من یه آپشن فایل ریختم حالا نمیشه این قسمته آمار بازیرو صفر کنیم
من یه آپشن فایل ریختم حالا نمیشه این قسمته آمار بازیرو صفر کنیم
ر مورد سوال دستمون در مورد عوض نشدن داور تو مستر ليگ
دوست عزيز يه سر به كميته داوران بزن مشكلتو حلميكنن.
گفتم حالو حوا رو يكم عوض كنيم.
به اقاي شاه حسيني بگو از طرف من اومدي
بعد كلتو بكش كنار
ب : شما یک مخالف سرسخت pes
اين گفته ي اقا ارش هست.
ميخواستم بگم كه: اون موقعي كه تو به اقيانوس ميگفتي اقا_ يونس![]()
ما رو اين نسخه قسم مي خورديم.
اره كاكل پسر .
من از بچگي با فوتبال بزرگ شدم.
تو تا حالا Whnning eleven _ ps 1 ديدي . اصلا سنت ميكشه.
فوتبال 99 يا 98 تا حالا به گوشت خورده.
اره اخرين بار كه fifa بازي كردم فيفا 96 (سگا) بود.
ديگه حرفي نشنوم كه كلي قاطي كردم.![]()
انصافا عجب بازیه با حالی بود
موافقید بریم سگا بازی کنیم![]()
شرمنده عزیز یادم رفته بود بگم
پسورد فایل: papaee
![]()
لینک خرابه![]()
من هرچی میخوام از روی عکس بازیکن درست کنم نمیشه. یعنی میشه ولی عکس به طور غیر طبیعی میاد وسط صورت بازیکن و اصلا انگار دوتا قیافه تو یه قیافه هست! کمک کنید لطفا![]()
دوستان گرامی فکر می کنم که همه ما فیلم 300 رو دیده باشیم و اینکه مردم امریکا در مورد این فیلم چقدر اعتراض کردن . چرا؟ چون به گفته مردم امریکا این فیلم به شعور مردم امریکا توهین کرده .
حالا من نمی دونم اقایون چه فکری کردن که میگن این بازی رو از PS2 به PC تبدیل کردن و تغییراتی رو توش دادن . من خودم به شخصه با اینکه تو زمینه ویرایش pes2008 زیاد وارد نیستم ولی اگه بخواین خیلی راحت می تونم هر عکسی رو که تو این بازی هست عوض کنم چه عکس ارم لیگهای باشگاهی چه لوگی تیمهای ملی و باشگاهی یا اینکه چهره بازیکنان رو تغییر بدی یا بتونی لوگوی مستر لیگ رو عوض کنی یا بتونی ...
خلاصه هر چیزی که تو PES2008 هست به صورت عکسه حتی جایی که می خوای اسم بازیکنارو بنویسی اون حروف به صورت عکسه فقط باید تو اون فایل تصویری که متن رو نوشتن بتونی دقیقا حرف فارسی رو وارد کنی و بدونی که هر کدوم از این تصاویر مال کدوم قسمت از بازیه این خیلی راحت و خیلی هم سخته شما می تونی با برنامه GGS حتی اون دسته ها رو هم تغییر بدید کاری نداره! خلاصه با این برنامه های ویرایشی که تو اینترنت می تونید پیدا می شن( GGS, KIT SERVER, PES EDITOR و ... ) شما هم می تونید با چند تا از دوستانتون و کمی وقت گذاشتن یه PES کاملاٌ فارسی بسازید ولی تا اون موقع PES جدید میاد . در ضمن بازی PES برای PS2 بعد از انتشار بازی برای PC منتشر شده.
با پوزش از دوستان .
Last edited by محمد حسن بیگی; 10-11-2007 at 11:43. دليل: اشتباه تایپی
راستی یه سوال هم از دوستان دارم و اون اینه که
من این بازی رو خریدم و نصب کردم ولی شماره فایلهام با شماره هایی که تو پتچهایی که دانلود میکنم هست فرق داره مثلاٌ فایل پرچمهای من شمارش 8065 و 8064 به نظر شما بازی من دمو هستش . در ضمن اینو بگم که حجم نصبی بازی من حدود 4 گیگ و یه دی وی دی کاملِ چون وقتی می خوام یه سری کارهای تو بازی انجام بدم و پتچها رو وارد کنم نمی تونم .
چند تا درخواست
1. شماره تیمها و اسمشون تو فایلهاشون
2. شماره چهره ها و اسمشون
اگه کسی لینکی چیزی از اینا میدونه بگه
کسی میدونه وقتی با ارور files still too big مواجه میشیم چکار واسه راه حلش باید کرد البته تو یکی از پستها خونده بودم ولی یادم نمیاد میشه راهنمایی کنید
Last edited by khorh; 10-11-2007 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)