دوستان ببخشید
بچه هایی که از حسابگر اشتراک دارن پس از هر ری ست کردن کامپیوتر آی پی شون عوض میشه؟
دوستان ببخشید
بچه هایی که از حسابگر اشتراک دارن پس از هر ری ست کردن کامپیوتر آی پی شون عوض میشه؟
اقا اینجور که معلومه وضع من از همتون خرابتره؟
لطفا بگید شبی چقدر دانلود میکنید من 512 دارم شبی 200 مگ حداکثر
من که رپید باز میخرم همیشه اما اصولا سرعت من با 1 مگ هیچوقت از امثال رپید شیر و 4 شیر و این چیزها بیشتر از 20 نمیشه ! تازه اگر فقط تنها تنها همین رو بزاری واسه دانلود اگر یه فایل دیگه همزمان دانلود کنی با رپید شیر که قدرت خدا از 2-3 هم بالاتر نمیره !
شما کلا رپید باز بخر تنها راهه به جز mediafire تمامی سیستمهای اشتراک گذاری فایل شبانه درست دانلود نمیشه !
اقا حقیقت مطلب اینه !
که نه پارک درست و حسابی و نه شهر بازی و نه مرکز تفریحی و نه زمین ورزش درستی و نه مسابقات ورزشی رو پایی و نه حتی تیم ورزشی مهمی و نه اسفالت درستی تو خیابون و نه سنگ فرش درستی واسه پیاده رو و نه امکانات اموزشی درست و نه خیلی چیزهای دیگه ! هیچی نداریم ! یه اینترنت داریم ! اونم که ماشالله اینطوریه !
ای بابا چرا بن شدی باز ؟؟؟ عجباااااااا ؟؟؟ نکنه اطلاعاتی ها p30 رو هم خریدن ؟؟؟![]()
ضارسال که ما سرویس داشتیم اینطوری نبود ولی الن اینطوری شده ای پی تغییر می کنه![]()
تو کرمانشاه نماینده شاتل شرکت موج فناوری کیهان هست که تو بلوار طاقبستان نبش کوچه 116 هست من بهشون زنگ زدم گفت تا یه هفته دیگه میاریم ولی معلوم بود اینکاره نیست اینم تلفنشونه 4210784
بروبکس هین الان زنگ زدم شاتل طرف گفت به احتماله قوی تا 3 ماهه اینده تو کرمانشاه راه اندازی میکنیم
گفتم یعنی دیگه تا اخر سال حتما میاد گفت اره
یارو اینقدرم مؤدب بود اینقدرم قربون صدقم رفت که نگو
نه مثله کارکنای حسابگر که انگار دارن با نوکرشون حرف میزنن
کرانی یه سنگ قبر واسه خودت بگیر که دیگه داری به ****** میری
صبانت هم اولش اینطوری بود .یارو اینقدرم مؤدب بود اینقدرم قربون صدقم رفت که نگو
ولی حالا ...
هر شرکتی اولش خوبه ولی باید ببینی خوب ادامه میده یا مثل صبانت دزد از آب در میاد .
اقا این کرانی اولین حرکتی که الان باید بکنه عین ادم بیاد یه 1 گیگ دیگه اضافه کنه در وحله اول !
و در اقدام بعدی هم ساعات دانلود شبانه رو 1 ساعت بیشتر کنه ! همون 1 تا 7 !
البته این مرتیکه کلاهبردار تازه به دوران رسیده ای که من دیدم بعیده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)