منظور از سریال فکر کنم همون انیمه Devil May Cry هست.من دارشم ولی هنو نگاه نکردم
منظور از سریال فکر کنم همون انیمه Devil May Cry هست.من دارشم ولی هنو نگاه نکردم
اين سايتم چيز خوبيه
همون حرفايي كه optimus prime گفت دقيقا درسته
تريش نمي ميره ولي نيروي خودشو به دانته مي ده تا بتونه موندوس رو شكست بده و بعد همراه اون از جزيره فرار مي كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جون کودوم کانال انیمشو نشون میده؟
شما داری لینکی چیزی بده ماهم ببینیممنظور از سریال فکر کنم همون انیمه Devil May Cry هست.من دارشم ولی هنو نگاه نکردم
هرکی سریالی فیلمی چیزی ازش داره لطفا بذاره همه ببینن من شدید میخوامش خدا خیرتون بده اینم جزو بازیهای خاطره انگیزناک منه
شما مثل اینکه زبان انگلیسیت خیلی خوبه من که باید یه روز وقت بذارم معنی کنم یه روزم بخونمشاين سايتم چيز خوبي
ویرایش :
مثل اینکه زود قضاوت کردم آقا برین به سایتی که آرام گفت همه چی توش نوشته خیلی باهاله فقط چرا تریش جزو کاراکتر های 4 نیست یعنی ننوشته همین سایتو میگم
![]()
Last edited by Mist; 08-08-2008 at 15:12.
- Trish sacrifices herself by pushing Dante out of the beam's range, but she gets caught in it instead. Dante leaves her with the sword called Sparda as a headstone. Then after the fight with Mundus, Mundusturns into a huge blob-like creature with tentacles. AfterDante hears his mother's voice, Trish bursts through the wall in rays of energy to aid him. She lends him her power and Mundus is defeated. It is hinted atthat she works with Dante at the Devil's Never Cry
پس اینطوریاست چه خوب ...
Last edited by Mist; 08-08-2008 at 15:25.
چه ربطي داره! دعوا كه نكردم گفتم گيم پد بهتره!تو اول شرو کردی
دارم عصباني مي شما الان كي داره شروع مي كنه؟؟؟تو چرا نمی ری با هم قد خودت بازی کنی خالی فسور؟
اينم ببينين دموهاي دويل 1 هستش اگه درست باشه آخرش رو مي تونيم دوباره ببينيم!!! البته خودم با اين سرعت ذغالي نديدمش هنوز:
لینک ندارم.حدود 2 گیگ هستش و 12 قسمت.از یکی از دوستام گرفتم.
آقا شرمنده کردی دستت درد نکنه اونم از راپید دیگه نورالا نور همین فردا کل داستانو براتون مینویسمکاش
میگفتی کیفیتش در چه حدیه من تا حالا این پسوند تصویری رو ندیدم اکثرا ریپ میبینم میگم منظور ارزش دانلود
داره کیفیتش مثل دی وی دی ریپ میشه ؟؟
Mist جون وقتی دیدی به ما هم بگو چی شدش اخه اگه من بخوام دانلود کنم باید 3 روز PC م روشن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)