سلام.
آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
کلآ چه معایب و مزایائی داره؟
سلام.
آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
کلآ چه معایب و مزایائی داره؟
من دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!
فکر کنم مهمترین مزایاش واسه راهنمایی و رانندگی اینه که خودرو ها رو دقیقا به دو دسته تقسیم می کنه، و هر وقت بخواد می تونه رو خودرو های دارای کارت تسجیل، هر مانوری که بخواد بده... ( مثلا بگه اونایی که کارت تسجیل دارن بنزینشون کم میشه (خدا نکنه) یا ... )
خلاصه دیگه می خوان سخت گیری کنن که به هر کسی بنزین ندن
شرمنده اینا طرز فکر خودمه، منبع نداره
مدت تحویل دادنش معلوم نیس.. باید صبر کنه ببینه واسه خودرو های تسجیلی چه تصمیمی می گیرن..
دقت کنی، معلومه که همینطوری دارن دامنه رو تنگ تر می کنن تا آخرش ماشین های قرازه کنار برن، و ماشین های کلاسیک باقی بمونن....
ولی در نهایت، مطمئن باش واسه ماشین های کلاسیک و مدل پایین که صاحبش می خواد نگه دارتش یه فکری کردن که این طرح رو گذاشتن... وگرنه اگه اینطوری نبود، می گفتم همه ماشین های زیر 56 باید اسقاط بشن.. نه؟!
من فکر می کنم قیمت ماشین های قدیمی تا چند سال دیگه زیاد بشه .. چون فقط سالم ها میمونن.. اونم با محدودیت بنزین و اینا... نظر شما چیه رفقا؟؟
Last edited by mard_khasteh; 23-08-2009 at 04:29.
والا ما یه دوستی داریم بعد از یه هفته گشتن توی اینترنت ، پارتس کاتالوگ پونتیاک فایربردش رو پیدا کردمن دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!
شما هم باید بگردی
چیزی نیست که به همین راحتیا پیدا بشه.
این پست رو اینجا ادامش میدم که حداقل یه ربطی به تاپیک داشته باشه.کاپریس ماشین عالی و بی نظیریه.
نظر من اینه که اونو به هیچ عنوان از دست نده.
فکر فروشش رو از سرت بیرون کن.
قیمت های غیر ما دی هم که گفتم همون خانواده و حرفای این و اون و مسائلی از این قبیله که منم باهاشون باید دست و پنجه نرم کنم چون دور و ور ما همه این ماشینا رو به اسم ماشین اسقاطی میشناسن.
اگه پول نقد در حال حاضر نداری میتونی صبر کنی چند وقت یه وامی دستی چیزی از یکی بگیر ماشین از دستت نپره بعد کاراش رو هم خورد خورد انجام میدی.
اینکه رینگاش و کولر و فلاپ عقبش فابریکه خودش امتیاز حساب میشه.
باز اگه دوست داشتی یه زنگ بهم بزن یه روز با هم بریم ببینیمش.
باراکودا هم چون ماشین تکیه دلال اینجوری قیمت میده دیگه.تا اونجا که من میدونم صاحبش که یک خانم هست و کارش خرید و فروش امنریکاییه خودش 2 تومن خریده از رشت.ماشین به هیچ عنوان تمیز نیست ولی فوقالعاده سالمه.
2-3 میلیون خرج داره تا بشه عین باراکوداسبزه اقا داریوش که عکساشو گذاشتم
والا من یه بار رفتم. اگه این بار برم دیگه حتماً باید بخرمش!من همین الان هم با این کاپریس تو خونه کلی مشکل دارم. هر روز یکی یه چیزی میگی. گاهی اوقات اینقدر عصبی میشم که میگم در اولین فرصت می فروشمش. اما آروم که میشم بیخیال میشم. به خاطر همین میگم که نمی تونم 2 تا ماشین امریکایی همزمان داشته باشم. اونوقت بیشتر از اینکه بخوام لذت ببرم باید اعصابم خورد باشه. ولی ایکاش یکی دیگه هم می رفت ببینتش. اگه واقعاً معامله شیرینی باشه تمام اعصاب خوردیهاشو به جون می خرم. راستی طرف مکوانش هم گذاشته واسه فروش تو سایت ایران ماشین. قیمت 70 میلیون!!!!!! نه به اون 2.900 نه به 70 میلیونش!
در مورد باراکودا هم باید گفت که این دلالها واقعاً گند زدن تو بازار ماشینهای امریکایی. امیدوارم هیچکس ازش نخره. طرف چه سودی می خواد رو ماشین ببره. زن بودنش هم در نوع خودش جالبه!
اون که مقاله ها و مباحث فنی رو هم شامل می شد.
باز اگه پیدا کردم چشم.حتمآ میذارم.
اینم داشته باش بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا پیدا میشه.
زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟
شورولت سیلورادو 1991
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسعود پی ام تو چک کن.
اون کاتالوگ نه برادرچرا پیدا میشه.
زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟
پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)
درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.
چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.
محمد میتونی یه چند تا واسم تحقیق کنی؟
ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
راستی اینجا پر شده از بیوک و نوا اونم چه ماشینهای توپی شدیدا هم سیرا و سابربن بلیزر پر شده .
یه چند تا هم کاپریس واقغا تمیز دیدم.
کتاب ها رو مطالعه کردم ولی نمیدونستم شما بهش میگید پارتز کاتالوگ!اون کاتالوگ نه برادر
پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)
اتفاقآ من کاملآ مخالفم.درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.
چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.
قیمت ها روز به روز بالا میره اما کی میخره.
گرون ترین ماشینی که سراغ داری فروش رفته باشه چی بود.
من یه ترانز ام 80 تا راه رفته نو سراغ داشتم که 50 اگهی شد و 19 فروش رفت.
اگه پولت برای قطعه وارد کردن زیادی کرده برو دنبال این دو تا.ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
ماشینای فوق العاده بد قلقی هستن البته در ایران.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)