سلام
خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
سلام
خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
Last edited by javad2625; 14-12-2007 at 04:59.
سلام
من دو صفحه A4 متن نوشتم حالا می خوام این دو صفحه رو تو یه صفحه برعکس جا بدم شاید بد گفتم
به عنوان مثال
من متنمو تو یه صفحه عمودی تایپ کردم حالا می خوام این دو صفحه همه چیزش همه چیزش کوچیک بشه تا تویه یه صفحه افقی جاش بدم
2 صفحه تایپ تو یه صفحه باشه
سلام دوست عزيز
شما در كادر پرينت و از باكس page per sheet گزينه 2 pages رو انتخاب كن و قبل از ok كردن كادر دكمه properties رو بزن تا كادر تنظيمات پرينترت باز بشه و بايد بگردي دنبال گزينه portrait يا landscape كه مربوطه به جهت كاغذ هنگام پرينت خروجي مي باشد و از اونجا گزينه landscape رو انتخاب كن و ok كن و كادر پرينت را هم ok كن.
چون پرينترها در قسمت تنظيمات با هم فرق دارن بايد بگردي و خودت گزينه landscape رو پيدا كني ا كارت حل بشه.
البته اگه نوع پرينترت اچ پي 1320 باشه من كامل ميتونم كمكت كنم
سعي كن موفق بشي![]()
![]()
سلام خدمت دوستان
علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتها در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
لطفا راهنمائی کنید
سلام خدمت دوستان
علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتهای فارسی در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
اگه زبان فارسي ويندوز، فعال هست و فقط مشكل با فونت ها داريد، خوب معلومه كه فونت ها خراب هستند ديگه!
يه فونت سالم رو امتحان كنيد.
ولي اگه اين مشكل، فقط توي برنامه word ديده ميشه، خوب معلومه كه برنامه ورد خراب هست (كه بعيده).
سلام
دوست عزیزازراهنمایی شمابسیارتشکرمی کنم .مشکلم حل شد.
با سلام
جواد جان از راهنمايي و كمك شما خيلي ممنونم
موفق باشيد
دوست عزيز جواب سؤال شما رو جناب آقاي ورديست دقيقا زير پست خودتون دادن اگر مشكلتون حل نشده بگين كه با استفاده از اون روش مشكل حل نشده.
در اين صورت يا سؤال شما طوري بوده كه دوستان متوجه سؤال نشدن يا اينكه اگر اون راه حل جواب نداده دوستان در صورت وجود راه حل ديگري آن راه حل را به شما پيشنهاد كنن.
يه جدول كشيدم و با توجه به اندازه و ميزان اطلاعات در هر سلول ، هر سلول يه اندازه خاصي پيدا كرده . اگه بخوام با همين شكل به اندازه يك برگ a4 بشه چكار بايستي انجام بدم؟
ممنونم از راهنمايي عزيزان
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)