تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 1081 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    چند روزیه که هنگام استفاده از آنتی ویروسم با پیغام
    Product License Expires in 13 days.When the license expires,update will be disabled روبرو میشم لطفآ برای رفع مشکل کمکم کنید.(ظاهرا دیگه نمیتونم آنتی ویروسم رو آپ دیت کنم)

البته لازم به ذکر است که من حدود یک سال است که از آنتی ویروسم استفاده می کنم و مرتباً ان را Update میکنم.
    با تشکر
    Last edited by wood56; 03-12-2006 at 23:21.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

این پیغام مال چیه وقتی هر برنامه ای اجرا می کنم میاد

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اگر کسپراسکای 2006 را با یک برنامه مثل Spyware Doctor نصب كنيم مشكلي پيش نمياد؟

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wood56
    با سلام
    چند روزیه که هنگام استفاده از آنتی ویروسم با پیغام
    Product License Expires in 13 days.When the license expires,update will be disabled روبرو میشم لطفآ برای رفع مشکل کمکم کنید.(ظاهرا دیگه نمیتونم آنتی ویروسم رو آپ دیت کنم)

البته لازم به ذکر است که من حدود یک سال است که از آنتی ویروسم استفاده می کنم و مرتباً ان را Update میکنم.
    با تشکر

با سلا م
    License شما مدت اعتبارش تموم شده و دراين حالت نمي تونين از امكانات ضد ويروس و اپ ديت استفاده كنيد
    پس يكي از License هاي جديد رو بگيرين دوست خوبمون شواليه چند تاي تو پست قبل آپ كردن و در تاپيك ويژه كركو سريال كاسپر هم چند تا كي و License هستش كه كار مي كنه از اونا استفاده كنيد انشا اله حل مي شه

نقل قول نوشته شده توسط satttanism
    این پیغام مال چیه وقتی هر برنامه ای اجرا می کنم میاد
    احتمالا برنامه و يا ويروسي به اون فايل حملاه كرده و قسط تغيير در اون رو داره كه ضد ويروس مشكوك و خطر دار تشخيص داده يك بار درايوتون رو اسكن كنيد اگه چيزي پيدا نكرد احتمالا يكي از هشتارهاي كه كاسپر براي شما داده و مهم نيست

نقل قول نوشته شده توسط Batman1
    اگر کسپراسکای 2006 را با یک برنامه مثل Spyware Doctor نصب كنيم مشكلي پيش نمياد؟
    اگه از محصول تنهاي ضد ويروس استفاده مي كنيد بايد بگم كه كار خوبي مي كنيد و حتما يك ضد جاسوس قوي و بروز نصب كيند
    اگه هم از پك اينترنت سكيورتي كاسپر استفاده مي كنيد بايد بگم كه به صورت تو كار ضد جاسوئس افزار داره ولي اگه يك برنامه ضد جاسوس ديگه و ثوي هم نصب كنيد بهرته و مشكلي پيش نمياد و تداخل ندارن

حـــــرفـه ای Spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوستان کسی فایل لایسنس جدید داره ؟... قبلی ها رفتن توی لیست سیاه...

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

آقا سلام
    من کسپر اینترنت سکیوریتی ورژن Kaspersky Internet Security 6.0.1.411 نصب کردم برام دوباره همون مشکل همیشگی یعنی کمبود فضا برام پیش اومد ؛ جالبه بدونید بخاطر همین کمبود فضا که بعد از چند روز که از نصب کپسر میگذره تا حالا فکرکنم 3 بار ویروس کش و 1-2 بار هم اینترنت سکیوریتی را آنینستال و سپس دوباره اینستال کردم ؛ بعد بفکرم افتاد و گرفتم پارتیشنای هاردمو عوض کردم جوری که حدودای 1/5 گیگ به فایل c بازم اضافه کردم ؛ اما نمیدونم چرا بازم بعد از چند روز از این کارها اخطار پر بودن درایو c را میده و بعد از تحقیقاتی که کردم دیدم شاخه بنام ریپورت در زیر شاخه "آ و پ 6 " دارای حجم عجیبی حدود 1/5 گیگ بود حالا جالبه که میخوام الان کسپر را مجدد آنینستال کنم و پیغام از ویندوز میاد که اینقدر فایل c پر شده که حتی قادر به آنینستال کردن هم نیست
    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    با تشکر شیردل

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درود

کمک کمک

بیچاره شدم. من Kaspersky internet security suit 2006 دارم. ورژن 303 همین که در اولین پست اومده. حالا لایسنز اون رو شناختن. اون لایسنز که در همون پست اول بود رو دانلود کردم هیچکدوم به درد نخورد.

چیکار کنم؟

این کی های برگه های پیشین هم که ماله anti virus هستن. کمممممممممممممممممممممممم ک
    Last edited by nima_kiyaniyan; 06-12-2006 at 02:10.

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Spy
    دوستان کسی فایل لایسنس جدید داره ؟... قبلی ها رفتن توی لیست سیاه...
    ای بابا

مال شما هم ؟

می گردم ببینم جدید پیدا می شه ؟

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Braveheart
    آقا سلام
    من کسپر اینترنت سکیوریتی ورژن Kaspersky Internet Security 6.0.1.411 نصب کردم برام دوباره همون مشکل همیشگی یعنی کمبود فضا برام پیش اومد ؛ جالبه بدونید بخاطر همین کمبود فضا که بعد از چند روز که از نصب کپسر میگذره تا حالا فکرکنم 3 بار ویروس کش و 1-2 بار هم اینترنت سکیوریتی را آنینستال و سپس دوباره اینستال کردم ؛ بعد بفکرم افتاد و گرفتم پارتیشنای هاردمو عوض کردم جوری که حدودای 1/5 گیگ به فایل c بازم اضافه کردم ؛ اما نمیدونم چرا بازم بعد از چند روز از این کارها اخطار پر بودن درایو c را میده و بعد از تحقیقاتی که کردم دیدم شاخه بنام ریپورت در زیر شاخه "آ و پ 6 " دارای حجم عجیبی حدود 1/5 گیگ بود حالا جالبه که میخوام الان کسپر را مجدد آنینستال کنم و پیغام از ویندوز میاد که اینقدر فایل c پر شده که حتی قادر به آنینستال کردن هم نیست
    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    با تشکر شیردل
    آقا من بالاخره کسپر را تونستم آنینستال کنم ؛ جالبه وقتی آنینستال شد حدودای 1/5 گیگ فضا خالی شد ، حالا که دوباره اینستالش کردم داره آپدیت میشه ؛ کسی نمیتونه کمک کنه که دوباره این مشکلات پیش نیاد
    با تشکر شیردل
    Last edited by Braveheart; 06-12-2006 at 11:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

رو ایکنش کنار ساعت ویندوز راست کلیک کن و گزینه اکتیو رو انتخاب کن بعد برای انتخاب فایل رجستر گزینه سوم رو بزن.
    دوستان مال منم غیر فعال شده اگه جدیدش گیر نیاد پاکش میکن و Nodرو نصب میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •