کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟![]()
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟![]()
سلام
یه کم صبور باشید.
دوست عزیز دوراه وجود داره که شما بتونید مودمتونرو به کامپیوتر وصل کنید. یکی LAN و دیگری USB .
اگه بخواهید از طریق LAN وصل کنید که (آسون تر و بهتره) هیچ نیازی به نصب کردن نیسن.
ویندوز به طور اتوماتیک پنجره Local Area Connection رو براتون فعال میکنه.
در مورد تنظیمات مودم هم هیچ تنظیماتی نمیتونید انجام بدین. تا زمانی که خط تون وصل بشه. و بهتره که دستکاری هم نکنید. و تا زمانی که خط وصل نشده، بهتره به تنظیمات داخل مودم نرید. تا مثل دوستمون farshad_f دچار مشکل نشید.
هنگامی خط رو وصل میکنن، از شرکت زنگ میزنند و برای تنظیمات، راهنمایی تون میکنن.
موفق باشید![]()
[quote=tohidkh;3076499]سلام
یه کم صبور باشید.
دوست عزیز دوراه وجود داره که شما بتونید مودمتونرو به کامپیوتر وصل کنید. یکی LAN و دیگری USB .
اگه بخواهید از طریق LAN وصل کنید که (آسون تر و بهتره) هیچ نیازی به نصب کردن نیسن.
ویندوز به طور اتوماتیک پنجره Local Area Connection رو براتون فعال میکنه.
در مورد تنظیمات مودم هم هیچ تنظیماتی نمیتونید انجام بدین. تا زمانی که خط تون وصل بشه. و بهتره که دستکاری هم نکنید. و تا زمانی که خط وصل نشده، بهتره به تنظیمات داخل مودم نرید. تا مثل دوستمون farshad_f دچار مشکل نشید.
هنگامی خط رو وصل میکنن، از شرکت زنگ میزنند و برای تنظیمات، راهنمایی تون میکنن.
موفق باشید[/quote
ببخشید شاید عجله کرده باشم ولی توی کاتالوگش نوشته وقتی خط تلفنو به مودم وصل کنم باید چراغ DSL روشن بشه ( البته اینطور نشد ) .حالا به نظر شما باید روشن شه یا وقتی که مخابرات خطمو رانژه کنه باید روشن بشه .؟؟
آیا مودم بدرد بخوری خریدم یا نه 43000 تومن دادم
متشکرم
با عرض سلام و خسته نباشید به شما اساتید گرامی ...
بنده برای تنظیمات مودم با مشکل روبرو شده ام ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم 192.168.1.1 را که وارد می کنم از بنده User و Password می خواهد که نمی دانم چیکار کنم ممنون می شوم دوستان بگویند این یوزر و پاسورد را از کجا بیاورم ..
Modem :Comtrend
Model :CT-534
ممنون می شوم دوستان اگر کمکی از دستشان بر می اید انجام دهند ...
در بعضی از مواقع حتی وقتی 192.168.1.1 وارد می کنم وارد نمی شود ...
بله در دفترچه مودم اونطوری نوشته. ولی اون مربوط به کشور های اروپایی هست که خط شون رانژه نمیخواد.
در ایران زمانی که خط تون رانژه بشه، چراغ روشن میشه.
در مورد مودم هم باید بگم که مودم واقعا خوبی خریدید. مبارکتون باشه.
برای یوزر نیم و پسورد admin رو وارد کنید.(هم برای یوزرنیم و هم برای پسورد) اگه وارد نشد، داخل دفترچه منویسه حتما.
اینو هم بگم که اگه هر کلمه ای باشه، داخلش admin خواهد بود.
در بعضی از مودم ها یوزرنیم admin و پسورد 12345 میشه.
خلاصه هرچی باشه داخل دفترچه نوشته.
در موردسوال آخر هم باید بگم که مربوط به ویندوز هست. در ویندوز های بعدی این مشکل رو نخواهید داشت.
موفق باشید
راستش از لايزر اومدن تا اگه چراغ مودمم ثابت شد مودمم رو تنظيم كنن ولي چراغ مودمم ثابت نمي شد تا تنظيمش كنن،ولي طرف خيلي با كامپيوتر ور رفت و اينقدر سريغ هم كار مي كرد كه نذاشت بفهمم داره چيكار ميكنه!!!
الان بدون هيچ تغييري تو سيستم 192.168.2.1 رو در IE زدم و رفت به يه صفحه اي كه يوزر و پسوورد مي خواست و منم يوزر و پسوورد نزدم ولي Sigo on رو كه زدم رفت داخل تنظيماتش، كه تنظيماتش هيچ شباهتي به صفحه ي تنظيماتي كه قبلا ميرفتم توش نداشت!! وقتي يوزر و پسوورد رو admin ميزنم ميگه غلطه!!
حالا هر كاري ميكردم كه تنظيم كنم پيغام ميداد كه :
You have no privilege to configure this option.Please check with your system administrator, thanks!
حالا نميدونم چرا اينطوريه؟!! حتما بايد به اينترنت وصل باشيم تا بتونيم به اين تنظيمات برسيم؟!
Last edited by farhad_s5; 16-10-2008 at 16:11.
معمولا چند روز طول میکشه تا خط رانپه بشه؟ ( شرمنده پ ندارم بجاش پ میزارم!)
دست مخابراته....
مثلا مخابرات منطقه ما 2 روزه رانژه میکنه
ولی برخی از مراکز تا 1 ماه هم طول میدن
با سلام
دوست من 46 هزار تومن میگن با گارانتی الماس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)