تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 502 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

.......

ببین اولن ملاکت همین حالا نباشه... یکسال دیگه را هم در نظر داشته باش که برنامه ها و بازیها رم بیشتری میگیرن
    همین حالا هم حدود 1 گیگ بطور عادی صرف ویستا میشه
    پس رم آزاد سیستم در حال عادی میشه 3 گیگ....هر چی سیستمت رم بیشتری داشته باشه ویندوز مجبور نیستش که واسه کلی از فرایندها و برنامه ها بره روووی virtual memory بنویسه و بخونه میاد از رم آزاد سیستم استفاده میکنه پس سرعت سیستمت میره بالاتر و هاردت هم بیخودی درگیر حافظه ی مجازی نمیشه.... شما وقتی رم 4 گیگ داری با خیال راحتتر میتونی بری اصلن virtual memory را حذف کنی......
    یک موضوع مهم دیگه هم هستش و اووون اینه که اگه لپتاپ شما بخواد از ویژگی دوکاناله بودن رمها استفاده کنه قاعدتن یا 2*1gb رم داره و یا 2*2gb پس 3 گیگ رم یعنی رمها در حال dual channel کار نمیکنن.....

سلام: استنباط من اینه که تو ویندوز های 32 بیت ویستا حداکثر از 3 گیگ رم استفاده میکنه حالا ممکنه شما 8 گیگ هم داشته باشید ولی 3 گیگ اکسس ایبله در اصل مین برد هایی که رم هایی بالای 3 گیگ ساپورت میکنند بیشترین کاربردشون واسه ویندوز های 64 بیتی باید باشه.... بطور کل منظورم اینه که تفاوت بین دو سیستم روی رم آنها شاید بهتر باشه سیستم عامل از بابت 32 بیت و 64 بیت هم مد نظر باشه در غیر اینصورت ممکنه هزینه ای بابت رم بالا پرداخت بشه که استفاده ای هم صورت نگیره درسته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان رم استفاده میشه اما نمایش داده نمیشه . این موضوع بارها گفته شده

اگر قرار بود استفاده نشه که رم 4 گیگابایتی را روی ویندوز ویستا 32 بیت خود کمپانی کانفیگ نمی کرد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینکه کارخانه روی 32 بیت رم 4 قرار میده نمیتونه دلیل استفاده کارت گرافیک از اون میزان رم مازاد باشه.... البته دوست ندارم صحبتی بدون دلیل محکم عنوان کنم اگر اجازه بدید قبلا مبحثی رو ( در این خصوص )جایی دیده بود اگر پیدا کنم همینجا میزارم

4. 2 کاربر از Q_Q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوبه بزارید استفاده کنیم ... برای خودم هم همیشه این مشکل بوده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب اون مواردی که اشاره شد در اصل اطلاعات بدست آمده از این لینک ها بود

If 4GB of memory is installed, 3.5GB can be used by Windows, but the remaining half a gigabyte (0.5GB) is not used by the system. However, if you have an onboard graphics chip built into the motherboard instead of a plug-in graphics card, if it also doesn't have its own dedicated memory built into the motherboard, a small part of the installed RAM (usually between 128MB to 256MB) is reserved for the graphics (by a setting in the BIOS the amount of which can often, but not always, be set in the BIOS), and the memory shown under Start => Control Panel => System => System Properties reflects this by deducting it. So, if you have 4GB of memory installed, Windows XP Pro (32-bit version) recognises and can use 3.5GB, but the graphics card will be able to use the remaining 500MB (0.5GB). If an onboard graphics chip is allocated 256MB of system memory in the BIOS, that much will be reserved for it use, but if more memory than that is available, the graphics chip can use it if it requires it.
    منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا اطلاعات بیشتر از سایت مایکروسافت:

This behavior is the expected result of certain hardware and software factors.

Various devices in a typical computer require memory-mapped access. This is known as memory-mapped I/O (MMIO). For the MMIO space to be available to 32-bit operating systems, the MMIO space must reside within the first 4 GB of address space.

For example, if you have a video card that has 256 MB of onboard memory, that memory must be mapped within the first 4 GB of address space. If 4 GB of system memory is already installed, part of that address space must be reserved by the graphics memory mapping. Graphics memory mapping overwrites a part of the system memory. These conditions reduce the total amount of system memory that is available to the operating system.

The reduction in available system memory depends on the devices that are installed in the computer. However, to avoid potential driver compatibility issues, the 32-bit versions of Windows Vista limit the total available memory to 3.12 GB. See the "More information" section for information about potential driver compatibility issues.

If a computer has many installed devices, the available memory may be reduced to 3 GB or less. However, the maximum memory available in 32-bit versions of Windows Vista is typically 3.12 GB
    .
    منبع:

کد:

اطلاعات بیشتر مرتبط با سرویس پک 1 ویستا و .....

Windows Vista SP1 includes reporting of Installed System Memory

کد:

7. این کاربر از Q_Q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام register جان .
    عزیز من درباره ی dv5 1235 ازت سوال داشتم.در مقایسه با1135 می خواستم 1 راهنمایی کنی.
    اگه برتری گرافیک 1135 رو کنار بذارم(گرافیک 1235 برام کفایت می کنه)در مقایسه با بقیه ی مولفه ها نظرت رو کدومشونه؟
    من اهل بازی نیستم و بیشتر می خواستم در زمینه ی cpu این دو مدل و مقایسشون صحبت کنی.fsb 1235 چقدره ؟مقایسشون چطوری می شه؟
    نتیجتا اگه خودت جای من بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
    1 سوال هم درباره ی 14اینچ های dvدارم.اینکه با توجه به اینکه جمع و جور می خوام باشه نظرت درباره ی 1225 چیه؟مشکل خاصی نداره؟
    مرسی از زحماتت

جواب نمی دید؟!

در آغاز فعالیت mora66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم همین سوال آقا رو دارم:
    dv4 یعنی 14 اینچ؟
    الان DV4-1135 رو با 2 گيگاهرتز cpu گذاشته که ریدر و مودم و 1394 نداره! گرافیکش هم 9200 هست.
    ولی DV5-1135 رو با 2.26 گيگاهرتز کذاشته که اونا رو داره.

من 14 اینچ میخوام بگیرم ولی چرا این چیزا رو نداره؟؟
    واسه 1235 هم همینجوریه؟

من یه چیزی تو مایه 1235 میخوام و توی همین رنج قیمت..
    میشه بیشتر راهنماییم کنید؟

DV-9910 چجور دستگاهیه؟ نظرتون چیه؟

من شیراز هستم، هر جا پرسیدم میگن قیمتا فقط 20تومان پایین اومده...
    یعنی قرار نیس بیشتر از این پایین بیاد؟؟؟
    یعنی این قیمت جهانی هست؟؟؟؟؟

Last edited by mora66; 06-04-2009 at 11:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    منم آخرش dv5 1299 خریدم، تا حالا که به نظرم حرف نداشته!
    فقط یه سوال داشتم، میشه ----- رو به این مدل لپ تاپ وصل کرد و برنامه ها رو روی لپ تاپ دید؟
    با تشکر

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    سلام دوستان
    منم آخرش dv5 1299 خریدم، تا حالا که به نظرم حرف نداشته!
    فقط یه سوال داشتم، میشه ----- رو به این مدل لپ تاپ وصل کرد و برنامه ها رو روی لپ تاپ دید؟
    با تشکر
    چرا نشه؟ يا اكسترنالش را ميخري مثلن اسكاي استار2 يا هم نوع pcmci

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.منhp pavilion dv 6936 دارم.اگر به من کمک کنيد و يه سری اطلاعات به من بدينممنون ميشام.{{که اين پرت ها که داره هر کدوم چه کار ميکنه}}
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •