اقا يه سوال ديگه...
اين مرحله AEDUCAN THAIG اگه من ولش كنم برم يه جا ديگه چي ميشه؟؟؟مشكلي پيش مياد؟؟
اقا يه سوال ديگه...
اين مرحله AEDUCAN THAIG اگه من ولش كنم برم يه جا ديگه چي ميشه؟؟؟مشكلي پيش مياد؟؟
شما توضیحات مرحله رو بزار+یه عکس از محیط تا یادم بیاد+ یه عکس از مپ
نه،مشکلی پیش نمیاد
نه اشکالی نداره. توی بازی آزادی عمل وجود داره. حتما نباید ماموریتهای اصلی رو فقط بری. به نظرم ماموریت های فرعی اکثرشو برو. هر چی بیشرت پیشرفت کنی بهتره. توی همین deep road هم جاهای خیلی سختی وجود داره. در ضمن وقتی که به قدر کافی قوی شدیHigh Dragon رو حتما بکش خیلی برات مزایا داره. مهمترین مزیت اینه که می تونی با استفاده اون یه Armor خیلی قوی درست کنی. استراتژی برای کشتن اون هم توی پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده.
راستی من قبل از عید یه بار دیگه این بازیو شروع کرده بودم و تقریبا تا اول deep road رفته بودم که ولش کردم. اگه وقت کردم شاید بازیو ادامه دادم و اونجوری می تونم بهت کمک کنم که اونجارو رد کنی.
در ضمن چیزهایی مثل camp و injury kit و trap و poison و ... رو می دونی چی هستش؟ اینارو حتما باید بلد باشی که چی هستش.
اگه ادامه دادي خبر بده...
يه سري از ماموريتها رو نرفتم چون نميدونستم بايد چه كار كنم...حالا ليستشون رو ميدم اگه تونستي بگو...
اون High Dragon كجاست؟؟؟بگو كه فعلا نرم اون طرفا...
اينايي هم كه الان گفتي (camp و injury kit و trap و poison و ... ) رو الان ميخواستم بپرسم كه ديگه خودتم يادم انداختي...چندتاشو فهميدم ...بهتر ميشه توضيح بدي تا دقيقتر بدونم چين؟؟؟؟
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
يه مشكل فوق العاده مسخره كه دارم اينه كه نميتونم عكس بگيرم...اعصابم و خورد كرده...فقطم تو اين بازي نميشه...
حالا ببينم چه كار ميكنم...
ممنون كه وقت ميزاري...![]()
عکس ها میره به این آدرس(وقتی تو بازی Prt Scr رو زدی)
C:\Users\amir\Documents\BioWare\dragonage
(یه فولدری به نام screenshots باید باشه)
در مورد High Dragon نترس کاری باهات ندارهتا یه کار خاصی نکنی نمیاد باهات بجنگه. ماموریت urn of sacred ashes رو که رفتی نه؟ اون kolgrim رو کشتی؟
در مورد اون چیزایی که گفتم. کمپ که واضح هستش چیه توی نقشه سمت چپ بالا اگر روی قسمت camp کلیک کنی. به اون جا میری و میتونی مثلا کارهایی مثل صحبت با افراد گروه و خرید کردن و آپگرید کردن سلاح ها و ... انجام بدی. همین طور رومانس هم همین جا انجام میدی![]()
Injury kit هم که خیلی مهم هستش. هر وقت که به اصطلاح یه نفر از افراد گروه یا خودت در حین مبارزات می میری یه آسیب می بینه که اون پایین به صورت قرمز میاد که خیلی ضرر داره و تاثیر منفی زیادی روی توانایی های کارکتر میذاره. برای رفع این باید یه Injury kit بخوری که حجمهای مختلف هست مثلا بعضی از اونا یه دونه آسیب رو از بین میبره و بعضی ها 3 تا و ... همین طور هر بار که به camp میری هر چه آسیب دیدی از بین میره. این آسیب یا damage رو باید جدی بگیری چون مهم هستش.
چیزای دیگه هم بعدا توضیح میدم.trap making و poison making و herbalism هم خیلی مهم هستن. مثلا مهارت herbalism باهاش میشه چیزهای مثل Health Poultice درست کرد که بخشی از سلامتی رو پر می کنه. این مهارت رو مثلا موریگان داره و با توجه به اینکه توی گروهت موریگان همیشه استفاده کنی بهتره این کارو میتونه برات راحت انجام بده. من اگه بخوای یه راهی بهت میگم که می تونی خیلی زیادLesser Health Poultice درست کنی برای درست کردن این به دو چیز نیاز داری که یه سری جاها میتونی بی نهایت از اونا بخری.
ممنون...چك ميكنم اگه بود ميزارم...
ممنون اقا وحيد...اي ول داري...
من از Injury kit استفاده ميكردم ولي نميدونستم واسه چي
در مورد رومانس هم توضيح ميدي...تحت چه شرايطي ميشه رومانس كرد؟؟؟
قرار شد که دیگه چیزای متفرقه نپرسی
برای رومانس باید اون نواری که رابطه شما با هر فرد گروه رو نشون میده تا نزدکیای آخرش برسه. نهایت اون 100 هست ولی تقریبا 90 به بالا بشی دیگه می تونی رومانس داشته باشی که یه صحنه ای نشون میده. برای اینکه رابطه بهتر بشه بهترین راه هدیه دادن و همین طور صحبت کردن با افراد گروه هستش.
کلا هدیه دادن به جز رومانس مزیت دیگه ای هم داره.
مي شه در مورد هديه دادن توضيح بديد؟ چطوري مي شه هديه داد؟ چون شنيدم خيلي مذايا داره.
مي شه جاي دقيقه نوار رو هم بگيد ممنون.
Last edited by molaali; 31-03-2010 at 09:48.
سلام...
نگاه كردم عكسهاي كاراكتر و داستان بازي هست ولي عكسهايي كه من Prt Scr رو زدم نيست...عجيبا غريبا
ميرم تو كارش ببينم چي ميشه...ولي تقريبا 80 هستن...جا داره هنوز...
اول توي inventori ميري و شخصيتي كه ميخواي بهش هديه بدي رو انتخاب ميكني... بعد ميري رو هديه كه با gift مشخص شده كليك راست ميكني و گزينه هديه رو ميزني(جعبه كادو)
هر كسي رو كه انخاب كني از يارات توي inventori پايين عكس تمام قدش يه نوار هست كه رنگش طلايي هست و يه طرفش قلب گنده هست يه طرفش قلب شكسته ...
Last edited by titanium_zarin; 31-03-2010 at 10:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)