تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 461 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

آقا من يه چيزي كشفيدم.گوشي من(5700) بازي ها رو بدون گير دادن و ارور دادن اجرا ميكنه وقتي كه از متن كپي نگرفته باشم!
    تسك منيجر هم چنين چيزي رو نشون نميده .يا متن رو كات كنيد و استفاده كنيد يا گوشي رو روشن خاموش كنيد كه اون كپيه فعال نباشه
    حالا ما دو سه رو شاد بوديم كه راحت داريم انگيج بازي ميكنيم.داشتيم تيونينگ ميكرديم تو آسفالت مه يهو ارور داد اومد بيرون.ديگه هر كاريش ميكنم وارد بازي ها نميشه و با سلام صلوات مگه اينكه فرجي حاصل بشه .فقط ماهيگيري و استار وارز بدون ارور دادن و مسخره بازي اجرا ميشن.ارور ميده كه بعضي از برنامه ها رو ببند دوباره تلاش كن!

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام مهندس. منم 5700 دارم. امتهان میکنم. برا منم سر اسفالت همین ارور میده یکم بهش کلید کن. صفحه کلید قفل و باز کن. من که اینجوری میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام من جدیدا گوشی مو آپدیت کردم و گوشیم n 73 هست گوشیم کرک میشه ولی وقتی n-gage رو باز می کنم و می خوام بازی ها رو یکی یکی نصب کنم وقتی نصب بازی داره تموم می شه error 43 میده به این صورت unable to install error 43 لطفا کمک نمایید با تشکر

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ممنون.
    شما احتمالا" برنامه secman رو فعال نذاشتيد؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بیشتر توضیح بده یعنی باید off باشه یا on . در ضمن برنامه باید باز باشه یا بسته ؟ منظورت همینه؟ کمک کن در ضمن من وقتی بازی ها را روبی phone memory نصب می کنم هم نصب میشه هم اجرا این مشککل فقط در موقع نصب روی مموری کارته و در موقع نصب بر روی فون مموری هم بازی ها نصب می شن هم اجرا تو رو خدا کمک کن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بیشتر توضیح بده یعنی باید off باشه یا on . در ضمن برنامه باید باز باشه یا بسته ؟ منظورت همینه؟ کمک کن در ضمن من وقتی بازی ها را روبی phone memory نصب می کنم هم نصب میشه هم اجرا این مشککل فقط در موقع نصب روی مموری کارته و در موقع نصب بر روی فون مموری هم بازی ها نصب می شن هم اجرا تو رو خدا کمک کن
    اين عكس رو ببين:

اونجا كه نوشته ON بايد بزنه OFF تا غير فعال شه...
    احتياجي نيست باز باشه...
    شما مموريت پر نيست؟
    اگه نشه بايد يه بار رم رو فرمت كني..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عزیزم من این کار ها رو کردم در ضمن چه طوری رم رو فرمت کنم در حالی که کلی اطلاعات و برنامه دارم. نصب برنامه هم که تو سری ان مکافاته من بکاپ هم تا حالا صدبار با کامپیوتر از مموری کارت گرفتم اما فایده نداره اینا یه چیزای مجازیه. اگه تونستید در مورد error 43 در نصب بازی های n-gage اطلاعاتی پیدا کنید لطفا کمک کنید . متشکرم در ضمن رم من 500 مگابایت فضای خالی داره با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

عزیزم من این کار ها رو کردم در ضمن چه طوری رم رو فرمت کنم در حالی که کلی اطلاعات و برنامه دارم. نصب برنامه هم که تو سری ان مکافاته من بکاپ هم تا حالا صدبار با کامپیوتر از مموری کارت گرفتم اما فایده نداره اینا یه چیزای مجازیه. اگه تونستید در مورد error 43 در نصب بازی های n-gage اطلاعاتی پیدا کنید لطفا کمک کنید . متشکرم در ضمن رم من 500 مگابایت فضای خالی داره با تشکر
    چه مكافاتي داره؟ الان كه ديگه گوشيتم به ساين گير نميده...
    از برنامه هات كپي بگير...بعداز فرمت برگردون...
    من راهه ديگه اي نميشناسم...تا حالا نديدم كسي به اين مشكل بر بخوره..

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام یونس جان.
    یه سوال غیر ان-گیجی دارم.:
    فونت گوشی خودت هست؟ اگه خودت نصبیدی لینکش رو بگذارید. (واقعا منو بببخشید که سوال بی موقع و بد جایی پرسیدم. خیلی جالبه اخه!!! D: )

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام یونس جان.
    یه سوال غیر ان-گیجی دارم.:
    فونت گوشی خودت هست؟ اگه خودت نصبیدی لینکش رو بگذارید. (واقعا منو بببخشید که سوال بی موقع و بد جایی پرسیدم. خیلی جالبه اخه!!! D: )
    نه از گوشي خودم نيست...ولي برات پيداش ميكنم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •