خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پارسال از لایزر اثاث کشی کردم به دیال آپ.
فقط بخاطر اینکه با برخورد خوب پول مردمو میخوردن. به راحتی از حجم من خورده میشد.هر بار 1 گیگ میگرفتم دست نمیزدم که تا آخر دوره از شبانه ی رایگانش استفاده کنم. ولی تا وسوسه میشدم که مثلا 100 مگ استفاده کنم فرتی همش تموم میشه.
حالا خوبه با برنامه حساب کیلوبایت به کیلوبایت استفادمو داشتم.
دوستان لایزری که از بروزر گوگل کروم استفاده میکنند ببینند مرورگرشون آپدیدت میشه؟؟
از سمت راست بالا آیکون آچار رو بزنید بعدش about google chrome بعد ببینید آپدیدت میکنه ... اونجا نشون میده...ممنون .
سلام.کسی می دونه سرعت دانلود 1مگ لایزر چنده؟![]()
Last edited by zqsxsw; 31-08-2011 at 13:36.
سلام.از دوستان مصرانه خواهش میکنم هر اطلاعاتی در مورد شتاب لایزر به خصوص سرویس 128 تا 786 را دارن دریغ نکنن.من نزدیک 2 هفته است از پیشگامان اینترنت 1 mbs گرفتم.حرومزاده ها پول 1 mbs گرفتن ولی 512 روزانه و شبانه 256 بستن.من از طرح شتاب خوب شنیدم.از دوستان که مدت هاست ار این سرویس استفاده می کنند اطلاعاتی از قبیل متوسط سرعت دانلود در روز و شب و سرعت زود یا دیر تمام شدن account(می دونید که خیلی از شرکت ها دزدن)و....را در اختیار بزارن تا هم ما و کسانی که می خوان اینترنت بگیرن استفاده کنن.
با تشکر.
دوستان چند وقته که من در طول روز حداقل دو الی سه بار dc می شم هر کدومش هم حداقل به مدت 10 الی 20 دقیقه!!!
برای شما هم این مشکل وجود داره؟؟![]()
سلام
دوستان میشه توضیح بدید چه جوری میشه از لایزر 1 گیگ حجم اضافه خرید ...... چون حجم من به سرعت تموم شد
من تارو پود کامپیوترمو میدونم امکان نداشت حجمم به این زودیا تموم بشه حالا من چی کار کنم .....
توی پرتابل مشترکین هم که فقط قبض 1 ماهه آینده رو زده ... حوصل زنگ زدن هم ندارم
برای خرید ا گیگ من چی کار کنم15 روز هم به پایان سرویس نمونده................
لایزر جدیدا خیلی دزد شده ماله منم ظرف 15 روز 3 گیگش تموم میشه نمیدونم چیکار میکنه....
شما زنگ بزن واحد فروش فقط از همین راه بهت حجم میدن....
بعد دوستان یه سوال من میخوام از لایزر بیام بیرون چقدر طول میکشه لایزر خطم رو برداره تا من از یه
شرکت دیگه بگیرم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)