نه گویا پینگ مخابرات خوبه . باید برم دنبال مخابرات. اینجا یه آی اس پس داریم فقط وایرلس میده. خیلی تعریفشو میکنن . فقط من حوصله وایرلس ندارم
مخابرات اگه 512 بگیرم بالای 80-90 کیلو سرعت بده خوب میشه . پینگشم که ظاهرا بد نیست
این مکس نت پینگش داغونه !
![]()
نه گویا پینگ مخابرات خوبه . باید برم دنبال مخابرات. اینجا یه آی اس پس داریم فقط وایرلس میده. خیلی تعریفشو میکنن . فقط من حوصله وایرلس ندارم
مخابرات اگه 512 بگیرم بالای 80-90 کیلو سرعت بده خوب میشه . پینگشم که ظاهرا بد نیست
این مکس نت پینگش داغونه !
![]()
از من ميپرسي اصلا عجله نكن، از كسايي كه در مهاباد سرويس مخابرات دارن پرس و جو كن شايد وضعيت مخابرات در مهاباد بدتر از مكس دزد باشه
اینم سرعت من 512 مخابرات
من و دوستم با هم گرفتیم هر دومون هم 512 ولی اون روزا سرعتش 120 هست ماله من دو رو بر 52 هست(البته منطقه ها مون فرق میکنه) اینم از شانس ما
در ضمن از وقتی خط تلفنم رانژه شده و گوشی تلفن رو بردارم صدای خرخر از گوشی میاد و همچنین بعضی وقتا صدای دو نفر که با هم حرف میزنن میاد(دو تا خانم که هر دفه 1 ساعت با هم حرف میزنن!!!!)
![]()
منطقه مخابراتی ما هم داغونه . یکی از بچه ها همین مکس نت گرفته ولی پینگش 200 تا کمتره ! فکر کنم مخابات هم بگیرم مثل این دوستمون باز هم همون آش و همون کاسه میشه!
دوستان پینگ ما هم از 2 روز قبل بالا رفته بود ولی نه بالاتر از 700 ms و اینکه بر خلاف گفته بعضی دوستان قطعی کامل نداشتیم مگر به فاصله 2-3 دقیقه. از امروز صبح شبکه به حالت اول برگشته میشه گفت به ما تشویقی دادن برای این چند روزببینید:
پهنای 256 کیلو محدود مکس نت امروز عصر:
![]()
دوستان اومدم بگم adsl مخابرات فقط روزها روش حساب باز كنيد. 3 شبِ كه پينگ به طرز وحشتناكي ميره بالا طوري كه روي پينگ مكس دزد رو هم كم كرده
شبها سرعت دانلود كم نميشه ولي پينگ خيلي ميره بالا يعني وبگردي و كارهايي كه پينگ خوب لازم دارن كلا تعطيل ميشن
يه نكته خيلي حال بهم زن هم اضافه شده اينكه كلا سرعت آپلود عملا 5-4 كيلوبايت بيشتر نيست
احتمالا مسئولين مخابرات پيش خودشون اينطور فكر كردن كه كاربرا آپلود ميخوان چيكار و كسي اصلا آپلود نميكنه! پينگ هم كه واسه وبگردي و گيم انلاين خيلي مهمه، كسي شبها وبگردي نميكنه و واسه همين پينگ رو انگولك ميكنن!
خدا يه عذاب خفن سر اين مسئولين بي انصاف و بي دين و ايمان مخابرات اورميه نازل كنه تا شايد آدم بشن و دست از اين كمفروشي بردارن
خودتون ببينيد و مقايسه كنيد كه اختلاف از كجا تا به كجاست! فقط آپلود رو نگاه كنيد كه چه وضعيت وحشتناكي داره
128 مخابرات تبریز
256 مخابرات اورميه
4شنبه شب ساعت 2:38
Last edited by urumchi; 04-08-2011 at 01:45.
امروز از ساعت 2.30 هم كه به سلامتي اينترنت مشكل داشت اما الان سرعتش خيلي خوب شده!!!
امشب اخبار استان يه مصاحبه پخش كرد از معاون شركت زيرساخت استان كه راجع به قطعي هاي اخير و افت كيفيت شبكه ازش سوال كردن و ايشون در جواب علت وضعيت 10 روز اخير رو ارتقاء كيفي و سخت افزاري تجهبيزات مخابرات استان ذكر كردن و گفتن كه تا چند وقت ديگه ظرفيت پهناي باند استان به ترابايت خواهد رسيد و تاثير كاملا محسوسي روي سيستمهاي مخابراتي كل استان خواهد گذاشت. از اونجايي كه اين خبر در اخبار و بطور رسمي توسط شركت اعلام شد ميشه اميدوار بود وضعيت اينترنت استان بالاخره بعد از خون دل خوردنهاي ما بهتر خواهد شد، مگه اينكه انقدر پست باشن كه با وجود ارتقاء پهناي باند و تجهيزات سخت افزاري باز هم كمفروشي كنن
وضعيت باز هم خوب شده ولي چه فايده كه پايدار نيست و موقتيه
ساعت 22
![]()
Last edited by urumchi; 04-08-2011 at 21:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)