واسه جوشی که روی لب میزنه چیکار باید کرد؟![]()
عزیزان نقطه های پراکنده و کوچک و پررنگتر (پررنگ نسبت به رنگ پوست) چی هستن و اینکه چطور برطرف میشن؟
Last edited by Saeed Dz; 29-01-2013 at 15:39.
اگر تاول هاییی که دردناک هستن بعضی وقتا روی لب زده میشه منظورتون هست که جوش نیستن تب خال هستن
و به وسیله توعی ویروس ایجاد میشن و هم علت اکتسابی و هم علت وراثتی در ایجادش سهیم هست
اگه برجستگی های زرد با حاشیه قرمز و دردناک مخاط دهان منظورتونه که آفت هستنبرای درمان تب خال، مصرف لبنیات و سیب زمینی به دلیل دارا بودن لیزین باید افزایش یابد و از خوردن شكلات، كاكائو، غلات، بادام زمینی و ژله خودداری كنید.
كمپرس یخ می تواند به كاهش التهاب و ورم تب خال كمك كند، اما قرار گرفتن در معرض باد و آفتاب بهبودی تب خال را به تاخیر می اندازد.
استفاده از كرم ضد ویروس آسیكلوویر و قرار دادن لایه نازكی از آن با استفاده ازگوش پاك كن بر روی تب خال هر شش ساعت دوره تب خال را كوتاه نمی كند ، اما ریزش ویروس را از روی زخم افزایش می دهد، بنابراین در بهبود آن موثر است.
پزشكان اغلب برای خشك نمودن تب خال ژل "بنزوئیل پروكسید " را نیز تجویز می كنند كه می توان روزی سه بار از آن استفاده كرد.
در نهایت ورزش، تمدد اعصاب و دوركردن افكارمنفی و كاهش فشارعصبی واسترس در درمان و پیشگیری از تب خال موثرند . ضمن اینكه بازگشت مكرر تب خال در اغلب افراد نشانه كمبود گروهی از ریزمغذی ها مانند آهن و گروه ویتامین ب است كه می توان با تامین آنها بازگشت تب خال را دراین افراد متوقف كرد.
برای درمانش باید با دندان پزشک یا پزشک مشورت کنید
رایج ترین درمان ها:
۱- رعایت بهداشت دهان
۲- استفاده از مواد محافظ موضعی(Orabase) حاوی استروئیدهای موضعی همچون تریامسینولون یا Flucinolone یا Clobetasol.
3- استفاده از آنتی بیوتیک موضعی همچون کلرهگزیدین، بنزیدآمین یا پرسیکا
۴- استفاده از آنتی بیوتیک موضعی همچون کپسولهای ۲۵۰ میلی گرمی تتراسایکلین در cc5 سرم فیزیو لوژی حل شده و به صورت دهان شویه به کار میرود.
۵- رفع کمبودهای ویتامینی و املاح سرمی همچون ویتامین B12 ، آهن و اسید فولیک و پرهیز از غذاهای آلرژی زا.
۶- استفاده از داروهای بی حس کننده موضعی همچون لیدوکائین و یا دیفن هیدرامین
۷- استفاده از داروهای گیاهینقطه های سیاه رنگ منظورتونه ؟
شستشوی پوست کمک زیادی به از بین بردنش میکنه + استفاده از لایه بردار های گیاهی یا اسکراب ها البته زیر نظر پزشک چون استفاده زیاد از اسکراب باعث خشکی و نازکی پوست میشه
استفاده از بخورهای گیاهانی مثل بابونه،گل ختمی و گیاهان معطر تا 60 درصد در رفع جوش های سرسیاه صورت به خصوص در نواحی بینی،پیشانی،دور لب و چانه موثر است و در عین حال باعث شفافیت و لطافت پوست نیز میشود.
از طرف دیگر بخور دادن صورت با مواد طبیعی حداقل هفتهای دو بار،رفع التهابات و آلودگی پوستی و جلوگیری از خشکی پوست را به همراه دارد و از ایجاد چین و چروک زودرس پوست جلوگیری میکند.
سیاه رنگ که دیگه میشه خال، نه خیلی کم رنگ تر از اون و قهوه ای. در مورد مواردی که گفتی لطفن توضیح بده که منظور از لایه بردار گیاهی چی هست و چطور ساخته میشه و همینطور اسکراب رو از کجا میشه تهیه کرد.
راستی این نقاط دلیلش میتونه نور خورشید باشه و دیگه چه چیزایی میتونه باشه؟
اینا اصطلاحا جوش های سرسیاه گفته میشه یکسری چسب مخصوص هست که روی پیشانی چونه و بینی استفاده میشه(دراین 3ناحیه این جوشها تمرکز دارند) اینا موقتا تعدادی از سرسیاه ها رو برمیدارن اما منافذشون باز باقی میمونه که برای جلوگیری از پر شدن مجدد بطور مرتب از شوینده های مناسب پوستتون استفاده کنید
بله صددرصد در تشدید جوشهای سرسیاه افتاب نقش داره و حتما حتما از ضدافتاب مناسب استفاده کنید حتی روزهایی که افتابی نیست!
یک راه موثر دیگه در ازبین بردن اینها یک عملی به اسم تخلیه جوش هست که دکترهای پوست انجام میدند اما صددرصد اکی نمیشه و تدریجا دوباره جای خالی شده که منافذ باز پوست هستند پرخواهند شد
بخور هم خوبه اما اگرپوستتون جوشی هست زیاد از بخور استفاده نکنید چون با بازشدن بیش از حد منافذ پوست بعدازمدتی زمینه ترشح چربی بیشتر و مستعد شدن برای جوش بیشتر رو فراهم میکنه
موفق باشید
جوش نیستن و پوست من کاملن صاف هستش. دیگه جوش سیاه رو میتونم تشخیص بدم، اینا لکه هستند و به نظرم به خاطر بودنم توو آفتاب بوجود اومده سالها پیش. برجستگی ندارن و سیاه هم نیستن بلکه کوچک، قهوه ای و پراکنده هستن.
بله دوست خوبم اونم که من گفتم در موردش، درسته اسمش جوش هست اما اصلا برجسته نیستن! فرض کنید نقاط غیربرجسته ریز تیره رنگ و پراکنده که اصطلاحی میگن جوش سرسیاه و در نواحی که ذکر کردم بیشتره
اما ممکنه هم که منظور شما لک های معروف به کک و مک باشه!که خصوصا روی گونه ها تمرکز دارند، ازاینا که فرضا سوئدی ها یا استرالیایی ها (کلا پوستهای روشن اروپایی) زیاد در صورت و حتی بدنشون دیده میشه! که اگر این باشه بازهم افتاب خیلی در اون نقش داره و استفاده مرتب از ضدافتاب توصیه میشه![]()
بله همین دومی هستش و اگر لطفن بگید چطور از بین میره ممنون میشم. پوست من روشن هستش و قبلن روشن تر هم بود و به نظرم همون موقع به خاطر نور خورشید بوجود اومده ضمن اینکه همونطور که گفتید روی گونه هستش بیشتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بعضی اوقات روی صورت من (بیشتر روی بینی) یه چیزای غیر هم سطح () هست که که وقتی با ناخن بهش فشار میدم خارج میشه سفید هم هست بعدش جاش خالی میمونه عین یه نقطه . اینا هم جوش سیاهه ؟
خب دوست عزیز شما باید بدونید که راه حل قطعی دارویی برای درمان کک و مک وجود نداره! فقط شما میتونید کمترش کنید با مراقبت از پوستتون مثل قرار نگرفتن در افتاب یا ضدافتابهای با کاور بالا
از طرفی میتونید از کرم های خاص لایه بردار که رتینول دارند استفاده کنید که این مورد بهتره دکتر با دیدن پوست و نوع پوست شما بهتون تجویز کنه حرف امثال من ممکنه به ضررتون تموم بشه چون اگر فرضا لایه بردار مناسب پوستت استفاده نکنی بدتر ملتهب و پوست پوست میشه!
اما شنیدم که اگه با پنبه اغشته به اب لیمو ترش روی کک و مک مرتب استفاده کنید به دلیل اسید سیتریکی که داره کمی خاصیت لکه بری داره در نتیجه به مرور کمرنگتر خواهد شد
اما میرسیم به درمان قطعی که بدون شک لیزر هست راه بی دردسر و خوب و مناسبی که امروزه با زیاد شدن مدلهای مختلف دستگاههای لیزر به راحتی امکانش هست هزینش هم بعیده که خیلی زیاد باشه
من پیشنهاد میکنم چناچه خیلی اذیت هستید بابت این قضیه حتما لیزر کنید
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)