سلام دوستان می گم من سرورو درست کردم ولی آکانت نمیتونم بسازم لطفا توضیح بیشتر ممنون
سلام دوستان می گم من سرورو درست کردم ولی آکانت نمیتونم بسازم لطفا توضیح بیشتر ممنون
سلام .. خوب شرمنده اینترنتم ایراد پیدا کرده بود . الان حله
راهنمای نصبش دقیقا همونه که گفتم در ضمن MiniManager با دیتابیس کار میکونه نه با *.exe ها در ضمن در صفحات قبل خودم و دوستان لینک کردیم واسه دانلود . اون MiniManager ها استاندارد هستند که فکر کنم با یکم ویرایش config.php برای هر سروری کار کونه .در ضمن Trinity رو ندارم
چرا با adminphp کار نمیکونید ؟
سلام .. خوب شرمنده اینترنتم یه 48 ساعتی ایراد پیدا کرده بود . الان حله
mangadmin فقط یک addons هست که تو بازی کمی بهتون کمک میکونه در عمر GM ی ولی فکر نکنم که واستون کار مدیریت رو بکونه پیدا کردم لینک میکونم . ok
سلام حالا خودت یکم توضیح بیشتر بده تا دیگران بتونن کمکت کنند ؟
![]()
خوب دوباره سلام آقا ميلاد (TNT)
من چندتا سوال داشتم در مورد سرورتون. اولا ورژن Patch سرورتون رو بگيد يا اگه ممكنه link داونلودشو بزاريد تا داونلود كنم واسه ي گيم نتم نصب كنم. و سوال ديگه اينكه چطوري شما اينجا هستي سرورون هلند؟ ايا ADMIN سرور خودتون هستيد؟
خوب من در صورت ممكن حتما با شما تماس مي گيرم. راستش من توي يك سرور هارد قبلا GM بودم اما سرور فان رو بيشتر دوست دارم. ساخت ايتم براي Donate هم مثل آب خوردن بلدم. البته اگر سرورتون Mangos باشه. توي سرور هاي فان هم تجربه ام زياده. مي تونم GM خوبي واسه سرورتون باشم :-) .به خصوص اينكه تمام هم شهري هام رو به سرورتون دعوت كردم.
خيلي ممنون منتظر تماس من باشي
خوب دوباره سلام آقا ميلاد (TNT)
من چندتا سوال داشتم در مورد سرورتون. اولا ورژن Patch سرورتون رو بگيد يا اگه ممكنه link داونلودشو بزاريد تا داونلود كنم واسه ي گيم نتم نصب كنم. و سوال ديگه اينكه چطوري شما اينجا هستي سرورون هلند؟ ايا ADMIN سرور خودتون هستيد؟
خوب من در صورت ممكن حتما با شما تماس مي گيرم. راستش من توي يك سرور هارد قبلا GM بودم اما سرور فان رو بيشتر دوست دارم. ساخت ايتم براي Donate هم مثل آب خوردن بلدم. البته اگر سرورتون Mangos باشه. توي سرور هاي فان هم تجربه ام زياده. مي تونم GM خوبي واسه سرورتون باشم :-) .به خصوص اينكه تمام هم شهري هام رو به سرورتون دعوت كردم.
خيلي ممنون منتظر تماس من باشي
سلام .
خوب اینم اموزس ساخت NPC فروشنده :
البطه دوست عزیزی که با من تماس تلفنی داشتند و در خواست این اموزش رو کرده بودند منو ببخشید ADSL ایراد پیدا کرده بود . و در ضمن کیفیت تماس تلفنی هم خوب نبود هر دومون هم میدونیم که واسه چی کیفیت تماس تلفنی هم خوب نبود . حالا بگذریم .
اموزش ساخت NPC فروشنده در : learninggame.isgreat.org
و نمونه عکس مورتبط با اموزش در سرور خودم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام
من تمام کارهایی رو که توی این لینک هست انجام دادم ولی وقتی به قسمتی که باید evoXworld رو اجرا کنم میرسه..برانامش تا run می شه سریع از برنامه خارج میشه
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم اگه کمک کنید............)plz(
thx
سلام .
اگر تمام کار های گفته شده رو درست انجام داده باشی . نباید اینطور بشه .
خوب شاید mangosd.conf رو دست کاری کردی یا شاید هم نکردیکه بهتره کد زیر رو جای گذینش کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به من زنگ بزن 09194514922
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)