تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 1135 اولاول ... 21711111171181191201211221231241251311712216211121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
    مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
    کلآ چه معایب و مزایائی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
    مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
    کلآ چه معایب و مزایائی داره؟

فکر کنم مهمترین مزایاش واسه راهنمایی و رانندگی اینه که خودرو ها رو دقیقا به دو دسته تقسیم می کنه، و هر وقت بخواد می تونه رو خودرو های دارای کارت تسجیل، هر مانوری که بخواد بده... ( مثلا بگه اونایی که کارت تسجیل دارن بنزینشون کم میشه (خدا نکنه ) یا ... )

خلاصه دیگه می خوان سخت گیری کنن که به هر کسی بنزین ندن

شرمنده اینا طرز فکر خودمه، منبع نداره
    مدت تحویل دادنش معلوم نیس.. باید صبر کنه ببینه واسه خودرو های تسجیلی چه تصمیمی می گیرن..

دقت کنی، معلومه که همینطوری دارن دامنه رو تنگ تر می کنن تا آخرش ماشین های قرازه کنار برن، و ماشین های کلاسیک باقی بمونن....

ولی در نهایت، مطمئن باش واسه ماشین های کلاسیک و مدل پایین که صاحبش می خواد نگه دارتش یه فکری کردن که این طرح رو گذاشتن... وگرنه اگه اینطوری نبود، می گفتم همه ماشین های زیر 56 باید اسقاط بشن.. نه؟!

من فکر می کنم قیمت ماشین های قدیمی تا چند سال دیگه زیاد بشه .. چون فقط سالم ها میمونن.. اونم با محدودیت بنزین و اینا... نظر شما چیه رفقا؟؟
    Last edited by mard_khasteh; 23-08-2009 at 04:29.

4. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!
    والا ما یه دوستی داریم بعد از یه هفته گشتن توی اینترنت ، پارتس کاتالوگ پونتیاک فایربردش رو پیدا کرد
    شما هم باید بگردی
    چیزی نیست که به همین راحتیا پیدا بشه.

6. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fixxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کاپریس ماشین عالی و بی نظیریه.
    نظر من اینه که اونو به هیچ عنوان از دست نده.
    فکر فروشش رو از سرت بیرون کن.
    قیمت های غیر ما دی هم که گفتم همون خانواده و حرفای این و اون و مسائلی از این قبیله که منم باهاشون باید دست و پنجه نرم کنم چون دور و ور ما همه این ماشینا رو به اسم ماشین اسقاطی میشناسن.
    اگه پول نقد در حال حاضر نداری میتونی صبر کنی چند وقت یه وامی دستی چیزی از یکی بگیر ماشین از دستت نپره بعد کاراش رو هم خورد خورد انجام میدی.
    اینکه رینگاش و کولر و فلاپ عقبش فابریکه خودش امتیاز حساب میشه.
    باز اگه دوست داشتی یه زنگ بهم بزن یه روز با هم بریم ببینیمش.
    باراکودا هم چون ماشین تکیه دلال اینجوری قیمت میده دیگه.تا اونجا که من میدونم صاحبش که یک خانم هست و کارش خرید و فروش امنریکاییه خودش 2 تومن خریده از رشت.ماشین به هیچ عنوان تمیز نیست ولی فوقالعاده سالمه.
    2-3 میلیون خرج داره تا بشه عین باراکوداسبزه اقا داریوش که عکساشو گذاشتم
    این پست رو اینجا ادامش میدم که حداقل یه ربطی به تاپیک داشته باشه.
    والا من یه بار رفتم. اگه این بار برم دیگه حتماً باید بخرمش!من همین الان هم با این کاپریس تو خونه کلی مشکل دارم. هر روز یکی یه چیزی میگی. گاهی اوقات اینقدر عصبی میشم که میگم در اولین فرصت می فروشمش. اما آروم که میشم بیخیال میشم. به خاطر همین میگم که نمی تونم 2 تا ماشین امریکایی همزمان داشته باشم. اونوقت بیشتر از اینکه بخوام لذت ببرم باید اعصابم خورد باشه. ولی ایکاش یکی دیگه هم می رفت ببینتش. اگه واقعاً معامله شیرینی باشه تمام اعصاب خوردیهاشو به جون می خرم. راستی طرف مکوانش هم گذاشته واسه فروش تو سایت ایران ماشین. قیمت 70 میلیون!!!!!! نه به اون 2.900 نه به 70 میلیونش!
    در مورد باراکودا هم باید گفت که این دلالها واقعاً گند زدن تو بازار ماشینهای امریکایی. امیدوارم هیچکس ازش نخره. طرف چه سودی می خواد رو ماشین ببره. زن بودنش هم در نوع خودش جالبه!

8. 4 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

اون که مقاله ها و مباحث فنی رو هم شامل می شد.
    باز اگه پیدا کردم چشم.حتمآ میذارم.

اینم داشته باش بد نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا ما یه دوستی داریم بعد از یه هفته گشتن توی اینترنت ، پارتس کاتالوگ پونتیاک فایربردش رو پیدا کرد
    شما هم باید بگردی
    چیزی نیست که به همین راحتیا پیدا بشه.
    چرا پیدا میشه.
    زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟

شورولت سیلورادو 1991

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پست رو اینجا ادامش میدم که حداقل یه ربطی به تاپیک داشته باشه.
    والا من یه بار رفتم. اگه این بار برم دیگه حتماً باید بخرمش!من همین الان هم با این کاپریس تو خونه کلی مشکل دارم. هر روز یکی یه چیزی میگی. گاهی اوقات اینقدر عصبی میشم که میگم در اولین فرصت می فروشمش. اما آروم که میشم بیخیال میشم. به خاطر همین میگم که نمی تونم 2 تا ماشین امریکایی همزمان داشته باشم. اونوقت بیشتر از اینکه بخوام لذت ببرم باید اعصابم خورد باشه. ولی ایکاش یکی دیگه هم می رفت ببینتش. اگه واقعاً معامله شیرینی باشه تمام اعصاب خوردیهاشو به جون می خرم. راستی طرف مکوانش هم گذاشته واسه فروش تو سایت ایران ماشین. قیمت 70 میلیون!!!!!! نه به اون 2.900 نه به 70 میلیونش!
    در مورد باراکودا هم باید گفت که این دلالها واقعاً گند زدن تو بازار ماشینهای امریکایی. امیدوارم هیچکس ازش نخره. طرف چه سودی می خواد رو ماشین ببره. زن بودنش هم در نوع خودش جالبه!

مسعود پی ام تو چک کن.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چرا پیدا میشه.
    زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟
    اون کاتالوگ نه برادر
    پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
    مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فکر کنم مهمترین مزایاش واسه راهنمایی و رانندگی اینه که خودرو ها رو دقیقا به دو دسته تقسیم می کنه، و هر وقت بخواد می تونه رو خودرو های دارای کارت تسجیل، هر مانوری که بخواد بده... ( مثلا بگه اونایی که کارت تسجیل دارن بنزینشون کم میشه (خدا نکنه ) یا ... )

خلاصه دیگه می خوان سخت گیری کنن که به هر کسی بنزین ندن

شرمنده اینا طرز فکر خودمه، منبع نداره
    مدت تحویل دادنش معلوم نیس.. باید صبر کنه ببینه واسه خودرو های تسجیلی چه تصمیمی می گیرن..

دقت کنی، معلومه که همینطوری دارن دامنه رو تنگ تر می کنن تا آخرش ماشین های قرازه کنار برن، و ماشین های کلاسیک باقی بمونن....

ولی در نهایت، مطمئن باش واسه ماشین های کلاسیک و مدل پایین که صاحبش می خواد نگه دارتش یه فکری کردن که این طرح رو گذاشتن... وگرنه اگه اینطوری نبود، می گفتم همه ماشین های زیر 56 باید اسقاط بشن.. نه؟!

من فکر می کنم قیمت ماشین های قدیمی تا چند سال دیگه زیاد بشه .. چون فقط سالم ها میمونن.. اونم با محدودیت بنزین و اینا... نظر شما چیه رفقا؟؟
    درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.
    چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
    خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.

12. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

محمد میتونی یه چند تا واسم تحقیق کنی؟
    ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
    یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
    راستی اینجا پر شده از بیوک و نوا اونم چه ماشینهای توپی شدیدا هم سیرا و سابربن بلیزر پر شده .
    یه چند تا هم کاپریس واقغا تمیز دیدم.

14. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

اون کاتالوگ نه برادر
    پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
    مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)
    کتاب ها رو مطالعه کردم ولی نمیدونستم شما بهش میگید پارتز کاتالوگ!

درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.
    چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
    خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.
    اتفاقآ من کاملآ مخالفم.
    قیمت ها روز به روز بالا میره اما کی میخره.
    گرون ترین ماشینی که سراغ داری فروش رفته باشه چی بود.
    من یه ترانز ام 80 تا راه رفته نو سراغ داشتم که 50 اگهی شد و 19 فروش رفت.

ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
    یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
    اگه پولت برای قطعه وارد کردن زیادی کرده برو دنبال این دو تا.
    ماشینای فوق العاده بد قلقی هستن البته در ایران.

16. این کاربر از dj.tiesto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •