راستی دوستان این لینک اعتراضو اگه می تونید جاهای دیگه هم پخش کنید الان آمار 75 تاست ( اگه تو گوگل هم کلمه (صبانت) رو جستجو کنید جز 12 یافته اول گوگل است)
راستی دوستان این لینک اعتراضو اگه می تونید جاهای دیگه هم پخش کنید الان آمار 75 تاست ( اگه تو گوگل هم کلمه (صبانت) رو جستجو کنید جز 12 یافته اول گوگل است)
کم کم باید آدرس رو به صبا نت هم بدیم
فکر کنم قبلا یکی بهشون داده
اگر از همان شرکت بگیری نه.
تمامی شرکت ها بابت مشترکینی که به DSLAM آن ها در مرکز مخابرات وصل شده اند آبونمان به مخابرات می دهند . برای همین چون آبونمان ماهیانه دریافت می شود شرکت ها نمی خواهند بابت مشترکینی که اشتراک را تمدید نمی کنند آبونمانی به مخابرات بپردازند . پس اگر ظرف چند روز ( نهایتا 4 روز ) اکانت خود را شارژ نکنید مستقیما از طرف تهران درخواست جمع آوری خط شما به مرکز مخابرات ارسال می شود و اسم شما از لیست آبونمان های پرداختنی به مخابرات خارج می شود . در صورتی که این کار انجام بشود چراغ مودم شما چشمک زن شده و به راحتی این موضوع را متوجه می شوید . مخابرات بابت اتصال مجدد تلفن شما به DSLAM هر شرکتی چه بار اول شما باشد و چه دفعات بعدی ، از شرکت هزینه برقراری ارتباط ( رانژه ) را دریافت می کند و بالطبع نهایتا شما باید این هزینه را بپردازید مگر اینکه شرکت ADSL عاشق چشم و ابروی شما باشد !!!
البته هرگز فراموش نکنید که در صبانت همیشه حق با مشتری است![]()
البته هرگز فراموش نکنید که در صبانت همیشه حق با مشتری است![]()
بچه ها یک هفته ای هست نمیتونم با شبانه کانکت بشم
ارور یوزر پس میده
مال شما هم همینطوره؟
اره خیلی حق با مشتریه . الان ساعت30 :12 ظهر فکر کنم سرعت این شرکت لعنتی 0.1 کیلو باشه . سایت Yahoo یک دقیقه و نیم طول کشید تا لود کامل بشه.
مگر دست خودشون که پول قطع ژانره بگیرن برای من 2 ماه طول کشید تا پورت ازاد گیرم بیاد. من در مشهدم و مرکز مخابراتی صابریی . اون وقت صبر کنم تا سرویس تمام شه تا از ژانره خارج بشم. تا اون موقع امتحانات ترم دانشگاه شروع شده نمرها نیز رو سایت دانشگاه میزنن
دوستان برید به اون لینکی که گذاشتم و اعتراض بزنید
دوستان وبلاگ نویسمون هم این لینکو تو وبلاگشون بذارن
ممنونم
واقعا نوبرش اوردن
الان از بس سرعت پایینه سایت به زور باز میشه
بچه ها نگفتید شما شبانه میتونید کانکت بشید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)