سلام من جوی استیک جنیوس مدل متل استریک 3d دارم خیلی خوبه فقط فنرش یکم سفته زور زیادی واسه پرواز میخواد
راجع به فلیر c-130 کاپیتان سیمتو کنتر پنل کابین 2بعدی اون پایین ردیف وسط نوشته ir اون برای فلیر زدن
سلام من جوی استیک جنیوس مدل متل استریک 3d دارم خیلی خوبه فقط فنرش یکم سفته زور زیادی واسه پرواز میخواد
راجع به فلیر c-130 کاپیتان سیمتو کنتر پنل کابین 2بعدی اون پایین ردیف وسط نوشته ir اون برای فلیر زدن
یک اتفاق جالب...طی پروازی که از KLAS به KLAX انجام دادم با F-16 در ارتفاع 10-25FT در سحرای Nevada یک جنگ هوایی صورت گرفت که من به صورت اتفاقی در آن حضور داشتم...!!!به نظر یک جنگ از قبل برنامه ریزی شده بود.این اتفاق درست در 8 مایلی از پایگاه تحقیقاتی NASA رخ داد و قابل توجه این است که یک UFO در آنجا حظور داشت...پیامهایی که بین آنها رد و بدل میشد نشان از قدرت نمایی در یک مانور عجیب از نوع Simulator بود. (اما بسیار پیشرفته)یک پیام جالب تر اینکه یک F-16 دیگر از نوع USNAVI اما در سحرا دچار سانحه شد و خلبان Eject کرد !!!
نه انگار..پست ما که نمیرسه..نمی دونم فقط چرا از همه میرسه از من نمیرسه...Ok
خيلي جالبه!!!نگو عكس نگرفتي...؟
چقدر خفن بوده !!
اقا ما هم بریم ببینیم به ما هم جنگ میرسه یا نه
ممنون اما من اموزش ivao و همین طور اموزش خود سیمیلیتور رو می خواستم که قبلا انگار گذاشته بودید
چشم اون رو هم تا فردا انشااله ميزارم بعد اين يكي رو تكميل ميكنم.(به خدا نميرسم)
ivao يكم (تا كيد ميكنم) يكم پيچيده تره.
جريان جنگ رو نفهميدم چي شد راستش!
دوستان كسي با من .... همكاري نميكنه ؟ (آقايون يدفه قيبشون زد ) من مانده ام تنهااااي تنهاااا
پاينده باشيد
یکیil76 خواسته بود
هنوز خودم نصب نکردم ببینم پنل داره یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکیil76 خواسته بود
هنوز خودم نصب نکردم ببینم پنل داره یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از اقا بهرام که واقعا زحمت اینجا میکشن
انشاا... که ریل پرواز کنی
توی پرواز چطوری از زوایای مختلف از هواپیما عکس میگیرید ؟
تنظیمات اتوپایلوت رو چطوری باید انجام بدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)