نمیدونم والله دیگه حد اکثر تا 1اسفند باید یکیشو بگیرم . هنوز درست حسابی مطمعن نیستم ولی از قیافیهی i9 خیلی بیشتر خوشم میاد و مثل اینکه صداشم کمی از d2 بهتره .
نمیدونم والله دیگه حد اکثر تا 1اسفند باید یکیشو بگیرم . هنوز درست حسابی مطمعن نیستم ولی از قیافیهی i9 خیلی بیشتر خوشم میاد و مثل اینکه صداشم کمی از d2 بهتره .
من فقط یکی از این دو رو گوش دادم بحث بهتر و بدتری نیست حالت صداشون کمی فرق میکنه و نوع استفاده
D2 تا 32 گیگابایت رم رو جواب میده .rockbox روش نسب میشه صفحه اش بزرگتر هست ........
I9 jeteffect 3.0 داره شکیل تر هست و خوش دست تر
کوون چون مشتری خاص داره محصولاتش بیشتر از این که سیر تکاملی داشته باشند حالتی دارند که هر پخش کننده خوبی خودش رو داره و بدی خودش رو برای همین بعضی از افراد رو مجبور میکنه که چند مدل مختلف رو بگیرند هیچ کدوم به دیگری ترجیه ندارند
هر کدوم به یک دردی میخورند.
برادر نمایندگی کووان تو ایران یکیه که اونم امرتاته که ویزیتورش هم تو همین فرومه ... اقای عثمان
تو تهران هم شاید مغازه هایی پیدا بشه که محصولات کووان رو گسترده بفرشن ولی نمایندگی نیستن...
اصفهان هم من 1 بار یه مغازه دیدم که پلیر داشت و یکی از پلیراشم s9 بود ... طرف دمش خیلی گرم بود با اینکه نمیخواستم بخرم واسم باز شده شو اورد یه 5 دقه باش کار کردم ...
تنها 2 جا میتونی گیر بیاری
مجتمع پار یه سر برو طبقه همکف ( من اونجا دیدم)
شیخ بهایی هم یکی از بچه ها میگفت یه یارو هست کوان داره ...
من رفتم شیخ بهایی اصلا نمیدونن چیه!!اگه ادرس شیخ بهایی رو داری بیزحمت بده
ببین برادرنمیدونم کدوم مغازه دقیقا ولی رفیقم ممیگفت اونجا دیده صرفا یه مغازه بوده که داشته!!!
شما شیخ رو تا اخرش رفتی و همه مغازه ها رو پرسیدی یا به چندتا اولی اکتفا کردی؟
معتبر تربن و انوایی که از ظاهر مغازشون معلومه چیزای کم یاب دارن رو یه سر بزن....
پارک هم برو طبقه همکف
سلام بچه ها. من یه o2 خریدم یه هفتس یا شایدم کمتر. صدا و تصویر فوق العاده داره. اکولایزرشم که عالی و سه تا jeteffect داره با تنظیمات واسه روشن شدن و خاموش شدن خودکار. یه رکوردر فوق العادس و میکروفنش خیلی خوب رکورد می کنه. زاویه دید بسیار بالا داره و کیفیت و سرعتش عالیه. خلاصه راضی کنندس دیگه. من میخوام ماشین بخرم و به شدت دارم بر وسایلمو میفروشم. اینم میخوام بفروشم. دستگاه نو و عالی. یه کیف چرم خود شرکت کوون هم خریدم براش که 25.000 پولشه. قیمت خودشم که 295.00 ت.من . 8 گیگه و کارت حافظه هم میخوره. هنوز برچسب ال سی دیش روشه و از هدفونشم استاده نکردم چون هدفون دارم. واقعاً عالیه. صداش معرکس
در خدمتیم. قیمت از شما. 09359528442
تماس بگیرید
دوستان اگه خواستید نرم افزار دستگاه خودتون رو ارتقا بدید حتما به عدد اول از سمت چپ توجه کنید لزوما این نیست که هر چی شماره firmware بیشتر باشه ورژن اون بالا تر باشه.
دو سه یا گاهی چهار سری firmware هر دستگاه داره که فرق های جزئی با هم دارند
اگه به فرض S9 ارید ورژن توش به صورت2xx هستش ولی من چند وقت چیش لینک یک 1xx رو به عنوان آخرین fw گذاشتم پس اشتباه نشه
بسته به نوع نیازتون fw رو انتخاب کنید l
مثال برای S9:
شماره سمت چت 1-2-3 منظور شماره اول از سمت چپ fw هست
مثال برای D2/d2+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 20-02-2010 at 13:31.
با سلام به بچه هاي گل
يكي از دوستان يك دستگاه A2 فروشي داره اگه كسي خواست
پي ام بده
برای خرید محصولات کوون تو اصفهان فکر کنم الان فقط همون هم کف مجتمع پارک باشه که جناب گونزو گفتند.....بنده از ایشون خرید کردم و قیمتاشون هم معقوله...ولی یه چیزی که هست این هستش که معمولا مغازه های اصفهانی که کوون میارن یه چند ماهی تو مغازه میمونه و از روی گارانتیش میگذره...مثلا خود من که s9 خریدم حدود 4 ماه از روی گارانتیش گذشته بود البته مغازه دار گفت مشکلی نیست و اگه مشکلی پیدا کرد بیا پیش خودمون ولی .......
به نظر من به این نکته توجه کن و حتما تاریخ شروع گارانتیش رو چک کن...یه فروشگاهی در شیخ بهایی بود که سابقا کوون میاورد....البته اول بیعانه میگرفت و بعد چند روز براتون میاورد که همین سه هفته پیش که من برای خرید هدفون به اونجا سر زدم فهمیدم که دیگه کوون نمیارند و فقط زدند تو کار کریتیو و ایریور....
در کل به نظر من بهتره از تهران خرید کنید..........
Last edited by mhek; 21-02-2010 at 12:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)