سلام
دوستان یه مشکلی دارم که نمیدوم میشه کاریش کرد یا نه
مشکلم اینه که id lock شده ایا میشه اون رو unlock کرد؟ منتظر جواب های امیدوار کننده ی شما دوستان هستم راستش این سومین باری که ای دی که ساختم لاک شده
سلام
دوستان یه مشکلی دارم که نمیدوم میشه کاریش کرد یا نه
مشکلم اینه که id lock شده ایا میشه اون رو unlock کرد؟ منتظر جواب های امیدوار کننده ی شما دوستان هستم راستش این سومین باری که ای دی که ساختم لاک شده
دوست من سلام..نوشته شده توسط sina88
بله مي شه .. شما بهش 72 ساعت وقت بده بعد اگه نشد اي دي و پسوردت رو به من پي ام كن...
موفق باشي.![]()
ناشناس جان تشکر این سایت خدا رو شکر فیلتر نبود ممنوننوشته شده توسط *NashenaS*
تو این مدت اگه سعی کنم به یاهو وارد بشم و نتونم باز مدتش تمدید میشه؟ یا اینکه فرقی نمیکنه و فقط باید 72 ساعت بگذره؟ چون دوتا از ای دی هام بیش از 72 ساعت از لاک شدنش میگزرهنوشته شده توسط *NashenaS*
دوست عزیز ناشنای گل که براتون یک سایت معرفی کرد امیدوارم بکارتون آمده باشه ولی من باز فایل کسری شمارو مزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط bahal20
ناشناس راستی داداشی این فایل رو تو سی دی هات نداری اگه داری بزار .به نام:
SKT.OCX
یادم یه برنامه توی تاپیک بود که البته مخصوص آ«لوک کردن آیدی نبود ولی آین آپشن رو هم داشت الان بخاطر ندارم چی بود ولی اگه یادم اومد پستشو برات مینویسم ضمن اینکه ناشناس عزیزم قرار شد مشگل شما رو حل کنه ولی قبلش میتونستی به قسمت help یاهو بری و جوابت رو به احتمال زیاد اونجا پیدا کنی.نوشته شده توسط sina88
ممنون از اميد جان..نوشته شده توسط sina88
خدمتت عرض كنم كه من تا حالا بوتر يا لاكري نديدم كه بتونه بيشتر از 72 ساعت يه اي دي رو لاك كنه... حالا شما اگ بيشتر از 72 ساعت گزشته مي توني پي ام بدي به من يوزر و پسوردت رو... يگا كنم ببينم مي شه كاري كرد يا نه.
موفق باشي.![]()
سلام امید جاننوشته شده توسط omid.com
همونطور که گفتی اون سایت بدردم خورد و از ناشناس هم تشکر می کنم اما نمی دونم بوتر کار می کنه یا نه به نظرم که کار نمی کنه چون چند بار امتحانش کردم
آقا امید من این بوتر رو دانلود کردم ولی ایکاش بعضی نکته ها رو در مورد هر بوتر می گفتی مثلا اونجا که نوشته لوگین باید آی دی رو نوشت یا چیز دیگه رو یا اونجا که نوشتهc++آی دی رو باید نوشت یا پسوند یاهو رو هم می خواد.نوشته شده توسط omid.com
من که همه جوره امتحان کردم ولی نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)