ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید![]()
ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید![]()
منم عرض کردم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم.
این باعث شد رفتم یکی یکی سایتاشونو دیدم.
خدا رو شکر که پیشرفت کردن،ولی مردم دچار مشکل مودم خواهند شد.مودم خیلیا از جمله مال خودم +2 رو ساپورت نمیکنه.
خب! ساپورت نکنه. مگه ما از +ADSL2 استفاده میکنیم؟
اصلا میدونید فرق معمولی با +2 چیه؟
در دو چیز: اول مسافت؛ دوم سرعت.
ADSL معمولی، حداکثر 8 مگابیت برثانیه سرعت میده. +ADSL2 ، حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه.
خب! حالا خودتون قضاوت کنید. . .
ما تو همین 512 کیلوبیت موندیم چه برسه به اینکه سرعتمون از 8 مگ، بالاتر بره و مودممون ساپورت نکنه.
این حرفهایی هم که شرکتها میزنند، همه کشکند.
فقط میخواند اسمشون قلمبه بشه که مودم های معمولی رو فلان شرکت ساپورت نمیکنه . . .
. . .
موفق باشید![]()
مشکل دقیقا همینه دیگه.
تبلیغ مقایسه سرعت +2 و معمولی که شاتل تبریز توی سایتش گذاشته واقعا شدت این مسئله رو روشن میکنه.
میبینی با چه وقاهتی سرعت 24 رو با 8 مگ مقایسه میکنه؟
مردم میرن میبینن که بعله +2 خیلی سریعتر از معمولیه ولی در حالیکه زمان لازم برای دانلود همین فایل 3 مگابایتی که اینا میگن،با ADSL معمولی 512 و +ADSL2 همین 512 هیچ فرقی نداره.
![]()
شاتل متاسفنه منطقه ي ما رو پوشش نميده! لايزر داره ميده منطقه ي ما رو!تا اونجایی که بنده اطلاع دارم،توی ایران فقط شاتلسرویس +2 میده.حالا چرا بقیه+2 نمیدن یا چرا شاتل سرویس دیگه نداره،واقعا نمیدونم.اگه کشف کردین به ما هم بگین.
احتمالا از لايزر بگيرم چون شركت ديگه اي رو نديدم كه ADSL2+ بده
سلام
بچه ها فکر کنم دیگه دارید تاپیک رو به قهقرا می برید ، سرعت ما همینه که هست دیگه ، کاریش هم نمی شه کرد ...
لطفا اسپم نفرمایید
تنکس
داتكي ها اين روزها سرعتتون پايين نيومده ؟ من شنيدم داتك داره پهناي باندشو زياد مي كنه ... من خودم سرعتم كمي كم شده.
میشه لطفاّ در مورد مودم هایی که adsl +2 رو ساپرت نمی کنن توضیح بدین؟
کلا ّ adsl با adsl +2 چه فرقی داره؟؟؟؟؟![]()
بارها تو این تاپیک گفتیم
تو ایران چیزی به نام adsl +2 وجود نداره
ولی چون تفاوتش را پرسیدید میگم
تفاوت ADSL و ADSL2 فقط در حداكثر فاصله مشترك از مركز مخابراتي ميباشد كه در Adslاين مسافت 5 كيلومتر و در ADSL2 حدود 7 كيلومتر ميباشد . همچنين حداكثر ميزان پهناي باند در ADSL براي دانلود8Mb وبراي ارسال 1Mb ميباشد ولي در ADSL2 به ترتيب 2Mb و 9Mb ميباشد.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)