فکر کنم اینا رو هم بعد شماره گذاری یک تعداد بگن فلان جاش مشکل داره و دیگه تعطیل
فکر کنم اینا رو هم بعد شماره گذاری یک تعداد بگن فلان جاش مشکل داره و دیگه تعطیل
یکی دو هفته قبل خود سایت ایران خودرو دیزل نوشته بود که رئیس جمهورمیخاد دخالت کنه در دفاع از صنعت! برای شماره گذاری!!!
اره دیگه رئیس جمهور دخالت نکنه پس کی دخالت کنه
دوستان هنوز شروع نشده شماره گذاری یکی از همسایه های ما (چند کوچه اونطرف) چند وقتی هست تحویل گرفته اما خبری از پلاک نیست و ماشینش داره خاک میخوره گوشه خیابون!
بچه همین الان فهمیدم که پسر عموی یکی از بچه ها بایک fh شرکت نفتی تصادف کرده
نمیدونم خواب رفته یا چه طور شده ماشین از جاده رفته پایین اومده بیارتش بالا که پیچ های ریش میبرن تانک نفت از روی ماشین رد میشه
بیچاره خودش یک ساعت بعد از تصادف تموم میکنه شاگرد یکی دیگه هم همراش بوده که همون موقع سرش میترکه و تموم میکنه
خیلی ناراحت شدم بیچاره یک دختر 11 ساله داشت
به این میگن فشار اقتصادی
شب و روز کار کنه خواب نداشته باشه همین میشه نمیدونم ما واسه قطعه فورشا چقدر بدهکاریم که هر چی در میارم میریزم تو حلق اون مفت خورا .
آقای رییس جمهور هم دارن دانشگاه مورد علاقه خودشون رو وارد قضیه میکنن تا کمی بیشتر مطرح بشه
خیلی متنفرم از این علم و صنعت .
در ضمن از کی تا حالا پیشرفت شده بازی با جون آدمها که به این راحتی مارک روی راهنمایی رو رانندگی میذارن ؟
با همین محدودیتها و اعمال فشارها باید پیشرفت کنیم . با هزینه های گزاف میشه پیشرفت کرد واقعا این دو تا شرکت تولید کننده دزد به تمامی معنا هستن
در مورد کاوه هم میگن شاسی . موتور گیربکس رنو داره فکر میکنم تحویل دادن چون هم دانگ فنگ 2 محور دیدم کم کم اینا رو هم دیدم
حداقل خوبی دانگ فنگ اینه که یه شرکت پدر مادر دار شریک اون هست . رنو ترکاس و کلا کروه ولوو با دانگ فنگ همکاری نزدیک داره موتورهای دانگ فنگهای معمولی هم کامینز هستن که این خودش خیلی خوبه چون حداقل از سابقه این شرکت امریکایی هم خبر داریم و تحت لایسنس خودش بهترین قطعات رو توی چین تولید میکنه .
FREIGHLINER CORONADO SD
MACK GRANITE
VOLVO VHD
KENWORTH T800
SCANIA T380
PETERBILT 357![]()
mehrab parsa
ایول عکسای خوشگلی گذاشتی
راستی تو بازار آمریکا فقط این کامیونای دماغ دار فروش میری یا نه ؟
پسر عموی اون دوستم که گفتم تصادف کرده الان دارم از تشیع جنازه میام خدابیامرز خیلی آدم بامعرفتی بود
18 تا fh 13 شرکت نفتی و 2 تا اینترناش براش گل زده بودن
آخه رانندگی به چه قیمتی؟
خدا بیامرزتش ...
یکی از آشناهای ما هم یک ماه قبل تصادف کرد فوت کرد ..
راننده قشری که هیچ وقت ازش حمایت نشده و نمیشه!نمیدونم چرا وقتی راننده ها مثل خون در بدن انسان وسایل مورد نیاز رو به همه جا میرسونن برای رفاه دیگران نباید مورد حمایت قرار بگیرن؟تموم جاده ها غیر استاندارد اخه چرا؟
خدا بیامرزه!!پسر عموی اون دوستم که گفتم تصادف کرده الان دارم از تشیع جنازه میام خدابیامرز خیلی آدم بامعرفتی بود
18 تا fh 13 شرکت نفتی و 2 تا اینترناش براش گل زده بودن
آخه رانندگی به چه قیمتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)