تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 1045 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه عزيزان

تو ورد ميخوام جدولي رسم كنم كه 5 ستوني هست و دو ستون اخر حدود 5 سانته ولي 3 ستون مياني كمتر و مساوي هم هستند . به غير از راه دستي راه ديگه اي وجود داره يا اينكه بايستي تو اكسل انجام بدم؟

از راهنمايي و كمك دوستان ممنونم

موفق باشيد
    سلام
    خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
    Last edited by javad2625; 14-12-2007 at 04:59.

داره خودمونی میشه sajjad kharrazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Fifa Manager 2010

پيش فرض

سلام
    من دو صفحه A4 متن نوشتم حالا می خوام این دو صفحه رو تو یه صفحه برعکس جا بدم شاید بد گفتم
    به عنوان مثال
    من متنمو تو یه صفحه عمودی تایپ کردم حالا می خوام این دو صفحه همه چیزش همه چیزش کوچیک بشه تا تویه یه صفحه افقی جاش بدم
    2 صفحه تایپ تو یه صفحه باشه

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من دو صفحه A4 متن نوشتم حالا می خوام این دو صفحه رو تو یه صفحه برعکس جا بدم شاید بد گفتم
    به عنوان مثال
    من متنمو تو یه صفحه عمودی تایپ کردم حالا می خوام این دو صفحه همه چیزش همه چیزش کوچیک بشه تا تویه یه صفحه افقی جاش بدم
    سلام دوست عزيز

شما در كادر پرينت و از باكس page per sheet گزينه 2 pages رو انتخاب كن و قبل از ok كردن كادر دكمه properties رو بزن تا كادر تنظيمات پرينترت باز بشه و بايد بگردي دنبال گزينه portrait يا landscape كه مربوطه به جهت كاغذ هنگام پرينت خروجي مي باشد و از اونجا گزينه landscape رو انتخاب كن و ok كن و كادر پرينت را هم ok كن.

چون پرينترها در قسمت تنظيمات با هم فرق دارن بايد بگردي و خودت گزينه landscape رو پيدا كني ا كارت حل بشه.

البته اگه نوع پرينترت اچ پي 1320 باشه من كامل ميتونم كمكت كنم

سعي كن موفق بشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتها در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
    لطفا راهنمائی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتهای فارسی در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتها در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
    لطفا راهنمائی کنید
    اگه زبان فارسي ويندوز، فعال هست و فقط مشكل با فونت ها داريد، خوب معلومه كه فونت ها خراب هستند ديگه!
    يه فونت سالم رو امتحان كنيد.

ولي اگه اين مشكل، فقط توي برنامه word ديده ميشه،‌ خوب معلومه كه برنامه ورد خراب هست (كه بعيده).

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

1

سلام دوست عزيز

شما از منوي insert گزينه page number رو بزن و بعد از اينكه شماره صفحه وارد شد اون موقع روي اون دابل كليك كن

با انجام اين كار نوار ابزار header and footer ظاهر ميشه كه يكي از دكمه‌هاي اون هست Number of page مي باشد. حالا بعد از شماره صفحه يك " از " بنويس و سپس روي اون دكمه كليك كن تا كار تمام بشه

موفق باشي
    سلام

دوست عزیزازراهنمایی شمابسیارتشکرمی کنم .مشکلم حل شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
    با سلام

جواد جان از راهنمايي و كمك شما خيلي ممنونم

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    به عنوان مثال
    دوست عزيز جواب سؤال شما رو جناب آقاي ورديست دقيقا زير پست خودتون دادن اگر مشكلتون حل نشده بگين كه با استفاده از اون روش مشكل حل نشده.
    در اين صورت يا سؤال شما طوري بوده كه دوستان متوجه سؤال نشدن يا اينكه اگر اون راه حل جواب نداده دوستان در صورت وجود راه حل ديگري آن راه حل را به شما پيشنهاد كنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يه جدول كشيدم و با توجه به اندازه و ميزان اطلاعات در هر سلول ، هر سلول يه اندازه خاصي پيدا كرده . اگه بخوام با همين شكل به اندازه يك برگ a4 بشه چكار بايستي انجام بدم؟

ممنونم از راهنمايي عزيزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •