مدیران محترم سایت به علت این که کسی از این گوشی سر در نمیاره بهتره این تایپیک رو ببندند.
مدیران محترم سایت به علت این که کسی از این گوشی سر در نمیاره بهتره این تایپیک رو ببندند.
خوب وقتی خودتون گفتین فریمور یه گوشی دیگه رو روش ریخته معلومه که چرا روشن نمیشه.مثلا وقتی فریمور f480i یا فریمورهای اختصاصی اپراتورهای مختلف رو روی f480 معمولی میریزید.و تا جایی که من میدونم وقتی در زمان فلش کردن گوشی هر اتفاقی بیفته گوشی دیگه به فنا میره واسه همین هم هست که میگن واسه فلش کردن باید پای ریسکشم وایسین.در کل مشکل به همین سادگی ها حل نمیشه و نیاز به تعمیرات تخصصی و تعمیرکار داره.
میشه بگید تو کدوم فروشگاه واسش اینکارو کردند؟
ما هم بریم بریزیم البته اگه تهران هستید
این گوشی الان چنده ؟
Last edited by babialex; 31-12-2009 at 16:04.
سلام و تشکر فراوان
من یه فرمویر پیدا کردم برا گوشی f480 که ادعا کرده منشی هم داره
دو تا مشکل دارم
1-به چه صورت رو گوشی نصبش کنم(فلش کنم)
2-از کجا مطمئن باشم که فرمویر موردی نداره و گوشی نمیمیره
با تشکر مجدد
دوست عزیز من که شماره فریمور را نوشتم و خودمم نصبش کردم و منشی هم داره.
سلام رو این گوشی برنامه مثه نقشه تهران و دیکشنری انگلیسی فارسی راحت نصب میشه؟
آره!من خودم نقشه تهران 87 با حجم 4.5 مگ رو روش نصب کردم.دیکشنری pmd هم نصب دارم که خوب کار میکنه.البته دیکشنری های دیگه مثل بابیلون رو هم امتحان کردم ولی حروف فارسی توش برعکس نشون داده میشد ولی این pmd خوب کار میکنه و مشکلی هم نداره.روش نصب برنامه و بازی روی گوشی قلق داره و به راحتی سایر گوشی ها نیست.آموزششم تو همین تاپیک گذاشته شده که بگردی پیدا میشه.
دوستان عزیز اگر دوربین گوشی f480 شما بر اثر کلیک روی update camera firmware
پیغام camera fail میدهد ویا بر اثر flash کردن فریمور
(نرم افزاری )
برای درست کردن ان به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنید
دوستان اگه مشکلی بود در خدمتم !کلا روی این گوشی با فایرمورهای کوک شده میشه تم و اینارو که الیته محدود هست استفاده کرد!در مورد منشی هم بلی فایرمورهای متفاوتی هستن که داری منشی هستن!
مدل جدیدش هم که اومده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)