منم از مرکز نوکیا (دبی )گرفتم .چون میخواستم ااصل بودنش مطمئن باشم.میتونید توضیح بدید چقدر ازش کار میکشی.یه سوال گوشی شما هم بند یا دستمال گوشی همراش نیست ؟
منم از مرکز نوکیا (دبی )گرفتم .چون میخواستم ااصل بودنش مطمئن باشم.میتونید توضیح بدید چقدر ازش کار میکشی.یه سوال گوشی شما هم بند یا دستمال گوشی همراش نیست ؟
Last edited by sparts; 15-03-2008 at 20:29.
گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...
من حدود 2 هفته پیش پسر خالم که اونجا زندگی میکنن واسم گرفت و فرستاد.شارژرش هم روش نوشته چین .و دوتا کابل(یو اس پیو \tv)شما 3تا هستش؟.البته گارانتی گوشی من اینتر نشنال نیست و گارانتی دوبی رو داره.'گوشی من فارسی هستش و دفترچه ی فارسی شما چی؟
بازم میگم...گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...1 سال گارانتی اینترنشنال...فارسی نداره...پشت باطری و شارجر زده میدین زاپن...
ویروسو نمیدونم...ولی انتی ویروس برنامش هست...که میتونی نصب کنی...در مورد صدا = صداش خیلی خوبه...بسیار شفاف...ولی 20 درصد صداش از ان81 کمتره...طبیعیه چون ان81 مخصوص موزیک هست...20 درصد صداش از 5700 بیشتر و شفاف تره...
من فقط یه انتی ویروس گیرم اومده(k sm 0.7)کاسپر.میخوام نسب کنم پسورد میخواد .شما اطلاعاتی ندارین؟ .میشه انتی ویروسهای دیگه رو معرفی کنین(به 8گیگ بخوره)لینکشون رو هم لطف کنین. متشکرم
این واسه بار10000000000000
ام
بابا واسه سیمبین 9.1 ویروس نیومده مگه این که خودت واسه خودت یه ویروس رو ساین کنی !!!!!!!
من یک انتی ویروس نصب کردم...خیلی وقته...
جدی می گی علی جون؟آخه چطور؟مگه میشه؟من تازه اولین باره که دارم اینو می بینم...
مگه شما تا حالا ویروس واسه سیمبین 9.1 یا 9.2 دیدی ؟؟
اینم یکی از مزایای ساین کردن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)