تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 130 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

پيش فرض

و یه سوال دیگه آیا آزمون عملی طراحی لباس با گرافیک و نقاشی یکیه؟ و تکنیک حتما باید مداد رنگی باشه؟
    مرسی
    سلام
    بله یکی هست. فقط تکنیک مداد رنگی

2. 2 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام دوستان، من سال 95 اگه خدا بخواد کنکور می دم و امسال می رم سال سوم (هنرستان) و می خواستم یه سری منابع آزاد رو زودتر شروع به مطالعه بکنم تا سطح اطلاعاتم بالاتر بره و سال پیش بتونم بیشتر و بهتر بخونم ، آیا توصیه ای دارین چی رو بخونم؟
    شما میتونید کتاب های کمک درسی ای که درسنامه دارن و منابع آزادی که نام بردم رو بخونین.

کتاب های معرفی شده توسط سازمان سنجش که تالیف آموزش و پرورش هستند و اکثرا در مقطع هنرستان تدریس میشوند

تاريخ هنر ايران
    تاريخ هنر جهان
    آشنايي با بناهاي تاريخي
    عكاسي 1
    عكاسي 2
    مباني هنرهاي تجسمي
    پايه و اصول صفحه‌آرايي
    طراحي 1
    طراحي 2
    مباني تصويرسازي
    خط در گرافيك
    خوشنويسي
    صفحه آرایی
    علم مناظر و مرايا
    رسم فني و نقشه كشي
    چاپ دستي
    صنايع دستي
    كارگاه هنر 1
    كارگاه هنر 2
    سير هنر در تاريخ 1
    سير هنر در تاريخ 2
    هنر و ادب فارسي
    آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران
    انسان ، فضا ، طراحي
    كتاب نمايش
    كتاب موسيقي
    صفحه آرایی

کتاب های کمک درسی:

نام کتاب / نام انتشارات / مولف / توضیحات

رسم فنی عمومی / مرکز نشر دانشگاهی / احمد متقی پور / نمونه سوالات بدون پاسخ

درک عمومی هنر / راه اندیشه / بهزاد خسروی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت موسیقی / مبتکران / فاطمه امان آبادی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

درک عمومی هنر / مبتکران / رضا عباسی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت نمایشی / قلم چی(سبزرینگ) / ژاله نساری / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خواص مواد / مبتکران / مریم افسری / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت نمایشی / راه اندیشه / افسانه نسل شریف / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

کاربرد خط در گرافیک / راه اندیشه / افسانه نسل شریف / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت تصویری /قلم چی و سه استاد (مجموعه کتاب های خشتی مشق هنر)/ مجید آزاد بخت/ درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

منابع دیگر:

یه سری کتاب ها هم هستند غیر از کتاب های کمک درسی که به عنوان منابع آزاد بسیار مفید هستند

دائره المعارف هنر / تالیف رویین پاکباز(این کتاب در واقع کتاب منبع هست و مسلما لازم نیست همه ش رو بخونیم و البته شاید همه نخوان بخرن ....میتونید تو اکثر از کتابخانه ها این کتاب ها رو پیدا کنید)

هنر در گذر زمان / تالیف هلن گاردنر (این کتاب هم در واقع کتاب منبع هست و مسلما لازم نیست همه ش رو بخونیم و البته شاید همه نخوان بخرن ....میتونید تو اکثر از کتابخانه ها این کتاب ها رو پیدا کنید)

اصول فرم و طرح / وسیوس ونگ

شيوه طراحي 1 و 2 - محسن وزيري

مبادی سواد بصری / انتشارات سروش

زبان تصوير - گئورگي كپس

و .....

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کنکور هنری ... کیا قبول دارن امسال فرم سوالا تغییر کرده بود و سوالا سخت شده بود ؟ مخصوصا درک عمومی هنر
    گرخیدیم آقا من الان اسم خودم یادم نیست دیگه اینقدر فشار به مغزم آوردم ... موسیقی هم که رشته ی خودمه کلاااااااا فرم سوالاش عوض شده بود . حتی یه سوال هم که مثلا خطوط حامل بده و بگه چه آکوردیه نبود !!!! یه لحظه احساس کردم اشتباه سر جلسه کنکور تجربیم

5. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان کنکور هنری ... کیا قبول دارن امسال فرم سوالا تغییر کرده بود و سوالا سخت شده بود ؟ مخصوصا درک عمومی هنر
    گرخیدیم آقا من الان اسم خودم یادم نیست دیگه اینقدر فشار به مغزم آوردم ... موسیقی هم که رشته ی خودمه کلاااااااا فرم سوالاش عوض شده بود . حتی یه سوال هم که مثلا خطوط حامل بده و بگه چه آکوردیه نبود !!!! یه لحظه احساس کردم اشتباه سر جلسه کنکور تجربیم
    عجب، پس این طور بوده... از 91 هم سخت تر بود ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب، پس این طور بوده... از 91 هم سخت تر بود ؟
    من کنکورای 90 تا 92 رو حل کردم چنید بار آب خوردن بود در مقابل این سری !

سوال اولش این بود که فرم استروفیک چیست ؟ که البته اگه کسی خونده باشه تقریبا جز سوالای ساده بود ... یه سوال که به شخصه یک ربع کلنجار رفتم به جایی نرسیدم

درک عمومی هم رفته بود از تو کور سو های نمیدونم کدوم کتاب سوال در آورده بود . معمولا همیشه از معماری ایران و تاریخ ایران سوال میومد مثلا سبک های معماری مثل رازی و .... ولی امسال از این خبرا نبود
    Last edited by mehr film; 26-06-2014 at 23:54.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته درک عمومی هنر امسال خیلی سخت تر از سال های قبل بود و سوالاشم به قول دوستمون فرمش فرق کرده بود........ یدونه تابلو نداده بود یا مرتبط باهاش سوال کنه....
    این همه آدم چرا از رنه مارگریت سوال میکنید؟
    خلاقیت تصویریش متوسط بود .. خودم حساب کردم 60 درصد زده بودم......
    تو عمومی ها هم زبان خیلی خیلی آسون بود.
    ایشالا که موفق باشن همه بچه ها.......من که امید ندارم.

9. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این همه آدم چرا از رنه مارگریت سوال میکنید؟
    رنه ماگریت که عشق است!

11. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنه مارگاریت سوال آسونش بود میشد اون گزینه که نوشته بود با کتمان نام اشیاء ......... ولی خب خدایی من دیگه سبک ها اسم نقاش ها رو زیر و رو کرده بودم از مهم و غیر مهم ولی نمیدونم این نقاش امپرسونیست " مری کست " رو از کجا آوردن ! من به صورت حدسی درست زدم اولش ، بعدش ولی پاکش کردم یه گزینه دیگه رو زدم

13. 2 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لی خب خدایی من دیگه سبک ها اسم نقاش ها رو زیر و رو کرده بودم از مهم و غیر مهم ولی نمیدونم این نقاش امپرسونیست " مری کست " رو از کجا آوردن ! من به صورت حدسی درست زدم اولش ، بعدش ولی پاکش کردم یه گزینه دیگه رو زدم
    تو کتاب سیر هنر نیومده........من تو مشق هنر هنر جلد 2 خونده بودم . میشد سومی اونی که عکس مادر و فرزند میکشیده.
    امپرسیونیستا دو تا خانوم داشت یکی مری کاست یکیم زن داداش ادوارد مانه اون یکی عکس زن هارو تو طبیعت و فضای بیرون میکشید.............جالب اینجاست هردو رو تو گزینه ها اورده بودن آدم به شک میفتاد........خیلی پست و کثیفن

15. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

........................................ .
    Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •