فکر میکنم این ام ام اس باشه . نمیتونی به صورت اس ام اس اینجوری چیزی بفرستی
فکر میکنم این ام ام اس باشه . نمیتونی به صورت اس ام اس اینجوری چیزی بفرستی
درستهیک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
مراحل رو درست میری اما توی مرحله آخر توی گوشی های ما ok نداره به جاش insert هست وقتی میزنیم اون شکلکه رو میاره توی صفحه تایپ اس ام اس میزاره . بعد هم سند میشه
شما 2 تا کار بکن
1 تم گوشیتو عوض کن شاید به خاطر رنگهاش اون عکسه با بک گراندش هم رنگ باشه دیده نشه.
2 اون کاری که کردی رو ادامه بده و مسیج رو سند کن ببین گیرنده واقعا مسیج خالی دریافت میکنه؟
اگر بازم نشد پ خ بده تا توی 960 دوستم تست کنم بهت بگم....
موفق باشید.
![]()
آقا من تم رو عوض کردم واسه من به نمایش در اومد ولی وقتی میفرستم واسه گیرنده هیچی نشون داده نمی شه!!!!!!!
بهت پیام خصوصی هم زدم(اونجا کاملتر توضیح دادم)
با تشکر
سلام به همگی
یک نفر از شما لطف میکنید و صفحه هایی از این تایپیک که نمونه عکس های این گوشی(g900) توش هست رو به من بگید؟
واقعا ممنون میشم...آخه از حق نگذریم 120 صفحه !!!!!!!!!!!
Last edited by vahid_civil; 30-01-2009 at 21:40.
آقا وحید زحمت کشیدن یکی گذاشتن...ولی صفحه 1 و 2 به اندازه ی کافی فکر کنم عکس داشته باشه از زاویه های مختلف.......
اول یکی بود...الان شد 4 تا![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 30-01-2009 at 21:54. دليل: ضایع شدیم:دی
یه پیشنهاد واسه دوستای گلم:
من امروز رفتم واسه خرید گوشی و تصمیم داشتم g900 بخرم. خیلی ازش خوشم میومد، هم خوشکل بود و هم دوربین 5 و هم تاچه و خلاصه همه چی داره. قیمتش توی علائدین 290 تومن بود و یعنی حدود 70 80 تومن توی این هفته افت قیمت داشت و بعداً هم معلوم به چند برسه. و اینکه دوربینش هم 5 هست ولی 5 نیست! یعنی وقتی من عکساشو با w960 که دوربین 3 داره مقایسه کردم دیدم فقط رزلوشن بالا داره و از نظر کیفیتی تعریف زیادی نمیشه کرد ازش!
این شد که w960 رو انتخاب کردم واسه خرید، قیمت هر دوشون یکیه با این تفاوت که w960 تقریباً قیمتش تا اونجایی کهممکنه پایین اومده و بیشتر از این پایین نمیاد. همچنین 8 گیگ رم داره در حالی g900 داخل جعبه مموری نداره و یه مموری 4 گیگ تقریباً 17 تومن درمیاد. در ضمن w960 صدای بیشتر و با کیفیت تری داره و استحکامش هم بیشتره....
خوب نتیجه اینکه واسه خرید g900 خیلی هول نشید و سعی کنید خونسردتر واسه انتخاب تصمیم بگیرید. البته من گوشی g900 رو خیلی دوست دارم و خیلی قبولش دارم و به نظرم یکی از بهترین گوشیهای se هست. ولی به نظر من (بازم میگم فقط پیشنهاده!) w960 خیلی بهتر و اقتصادی تره واسه خرید...
سلام ممنون از توجهت
من واسه دوستم w960 خریدم خیلی هم داره باهاش حال میکنه. خودمم قبلش 990 داشتم الان g700 دارم
به چند دلیل زیر به هیچ وجه حاضر نیستم 960 دستم بگیرم
1- سایر گوشی خیلی بزرگه وزنشم خیلی زیاده. در مقایسه دمپاییه دیگه . گندس
2- تاچش حساسیت کمی داره باید خیلی زور بدیم
3- دی پد نداره ( همون کلید های جهت نمایس 4حهته) و کار باهاش خیلی سخته مخصوصا برای کار با آیتم چپ و راست. ( ببینید پ990 و پ1 هم دی پد نداره اما به جاش کیبرد کامل داره و آدم دلش نمیسوزه که اگه کار باهاش سخته و دو دستی باید کار کنی اما در عوض یه کیبرد بهتر داره )
4 مموریش در نمیاد و بعضی وقتا مشکل سازه ( نظر شخص)
5- نرم افزار واکمنشم تعریفی نیست یه سری ایراد های کوچیک داره که شخصا اگر یه روزی بخام w بخرم مستقیم میرم سراغ جاوا . کلا واکمن های سری uiq تعریفی نیست. )
به مزیتهایی که از 960 مطرح کردید ال سی دی بزرگتر هم اضافه کنید. تنها چیزی که از سری g آزار دهنده است صفحه کوچیکشه. همین و بس . حتی اگر ال سی دی شو به اندازه 2 میلی متر از هر طرف بزرگتر گرفته بود خاهکار بود.
درست میفرمائید، هر گوشی یه سری معایب داره و یه سری مزایا. به هر حال واسه هر کسی اولویتهایی وجود داره... مثلاً واسه من 8 گیگ رم خیلی مهمه و اینکه توی موزیک بیشتر از جی900 ساپورت میکنه و دوربینش هم به نظر من بهتره!سلام ممنون از توجهت
من واسه دوستم w960 خریدم خیلی هم داره باهاش حال میکنه. خودمم قبلش 990 داشتم الان g700 دارم
به چند دلیل زیر به هیچ وجه حاضر نیستم 960 دستم بگیرم
1- سایر گوشی خیلی بزرگه وزنشم خیلی زیاده. در مقایسه دمپاییه دیگه . گندس
2- تاچش حساسیت کمی داره باید خیلی زور بدیم
3- دی پد نداره ( همون کلید های جهت نمایس 4حهته) و کار باهاش خیلی سخته مخصوصا برای کار با آیتم چپ و راست. ( ببینید پ990 و پ1 هم دی پد نداره اما به جاش کیبرد کامل داره و آدم دلش نمیسوزه که اگه کار باهاش سخته و دو دستی باید کار کنی اما در عوض یه کیبرد بهتر داره )
4 مموریش در نمیاد و بعضی وقتا مشکل سازه ( نظر شخص)
5- نرم افزار واکمنشم تعریفی نیست یه سری ایراد های کوچیک داره که شخصا اگر یه روزی بخام w بخرم مستقیم میرم سراغ جاوا . کلا واکمن های سری uiq تعریفی نیست. )
به مزیتهایی که از 960 مطرح کردید ال سی دی بزرگتر هم اضافه کنید. تنها چیزی که از سری g آزار دهنده است صفحه کوچیکشه. همین و بس . حتی اگر ال سی دی شو به اندازه 2 میلی متر از هر طرف بزرگتر گرفته بود خاهکار بود.
آقا وحید واقعا ممنونم.
ببخشید بد توضیح دادم ولی من منظورم نمونه عکسهای گرفته شده با این گوشی بود!!!!
بازم شرمنده اگر امکان داره صفحاتشو بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)