پروندتون به محل ثبت که تو همون اموزشگاه هست میرید و بعد شما رو میفرستن به معاینه چشم و گرفتن گروه خونو.....یعنی اگه مدارک موجود نباشه شما اصلا اطلاعات ثبت نمیشه که بخواید امتحان بدید من خودم همین مشکل دارم چون هنوز کارت پایان خدمتم نیومده و با برگه رهایی هم نمیذارن ازمون بدم..
امروز آزمون شهر قبول شدم.
کلا 4 دقیقه هم نشد.
تا یک ماه دیگه گواهینامه میاد؟
سلام .
دوستان یک سوال تخصصی .
گواهینامه من ب1 که 5 ماه دیگه یک سالش میشه .
من همیشه توی جاده هام . . و تا حالا 3 بار به خاطر سرعت و 1 بار به خاطر سبقت و خیلی بار هم واسه پارک و معاینه و . . . جریمه شدم .: دی
فقط اون 3 باری که سرعت و 1 باری که سبقت گرفته بودم شماره گواهینامه منو تو برگ جریمه نوشت نامرد . اما دیگه کاری نداشت باهام . نمونش دیروز تو جاده نطنز با 140 تا گرفت ماشنو . ( نامرد رفته بود پشت یه تپه قایم شده بود . خودم تا پرید وسط جاده کف کردم ) . فقط جریمه کرد . و دوباره شماره این لجن رو نوشت تو برگ جریمه . این دفعه با اسم کامل و کد ملی ....
حالا شما میگین من قید این گواهینامه رو باید بزنم . ؟؟ یعنی باید دقیقآ چیکار کنم .
اگه کسی تجربه ای داره یا میدونه چه اتفاقی می افته لطفآ بهم برسونه تا از دلواپسی در بیام . متشکرم.
سلام دوست عزیز
منم تجربه ای مشابه با شما داشتم
احتمالا باید بگم که شما تا الان شانس آوردین
چون اگه میخواستن باطل کنن گواهی نامتون رو ضبط میکردن و باطلش میکردن
---------------------------------
دوستان این گواهی نامه های هوشمند حداکثر توی چه مدت میان؟
یعنی میگید مشکلی واسه تمدید این لجن پیش نمیاد . من که نه حوصله آموزشگاه رو دارم نه وقتش رو .
چه قدر طول می کشه تا گواهی نامه موتور بیاد در خونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)