تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 121 از 1635 اولاول ... 21711111171181191201211221231241251311712216211121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    من خيلي وقت است ميخواهم يك دوربين بخرم ولي آنقدرتنوع دوربينهازياداست كه آدم راسردرگم ميكند ولي بالآخره تصميم گرفتم ازبين اين سه دوربين باراهنمايي دوستان يكي راانتخاب كنم ممنون ميشوم دراين انتخاب كمكم كنيد.
    باسپاس فراوان
    canon power shot -G10
    sony - dslr-a200k
    sony - dslr-a200w

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا کسی هست قیمت الفا 700 ساده ٰp , k به همرا الفا 900 رو بده شنیدم جدیدا ارزان شده به علت بحران اقتصادی .

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مباركه.اما گرون نگرفتي؟؟؟؟ميگفتن كه 355 تومنه...
    مرسی ولی از چند جا پرسیدم قیمت همین بود دیگه نمیدونم گرونه یا نه

4. این کاربر از ***fandogh*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد دو مدل پاناسونیک fx520و fx38 چیه ؟؟؟؟ کسی این 2 تا دوربین رو امتحان کرده ؟؟؟
    الان قیمت این 2 مدل چنده ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همچنان منتظرم ...........................

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب ebi66_boukan شايد سوالن تكراري باشه اما چون برام مهمه مي پرسم شما اون طوري كه من فهميدم بيش از چند ماهه كه اين دوربين رو داريد تا الان حتما نقاط ضعفش دستتون اومده اگه لطف كنيد نقاط ضعفش بفرمائيد ممنون مي شم

اينكه دوربين ساخت ويتنامه بنظرتون روي كيفيت دوربين و احتمالا ماندگاريش تاثير گذاشته يا ميذاره چون جناب كاويان چند پست بالاتر گفتن احتمالا دوربين هاي ساخت غير ژاپن دوامشون كمتر خواهد بود؟

فيام برداري HD خيلي فضا اشغال مي كنه منظورم روي رم دوربينه مثلا 8 گيگ اونطوري كه تو سايتش اومده 110 دقيقه شما امتحان كرديد
    Last edited by lofa; 06-02-2009 at 19:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

جناب ebi66_boukan شايد سوالن تكراري باشه اما چون برام مهمه مي پرسم شما اون طوري كه من فهميدم بيش از چند ماهه كه اين دوربين رو داريد تا الان حتما نقاط ضعفش دستتون اومده اگه لطف كنيد نقاط ضعفش بفرمائيد ممنون مي شم

اينكه دوربين ساخت ويتنامه بنظرتون روي كيفيت دوربين و احتمالا ماندگاريش تاثير گذاشته يا ميذاره چون جناب كاويان چند پست بالاتر گفتن احتمالا دوربين هاي ساخت غير ژاپن دوامشون كمتر خواهد بود؟

فيام برداري hd خيلي فضا اشغال مي كنه منظورم روي رم دوربينه مثلا 8 گيگ اونطوري كه تو سايتش اومده 110 دقيقه شما امتحان كرديد
    سلام.نقاط ضعف:راستش نميشه گفت نقاط ضعف.ببينيد كيفيت عكس هاش خوبه ولي اونجوري كه من ميخوام نيست.البته توقع منم بالاست چون خيلي با عكس هاي دوربين هاي حرفه اي حال ميكنم.عكس هاش معموليه.البته شايد من هنوز نتونستم به طور كامل تنظيماتشو ياد بگيرم.در مورد توليدش بايد بگم كه در ويتنام فقط مونتاژ ميشه و در واقع در ژاپن ساخته شده مثل خيلي چيز هاي ديگه از جمله سوني ژاپن كه در چين مونتاژ ميشه/نوكيا/......نگران اين موضوع نباش.حجم فيلمهاش زياده مثلا امروز حدود 7 دقيقه 350 مگ شد كه زياده.ولي اينم بدون كه كيفيتش خيلي بالاست و هر چيزي بهايي دارد و اين كيفيت بهاش حجم بالاست.دقيقا كيفيتش دو برابر vga هست پس تصورشو بكنيد!!!!!از نظر فيلمبرداري حرف نداره.سرعت هم عالي.عكس خوب.عملكرد زوم هم عاليه.با 4 تا باطري سوني 500-700 عكس باهاش بگيريد.حتي من يه بار 400 عكس با فلاش باهاش گرفتم.ولي باز هم تصميم با خودتونه.

9. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب ebi66_boukan ممنون از اينكه لطف مي كنيد وجواب مي ديد
    كيفيت عكساش تو چند تا سايت هم كه من ديدم نمره اش از هم رده هاي خودش كمتر بوده اما راستش دانش من در مورد عكاسي خيلي كمه پس اگه نمي تونم مثل حضرتعالي و ساير دوستان تفاوت عكسها رو متوجه بشم بر من خرده نگيريد
    اما منظورتون از اينكه كيفيت عكساش پاينه يعني اينكه مي تونم تا همون اندازه هاي معمولي 20*25 عكسهاي جالبي داشته باشم يا نه؟ البته مب دونم احتمالا سوالم تكراري
    راستي من تقريبا تمامي عكسهاي اين دوربين رو از سايت ديپريو و image resource ديدم هر چند تلاش كردم نتونستم تشخيص بدم كه كجاش بدتر از ساير دوربينهاست بجز مود اتوماتيكش كه واقعا بد بود يا فلاش از نزديك كه نشون ميداد فلاشش خيلي قوي بايد باشه
    تا نظر حضر تعالي چي باشه
    تا يادم نرفته امتحانات چطور بودي انشاا.. كه قبول مي ش؟؟؟؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كيفيت عكساش تو چند تا سايت هم كه من ديدم نمره اش از هم رده هاي خودش كمتر بوده اما راستش دانش من در مورد عكاسي خيلي كمه پس اگه نمي تونم مثل حضرتعالي و ساير دوستان تفاوت عكسها رو متوجه بشم بر من خرده نگيريد
    اما منظورتون از اينكه كيفيت عكساش پاينه يعني اينكه مي تونم تا همون اندازه هاي معمولي 20*25 عكسهاي جالبي داشته باشم يا نه؟ البته مب دونم احتمالا سوالم تكراري
    راستي من تقريبا تمامي عكسهاي اين دوربين رو از سايت ديپريو و image resource ديدم هر چند تلاش كردم نتونستم تشخيص بدم كه كجاش بدتر از ساير دوربينهاست بجز مود اتوماتيكش كه واقعا بد بود يا فلاش از نزديك كه نشون ميداد فلاشش خيلي قوي بايد باشه
    تا نظر حضر تعالي چي باشه

دوست عزیز مدل انتخابی شما s2000hd بود دیگه نه؟
    اگر اینطوریه،سایت mexapixel.net برنامه بعدیش ریویو این دوربین هستش که من پیشنهاد میدم منتظر بمونین تا نتیجش در بیادش.
    این سایت که گفتم،یکمی کم کار هستش یعنی معمولا هر دو هفته یک دوربین ریویو می کنه ولی انصافا ریویو هاش خیلی کامل هستند.حتی از سایت dpreview هم قویتر هستند منتها چون گفتم دیگه کم کاره،به همین خاطر زیاد مشهور نیست.
    من جای شما بودم منتظر این ریویو می موندم.

12. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

تا نظر حضر تعالي چي باشه
    مرسي بد نبود بگي نگي پاس ميشيم.راستي شما از كدوم دياريد؟؟؟؟كيفيت عكساش تا اون سايزي كه گفتيد عاليه و اصلا نگران نباشيد.در حالت P عكس هاي خوبي ميگيره.مد اتوماتيك هم تو نور كافي خوب عمل ميكنه اما در نور كم افتضاحه.اين كه من اينجوريم دليلش اينه كه توقعم يه كم بالاست فلاشش خوبه و عكس هاي نسبتا خوبي در شب ميگيره/ مد عكاسي در شب بسيار كارآمدي داره (البته با 3پايه چون لرزش دست در شب عكس ها رو تار مياره.چند عكس جديد امروز باهاش گرفتم ميتوني تو فتوبلاگم ببيني(البته با فتوشاب يه كم تغيير دادم).
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ebi66_boukan; 06-02-2009 at 23:36.

14. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •