بله تو آیتونز میتونی به آهنگات لیریک اضافه کنی و بعد از تو آیپاد هنگام پخش آهنگ رو Artworl یه tab میکنی لیریک نشون داده میشه:
همچنین واسه فیلم ها و احیانا موزیک ویدیو ها هم میتونی Subtitle بذاری نه یکی و چندتا؛
![]()
بله تو آیتونز میتونی به آهنگات لیریک اضافه کنی و بعد از تو آیپاد هنگام پخش آهنگ رو Artworl یه tab میکنی لیریک نشون داده میشه:
همچنین واسه فیلم ها و احیانا موزیک ویدیو ها هم میتونی Subtitle بذاری نه یکی و چندتا؛
![]()
اوه واقعا عاليه اينو نميدونستم![]()
حسین اون subtitle از تو خود آیپاده یا برنامه دیگه ایه که نشون میده؟
نه محمد جان برنامه ای لازم نیست
خود آیپاده
اگه فیلمت زیرنویس داشته باشه و حتی Chapter بندی شده باشه تو آیپاد بخش ویدیو دو تا آیکون اضافه میشه که یکیش برای زیرنویسه و یکی هم Chapters
تو عکس زیر برات مشخص کردم:
![]()
ببخشید برای من زیرنویس داره ولی این گزینه نیست شاید زیر نویس باید از فیلم جدات باشه تا اینجوری بشه نه ؟
درسته اینجوری نمیشه
جدا که اصلن نمشه سینکش کرد بچسبونی به فیلم هم که آیپاد حالیش نمیشه
باید با یه سری نرم افزارها این کارو بکنی که زیرنویس به فیلم اضافه میکنن (نمیچسبونن بلکه اضافه میکنن)
بهترین نرم افزار برای این کار:
توضیح: این نرم افزار فقط برای مک هستش و رو ویندوز اجرا نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشابه ویندوز سراغ ندارم اگه کسی میدونه بگه
اره برا منم همينجوريه زير نويس داره اما از اين گزينه ها نداره
برنامه ای که رفیقمون گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش؛ به برنامه جانبی که من یادمه تابستون سال پیش واسه آیفون دیده بودمش ... خلاصه اش اینه که میاد یه track زیرنویس به فایل ویدئو (mp4) اضافه می کنه ..
سلام.به نظرتون Ipod touch 8gig و یه Nokia 2600 بگیرم و یا یه HTC Touch viva؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)