درسته ! میگن آزمایشیه و البته گفته شده با N96 سازگار نیست !80 درصد تهران تحت پوشش ----h اینو اعلام کردن ان 96 دار ها تایید می کنن
لطفا امتحان کنید اینجا بگید
درسته ! میگن آزمایشیه و البته گفته شده با N96 سازگار نیست !80 درصد تهران تحت پوشش ----h اینو اعلام کردن ان 96 دار ها تایید می کنن
لطفا امتحان کنید اینجا بگید
چرا؟؟؟؟؟ این ان 96 اخرش هم این قابلیتش به درد کاربراش نمی خوره (تو ایران)![]()
حرف و حدیث زیاده !چرا؟؟؟؟؟ این ان 96 اخرش هم این قابلیتش به درد کاربراش نمی خوره (تو ایران)![]()
میگن از اونجا که آموزشیه ممکنه زمان راه اندازی اصلی مشکل حل بشه ! از یکی از بچه های 96 دار شنیدم اینو !
کسی پیدا نشد به من بگه که گوشی n96 فنلاندی اصلم رو چه جوری توش فارسی بنویسم؟ (نمی خوام منوی گوشی به زبان فارسی بشه، فقط می خوام توی گوشی قابلیت نوشتن فارسی رو داشته باشم- چه برای SMS و چه برای وارد کردن اسم به صورت فارسی در قسمت Contacts)
اپديتش كن و رو پروداكت011بزار تا زبان فارسي به گوشيت اضافه بشه بعد از قسمت
setting/general/personalisation/language/writinglanguageرو قسمت فارسي اوكي كن
البته لازم نيست حتمي به ورژن بالاتر اپديت كني فقط اونجا زبان فارسي رو انتخاب كن يا5تومن بده بي دردسر بيرون اين كاررو برات دو سوته رديفش كنن
عارف جان ممنونم از کمکت، ولی منظورت رو توی این قسمتی که نقل قول کردم نفهمیدم.البته لازم نيست حتمي به ورژن بالاتر اپديت كني
اگه لازم نیست که حتما به ورژن بالاتر آپدیت کنم پس چه جوری میشه؟
توی این مسیر setting/general/personalisation/language/writinglanguage که میرم فارسی نداره...
=======
دقیقاً چه موقع از آپدیت کردن و کجای آپدیت باید پروداکت کد رو وارد کنم؟
ممنون.
راه اندازی تلویزیون دیجیتال تا دو ماه آینده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه اندازی تلویزیون دیجیتال تا دو ماه آینده
فک نکنم به این زودیها محقق بشه !! تهران شاید تا 1 ساله آینده بشه ، اما ما شهرستانیها عمرا به این امکانات برسیم !!!
من هم این خبر رو شنیدم و فکر کنم قطعی باشه . دو تا سوال داشتم :
1.این تلویزیون دیجیتال که می خواد راه بیفته فقط برای دستگاه تلویزیونهای خانگی هست یا اینکه برای موبایل هم هست یا اینکه باید دستگاههای دیگری هم اضافه کنن تا روی موبایلها هم کار کنه ؟
2. اینکه این هماهنگ نبودن --- صدا سیما با گوشیهای نوکیا قضیه اش چیه، یعنی اگرم راه بیفته رو N96 کار نمیکنه؟
شایدم باید 2 ماه صبر کنیم تا ببینیم بلاخره چی میشه![]()
مرسی از اینکه جواب دادین اما من وقتی روی صفحه اصلی گوشی هستم بدون اینکه توی منوی گوشی باشم یا اینکه نرم افزاری در حال اجرا باشه وقتی کشوی گوشیم را به طرف پایین میکشم هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون میشم در این خصوص راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)