تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 737 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا شما شتاب تیپ 5 رو با تندر مقایسه میکنی اصلا قابل قیاس نیست .
    اگر منبع داری لطف کن اینجا بزار که شتاب اولیه تندر 10 هست . تیپ 5 از تمام خودروهای بالا پرشتاب تر روی 9.6 تا 9.8 هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان و متخصصین کسی نیست؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

داداش ثانیه مانیه را ول کن ...

تیپ 5 رو اگه بشینی پشتش گوز پیچ میشی از بس شتاب داره .
    آدم وقتی گاز میده بهش از عقب به صندلی میچسبه .

من با ریو هم با اون همه شتاب نمیتونم بگیرمش . چه برسه به بابا تندر .

اون 10 ثانیه و 9 ثانیه ها رو هم بیخیالش شو .... همش الکیه . تا نشینی پشت ماشین نمیتونی تشخیص بدی کدوم شتاب داره کدوم نداره .

تندر در برابر شتاب ریو تیپ 5 حرفی برای گفتن نداره ..

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

داداش ثانیه مانیه را ول کن ...

تیپ 5 رو اگه بشینی پشتش گوز پیچ میشی از بس شتاب داره .
    آدم وقتی گاز میده بهش از عقب به صندلی میچسبه .

من با ریو هم با اون همه شتاب نمیتونم بگیرمش . چه برسه به بابا تندر .

اون 10 ثانیه و 9 ثانیه ها رو هم بیخیالش شو .... همش الکیه . تا نشینی پشت ماشین نمیتونی تشخیص بدی کدوم شتاب داره کدوم نداره .

تندر در برابر شتاب ریو تیپ 5 حرفی برای گفتن نداره ..
    نه دیگه اونقدر زیاد نیست که به صندلی بچسبی اون برای شتاب زیر 3-4 ثانیست , اتفاقا شتاب اولیه تیپ 5 تو دنده 1 خیلی هم خوب نیست بیشتر از 2 به بعد ماشین جون میگیره بعد کلا موتور ماشین طوریه که برای شتاب گیری سریع باید تو دور موتور بالا دنده رو عوض کنی خیلی هم سریع دور موتور رو پر میکنه , شتاب حدود 10 ثانیه تو ماشینهای امروزی شتاب تقریبا بدی به حساب میاد .
    مشکل بزرگ تیپ 5 هم کمک ها و خشکی ماشینه که مثلا تو تهران خیلی اذیت میشین این مشکل رو مثلا تو تیپ 2 یا صندوق دار نیست البته نمیشه دقیقا گفت مشکل چون همین خشکی و نرم نبودن ماشین پایداری ماشین رو تو سرعت های بالاتر نسبت به مثلا تیپ 2 خیلی بهتر کرده و ذات ماشین اینطوره ولی خوب برای تو تهران و ترافیک و دست انداز و ... یکمی سخته میشه اگه رعایت نکنید جلو بندی ماشین خیلی زود مشکل پیدا میکنه .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دیگه اونقدر زیاد نیست که به صندلی بچسبی اون برای شتاب زیر 3-4 ثانیست , اتفاقا شتاب اولیه تیپ 5 تو دنده 1 خیلی هم خوب نیست بیشتر از 2 به بعد ماشین جون میگیره بعد کلا موتور ماشین طوریه که برای شتاب گیری سریع باید تو دور موتور بالا دنده رو عوض کنی خیلی هم سریع دور موتور رو پر میکنه , شتاب حدود 10 ثانیه تو ماشینهای امروزی شتاب تقریبا بدی به حساب میاد .
    مشکل بزرگ تیپ 5 هم کمک ها و خشکی ماشینه که مثلا تو تهران خیلی اذیت میشین این مشکل رو مثلا تو تیپ 2 یا صندوق دار نیست البته نمیشه دقیقا گفت مشکل چون همین خشکی و نرم نبودن ماشین پایداری ماشین رو تو سرعت های بالاتر نسبت به مثلا تیپ 2 خیلی بهتر کرده و ذات ماشین اینطوره ولی خوب برای تو تهران و ترافیک و دست انداز و ... یکمی سخته میشه اگه رعایت نکنید جلو بندی ماشین خیلی زود مشکل پیدا میکنه .
    من خودم تیپ5 مدل 82 موتور فرانسه دارم که دست ایران خودرو بهش نخورده خوشبختانه .
    در مورد شتاب اولیه به علت وجود دو نوع گریبکس هست تو این مدل که نوع ضریب پایین رو تو ایران براش گذاشتن به همین علت دنده 1 تا 30 35 بیشتر نمیره دنده 2 دور موتور 5500 6000 تا90 هم میره . وجود دریچه گاز الکترونیکی رو در این مورد نباید فراموش کرد .به علت دستکاری موتور از جمله گذاشتن کاتالیزر و سنسور اکسی÷ن دوم روی مدلهای 85 به بعد شتاب به طور محسوس اومده پایین و قدرت 4 اسب کمتر شده .

تورک و نقطه گشتاور برای موتور TU5 رو 4000 هست تو تیپ 2 رو 2700 هست . این خودرو از نظر شتاب و سرعت فقط با زانتیا 2000 قابل قیاس هست . در نظر بگیر قیمت ماشین 13 الی 14 تومن هست شما میگید اتومبیل امروزی حدود 10 جالب نیست بله تو جه قیمت ؟ الان اصلا شما مثال بزن ماشین زیر 20 تومن با شتاب 9.6 ؟

از نظر سیستم تعلیق و فنربندی 206 ذاتا ماشین اسپرتی هست در نتیجه باید خشکتر از بقیه باشه . شما حتی تیپ2 رو با 5 نمیتونی مقایسه کنی چون اگر یکبار زیر ماشین رو ببینی کاملا ساختارش فرق میکنه . گل رو در نظر بگیری فوق العاده نرم هست چون اتومبیل شهری هست و نه اسپرت . از این نظر حرف شما درسته اما این رو بگم من شخصا نظرم اینکه 206 یکی از بهترین جلوبندیها رو داره .

تندر از نظر موتوری عالی هست ماشین شهر هم هست خانوادگی اما اگر تو عمل بیاد کاملا از تیپ5 پایینتر هست .

شرمنده فقط خاستم نظرم رو بگم نمیخام از خودرو خاصی حمایت کنم مخصوصا چون خودم دارم نه اصلا . ممنون
    Last edited by shahramcat; 23-06-2008 at 02:12.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا آخه چرا انقدر از این تندر بدبخت بد میگید.
    اول سوارش بشین بعد اگه بد بود بگید.اینا رو همه رو از قیافه فهمیدیدتندر ماشین خیلی قوی است. اگه میگید ثانیه مانیه رو ولش کنیم و پشتش بشینیم بعد حرف بزنیم قبول. یکی که هم 206 تیپ 5 هم تندر داشته بیاد بگه کدوم بهتره.شتاب تندر از 206 تیپ 5 بیشتر نیست اونم بخاطر صندوق عقبشه ولی انقدر که میگید کم نیست.ریو هم که اصلا ولش کن. این که نشد ماشین که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لوگان خانم , من خودم خوره ماشینم . کارم هم توی بنگاهه .
    همه جور ماشینی هم سوار شدم از ُSL 600 بگیر تا همین پراید خودمون .
    توی رنج 12 تا 30 میلیون , هیچ ماشینی گرد زانتیا و تیپ 5 و ریو رو جمع نمیکنه . صندوق هیچ ربطی به شتاب نداره .
    تندر چند تا عیب تخمی داره . یکی اینکه پشتش خیلی بلنده . یک مترو 525 سانت ارتفاع پشت ماشنه (مگه آدم میخواد تانک سواری کنه که اینقدر پشت ماشین رو بالا بردن) این باعث میشه از پشت دیدت کم بشه . دوم اینکه سر راننده به شیشه خیلی نزدیکه و مثلا" من خودم وقتی میخواستم آفتاب گیر رو بدم پایین از فاصله دو سانتی صورتم رد میشد . سوم اینکه به علت تعویض باطری به جای 60 وات به 55 وات, و همچنین استفاده از فن مجارستانی به جای فرانسوی , کولر بیخودی داره . چند وقت پیش تا قم رفتنم و برگشتم از گرما خفه شدم . اولش خوب بود و لی کم کم گرم شد . در صورتی که 206 تیپ 5 و ریو هیچ کدوم افت کارایی پیدا نمیکنند . تندر فقط موتور قوی داره . تعلیقش هم با توجه به ارتفاعش حتی اگه بهترین تعلیق دنیا باشه , نا مطمئنه . فکر میکنی برای چی ماشین اسپرتی ها همشون شاسیشون پایینه .؟؟؟ چون هر چی ماشین خوابیده تر باشه , فرمان پذیری بهتره و توی سرعت بالا هم , تعادل بیشتری داره . یه عیب دیگه هم که داره اینه که افت قیمت بدی داره . (البته اگه صفر دستت باشه)
    اما 206 نه ! میخری , 6 ماه هم سوار میشی تازه سود هم میکنی . .
    یا همین ریو , من خریدم دو ماه پیش 12.600 , الان شده 14.200

توی تهران که زیاد ازش استقبال نشده . ولی میگن توی اصفهان خیلی مردم طلبش هستند . یه بابایی هست توی این سایت به اسم نوید عارف , خوره لوگانه ...
    برای قوت قلب گرفتن میتونی ییای اینجا و از نظراتشون استفاده کنی . خیلی از بچه های اینجا هم عضو هستند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط یادت باشه بچه مثبت باشی , چون زرتی بن میکنند .

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لوگان خانم , من خودم خوره ماشینم . کارم هم توی بنگاهه .
    همه جور ماشینی هم سوار شدم از ُSL 600 بگیر تا همین پراید خودمون .
    توی رنج 12 تا 30 میلیون , هیچ ماشینی گرد زانتیا و تیپ 5 و ریو رو جمع نمیکنه . صندوق هیچ ربطی به شتاب نداره .
    تندر چند تا عیب تخمی داره . یکی اینکه پشتش خیلی بلنده . یک مترو 525 سانت ارتفاع پشت ماشنه (مگه آدم میخواد تانک سواری کنه که اینقدر پشت ماشین رو بالا بردن) این باعث میشه از پشت دیدت کم بشه . دوم اینکه سر راننده به شیشه خیلی نزدیکه و مثلا" من خودم وقتی میخواستم آفتاب گیر رو بدم پایین از فاصله دو سانتی صورتم رد میشد . سوم اینکه به علت تعویض باطری به جای 60 وات به 55 وات, و همچنین استفاده از فن مجارستانی به جای فرانسوی , کولر بیخودی داره . چند وقت پیش تا قم رفتنم و برگشتم از گرما خفه شدم . اولش خوب بود و لی کم کم گرم شد . در صورتی که 206 تیپ 5 و ریو هیچ کدوم افت کارایی پیدا نمیکنند . تندر فقط موتور قوی داره . تعلیقش هم با توجه به ارتفاعش حتی اگه بهترین تعلیق دنیا باشه , نا مطمئنه . فکر میکنی برای چی ماشین اسپرتی ها همشون شاسیشون پایینه .؟؟؟ چون هر چی ماشین خوابیده تر باشه , فرمان پذیری بهتره و توی سرعت بالا هم , تعادل بیشتری داره . یه عیب دیگه هم که داره اینه که افت قیمت بدی داره . (البته اگه صفر دستت باشه)
    اما 206 نه ! میخری , 6 ماه هم سوار میشی تازه سود هم میکنی . .
    یا همین ریو , من خریدم دو ماه پیش 12.600 , الان شده 14.200

توی تهران که زیاد ازش استقبال نشده . ولی میگن توی اصفهان خیلی مردم طلبش هستند . یه بابایی هست توی این سایت به اسم نوید عارف , خوره لوگانه ...
    برای قوت قلب گرفتن میتونی ییای اینجا و از نظراتشون استفاده کنی . خیلی از بچه های اینجا هم عضو هستند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط یادت باشه بچه مثبت باشی , چون زرتی بن میکنند .
    من مذکر هستمجناب نوید عارف هم میشناسم.از اطلاعات ایشون هم بسیار بهره مند شدیم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جان من اینجا خودتون رو کنترل کنید .
    دعوا را نندازین .هر کس نظری داره و نظرش هم محترمه .من با تمام تفاصیر موندم کدوم .
    ولی میتونم اینطوری بگم .
    هیوندای ورنا(کیفیت مونتاژ ظاهری خوبی داره جا دار تره )
    تندر ال90 (به خاطر فضای خوب و موتور و انتقال قدرت مطمئن تر)
    206 تیپ5 (چون تولید نمیشه و تر و تمیزش کم پیدا میشه من انتخاب سومم هست اگه رو خط تولید بود اول همین بودالان قیمتش خیلی غیر واقعی هست)
    206 اس دی(کلا با طراحی صندوق عقبش مشکل دارم و قسمت سرنشینای عقب واسه یه ماشی ناچبک خیلی کوچیکه یعنی با 206 هاچبک اصلا تغییری نکرده)
    ریو (طراحی خوبی داره موتور مناسبی داره ولی کمی توی حرکت نا پایدار نشون میده)
    سمندمعمولی و lx (البته طراحی قدیمی خیلی خوب ساده هست اصل خسته کننده نمیشه قابلیت خوبی داره فقط وزن زیاد و سیستم فنی قدیمی و کمی هم دوام کم شاسی و بدنه که بعد یه مدت وا میره )
    اینها تماما نظر شخصی من هست با کسی هم مخالف نیستم اعتراض هم به کسی ندارم .ارادتمند شما

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا تو این رده ماشین تقربا مدل بالا فقط پراید هست .یا اینکه یه 206 مدل پایین مثلا 81-82 که ونم الان 8 تومنه
    یا اگه واست نگهداریش زیاد مشکلی نداره و میتونی خرج زیادش رو بدی یه ماشین آلمانی مثل مرسدس بنز یا بی ام و مدل 90-93 بخر یا یه گلف مدل 92 که 5 میلیونه ولی دیگه فروختنش خیلی سخت میشه . باید نگه داری و خرجش کنی .حتی اگه تمیز هم باشه یه سرویس دوره این ماشینا کلی خرج داره .و قطعه یدکی هم که کلی گشتن میخواد .
    به نظرم یه پراید مدل 83 به بالا پیدا کن نزدیک 5.5 تا 7 میلیون هم قیمتشه .اگه استفاده خانوادگی بالای 3 نفر باشه صندوقدار.ولی هاچ بک مصرف کمتری داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •