تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 1004 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه گویا پینگ مخابرات خوبه . باید برم دنبال مخابرات. اینجا یه آی اس پس داریم فقط وایرلس میده. خیلی تعریفشو میکنن . فقط من حوصله وایرلس ندارم
    مخابرات اگه 512 بگیرم بالای 80-90 کیلو سرعت بده خوب میشه . پینگشم که ظاهرا بد نیست

این مکس نت پینگش داغونه !

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه گویا پینگ مخابرات خوبه . باید برم دنبال مخابرات. اینجا یه آی اس پس داریم فقط وایرلس میده. خیلی تعریفشو میکنن . فقط من حوصله وایرلس ندارم
    مخابرات اگه 512 بگیرم بالای 80-90 کیلو سرعت بده خوب میشه . پینگشم که ظاهرا بد نیست

این مکس نت پینگش داغونه !

از من ميپرسي اصلا عجله نكن، از كسايي كه در مهاباد سرويس مخابرات دارن پرس و جو كن شايد وضعيت مخابرات در مهاباد بدتر از مكس دزد باشه

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اینم سرعت من 512 مخابرات

من و دوستم با هم گرفتیم هر دومون هم 512 ولی اون روزا سرعتش 120 هست ماله من دو رو بر 52 هست(البته منطقه ها مون فرق میکنه) اینم از شانس ما
    در ضمن از وقتی خط تلفنم رانژه شده و گوشی تلفن رو بردارم صدای خرخر از گوشی میاد و همچنین بعضی وقتا صدای دو نفر که با هم حرف میزنن میاد(دو تا خانم که هر دفه 1 ساعت با هم حرف میزنن!!!!)

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

منطقه مخابراتی ما هم داغونه . یکی از بچه ها همین مکس نت گرفته ولی پینگش 200 تا کمتره ! فکر کنم مخابات هم بگیرم مثل این دوستمون باز هم همون آش و همون کاسه میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

11

دوستان پینگ ما هم از 2 روز قبل بالا رفته بود ولی نه بالاتر از 700 ms و اینکه بر خلاف گفته بعضی دوستان قطعی کامل نداشتیم مگر به فاصله 2-3 دقیقه. از امروز صبح شبکه به حالت اول برگشته میشه گفت به ما تشویقی دادن برای این چند روز ببینید:

پهنای 256 کیلو محدود مکس نت امروز عصر:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

مکس کلاسیک :

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان اومدم بگم adsl مخابرات فقط روزها روش حساب باز كنيد. 3 شبِ كه پينگ به طرز وحشتناكي ميره بالا طوري كه روي پينگ مكس دزد رو هم كم كرده

شبها سرعت دانلود كم نميشه ولي پينگ خيلي ميره بالا يعني وبگردي و كارهايي كه پينگ خوب لازم دارن كلا تعطيل ميشن

يه نكته خيلي حال بهم زن هم اضافه شده اينكه كلا سرعت آپلود عملا 5-4 كيلوبايت بيشتر نيست

احتمالا مسئولين مخابرات پيش خودشون اينطور فكر كردن كه كاربرا آپلود ميخوان چيكار و كسي اصلا آپلود نميكنه! پينگ هم كه واسه وبگردي و گيم انلاين خيلي مهمه، كسي شبها وبگردي نميكنه و واسه همين پينگ رو انگولك ميكنن!

خدا يه عذاب خفن سر اين مسئولين بي انصاف و بي دين و ايمان مخابرات اورميه نازل كنه تا شايد آدم بشن و دست از اين كمفروشي بردارن

خودتون ببينيد و مقايسه كنيد كه اختلاف از كجا تا به كجاست! فقط آپلود رو نگاه كنيد كه چه وضعيت وحشتناكي داره

128 مخابرات تبریز

256 مخابرات اورميه

4شنبه شب ساعت 2:38

Last edited by urumchi; 04-08-2011 at 01:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امروز از ساعت 2.30 هم كه به سلامتي اينترنت مشكل داشت اما الان سرعتش خيلي خوب شده!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امشب اخبار استان يه مصاحبه پخش كرد از معاون شركت زيرساخت استان كه راجع به قطعي هاي اخير و افت كيفيت شبكه ازش سوال كردن و ايشون در جواب علت وضعيت 10 روز اخير رو ارتقاء كيفي و سخت افزاري تجهبيزات مخابرات استان ذكر كردن و گفتن كه تا چند وقت ديگه ظرفيت پهناي باند استان به ترابايت خواهد رسيد و تاثير كاملا محسوسي روي سيستمهاي مخابراتي كل استان خواهد گذاشت. از اونجايي كه اين خبر در اخبار و بطور رسمي توسط شركت اعلام شد ميشه اميدوار بود وضعيت اينترنت استان بالاخره بعد از خون دل خوردنهاي ما بهتر خواهد شد، مگه اينكه انقدر پست باشن كه با وجود ارتقاء پهناي باند و تجهيزات سخت افزاري باز هم كمفروشي كنن

وضعيت باز هم خوب شده ولي چه فايده كه پايدار نيست و موقتيه

ساعت 22

Last edited by urumchi; 04-08-2011 at 21:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •