اون پاکت نامه از همون روزه اول که هنوز اس ام اس دریافت نکرده بودم چشمک میزد و میزنه
رادیو هم نمیدونم چرا راه نمیوفته
چجوری سرچ میکنن فرکانسارو
اون پاکت نامه از همون روزه اول که هنوز اس ام اس دریافت نکرده بودم چشمک میزد و میزنه
رادیو هم نمیدونم چرا راه نمیوفته
چجوری سرچ میکنن فرکانسارو
رادیوش راه افتاد ولی چرا بدون هندزفری کار نمیکنه
اینجوری فایده نداره که
نمیشه کاری کرد بدون هندزفری کار کرد؟
هندزفری به عنوان آنتن کار می کنه.نه راهی نیست![]()
ولی میتونین بعد از نصب هندز فری رایدیو رو بزارین رو بلند گو....رادیوش راه افتاد ولی چرا بدون هندزفری کار نمیکنه
اینجوری فایده نداره که
نمیشه کاری کرد بدون هندزفری کار کرد؟
من بعد از اینکه گوشیم رو آپدیت کردم با این مشکل مواجه شدم که خیلی وقتا وصل نمی شد و می بایست مجددا خارج بشم و دوباره وصل شم (فرقی نمی کرد چه نرم افزاری باشه مثل اپرا، اپرا مینی، مرورگر خود گوشی، رادیو اینترنتی، یا هر نرم افزار دیگه؛ گاهی وصل میشدن گاهی نمیشدن و تنها راهش این بود که اتصال وای فای مجددا برقرار شه (یعنی یا دستی قطع بشه یا از نرم افزار خارج شم و دوباره بازش کنم)).
خیلی تو اینترنت سرچ کردم و بعد از دو سه ماه یه راه حل پیدا کردم:
ابتدا در کامپیوتر وقتی مودمت روشن هست برو به:
استارت منو و بعد Run
و تایپ کن cmd
در صفحه ی مشکی رنگی که ظاهر میشه تایپ کن:
ipconfig/all و بعد اینتر بزن.
پاسخی مشابه زیر داده می شود:
...
Gigabit Ethernet Controller
Physical Address. . . . . . . . . : ****
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.50
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, August 16, 2010 10:58:11 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, August 19, 2010 10:58:11 AM
حال در گوشی به تنظیمات کانکشن وای فایمان می رویم که در مسیر زیر قرار دارد:
tools > settings > connections > destinations > internet > your WiFi > options > advance settings > ipv4 settingsو مقادیر زیر رو تنظیم می کنیم:
Phone IP address : همان مقداری که در بالا نوشته شده با این تفاوت که رقم آخر را چند واحد افزایش میدهیم مثلا:
اگر عدد نوشته شده 192.168.1.50 بود ما آنرا بصورت 192.168.1.51 یا 192.168.1.52 یا ... وارد میکنیم.
Subnet Mask : همان عدد نشان داده شده که معمولا 255.255.255.0 است.
Default Gateway : همان عدد نشان داده شده.
DNS: Auto
مثال:
Phone IP address: 192.168.1.52
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
DNS: Auto
تنظیمات را ذخیره کرده و گوشی را ریستارت میکنیم.
مشکل باید حل شده باشد.
سلام,
من چند تا مشکل داشتم:
1)چطوری میشه آیکن music رو توی منوی اصلی برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{آخه با تم ها و هکهایی که ایکن تغییر میدن نمیشه تغییری تو شکل ظاهریش ایجاد کرد و مهمتر این که کاربردش کمه}
2)اس ام اس ها رو چطوری{اگه میشه}تو My folders یا Draft صرفا فقط با نام فرستنده مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟{چون در حالت عادی هم با نام فرستنده و هم با قسمتی از متن پیام ذخیره میکنه,با گوشی های دیگه مثل N73 میشه این کارو کرد,خیلی بهش احتیاج دارم,راهی نداره؟}
3)بعضی وقتا فقط{ 20 یا 30 یا ...}ثانیه مکالمه ورودی دارم و بعد تو خلاصه تماس میزنه مثلا 4:23 ثانیه...؟؟؟
4)روی دکمه شاتر یا RECORD این گوشی چراغی مثل N73 یا N82 برای دیدن در تاریکی وجود نداره؟؟؟؟؟{در نگاه اول به نظر میرسه داره}
*ممنون از راهنماییاتون*
Last edited by H.Operator; 16-08-2010 at 17:26.
1- یک فولدر جدید تو منوی اصلی گوشیت باز کن و به اونجا انتقالش بده مثلا Softwares یا اینکه اگه تومنی اصلیت فولدر دیگه ای هست انتقالش بده تو همون
2- داخل My Folder یک فولدر جدید به نام Archive بساز و پیامها را انتقال بده به داخل اون و از قسمت Options گزینه Sort by و بعد Sender را بزن و همیشه هم قسمتی از اس ام اس نشون داده می شه و شاید برنامه دیگه ای باشه که نصب کنی و این قابلیت را برات فراهم کنه!
3- خلاصه تماس در کجا؟ اگر بعد از تماس تو صفحه اصلیه که مشکل از گوشیته اما اگر در قسمت Log اینطور باشه شاید کل تماسهایی که داشته را نشون می ده
سلام من یه گوشی n79 دارم میخواستم بدونم که navi wheel که تو گوشی من هست با روشن کردنش چه اتفاقی می افته و کارش چیه ؟
در حقیقت کار اسکرول کردن (تو منو ها و لیست موزیک ها و گالری و ...)رو بدون فشردن کلید ها و فقط با حرکت روی ناحیه حساسش انجام میده!
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی من اگه فعالش کنم مثلا کدام قسمت حساسش را فشار بدم آهنگ بعدی را میاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)