تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 150 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من ای کاش شما هم یه ذره فکر می کردی و می دیدی که بقیه ی پست ها در صفحات بعد هم نتونستند با هاش کار کنن.چون شما عمیق فکر نکردی.
    من مجتبی را نمی شناسم اما با این تعریفی که شما کردی باید حرفه ای باشه.اما مشکل پست اون این بود که نگشته بود ببینه ایا روی همه ی گوشی ها کار می کنه یا نه.ظاهرا این نرم افزار فقط روی ان82 کار می کنه.
    ان82 که سهله ، خود ان95 که کاملا با این سیستم عامل مچ هستش بعضی نرم افزار هارا ساپورت نمی کنه.
    ای کاش شما هم نصب می کردی بعد می گفتی.

اصولا فقتی میزان رفاقت توی جایی زیاد می شه میشه خودمونی شد و از کلمه ی تو استفاده کرد.اما ظاهرا اینجا رفاقت ها به اون حد نرسیده و من اشتباه کردم.

نتیجه می گیریم که : این نرم افزار صدای رادیوی 6120 را ضبط نمی کنه و هنوز چنین چیزی نیومده.و ما وقتمون را هدر دادیم که ورژن جدیدش را نصب کردیم.با تشکر از شما دوست عزیز.

1سوال

شما چه نتیجه ای گرفتی؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دوست من ای کاش شما هم یه ذره فکر می کردی و می دیدی که بقیه ی پست ها در صفحات بعد هم نتونستند با هاش کار کنن.چون شما عمیق فکر نکردی.
    من مجتبی را نمی شناسم اما با این تعریفی که شما کردی باید حرفه ای باشه.اما مشکل پست اون این بود که نگشته بود ببینه ایا روی همه ی گوشی ها کار می کنه یا نه.ظاهرا این نرم افزار فقط روی ان82 کار می کنه.
    ان82 که سهله ، خود ان95 که کاملا با این سیستم عامل مچ هستش بعضی نرم افزار هارا ساپورت نمی کنه.
    ای کاش شما هم نصب می کردی بعد می گفتی.

اصولا فقتی میزان رفاقت توی جایی زیاد می شه میشه خودمونی شد و از کلمه ی تو استفاده کرد.اما ظاهرا اینجا رفاقت ها به اون حد نرسیده و من اشتباه کردم.

نتیجه می گیریم که : این نرم افزار صدای رادیوی 6120 را ضبط نمی کنه و هنوز چنین چیزی نیومده.و ما وقتمون را هدر دادیم که ورژن جدیدش را نصب کردیم.با تشکر از شما دوست عزیز.

1سوال

شما چه نتیجه ای گرفتی؟
    ميشه لينك يكيشونو لطف كني...؟!
    ضمنا" اگه ممكنه يه نرم افزار رو هم بديد كه رو 95 كار نكنه ورو 82 كار بده...(ميخوام يكم بيشتر ياد بگيرم)
    من خودم هم 82 دارم...دردي رو دوا نميكنه...

فروعا" () ميزان رفاقت دسته جمعي زياد نميشه...ميشه؟ بنا نيست شما مثلا" با 4 نفر دوستي با 10 تاي ديگه هم مثه اونا صحبت كني...

نتيجه: ياد ميگيريم هر جاييي با هر كسي يه جور رفتار نميكنند. و اينكه خداييش من شدم وقتي ديدم ميگيد رو 6120 جواب نميده...

اگه...اگه...اگـــــــه من تند رفتم يه نمه ،عذر ميخوام...

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوست عزیز : romass100
    اینکه یه برنامه روی 6120 جواب نده و روی ان82 کار کنه خیلی عجیب هست ........ چون سیستم عامل هردوشون یکیه ......
    Legend عزیز هم تست نکرده و نمیدونسته که این برنامه روی 6120 جواب نمیده ....... به همین دلیل به پست قبلی جواب داد ......
    حالا دیگه لازم نیست دعوا راه بیفته ....... البته قبول کن که شما هم لحنت یه خرده تند بود ........

4. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه لينك يكيشونو لطف كني...؟!
    ضمنا" اگه ممكنه يه نرم افزار رو هم بديد كه رو 95 كار نكنه ورو 82 كار بده...(ميخوام يكم بيشتر ياد بگيرم)
    من خودم هم 82 دارم...دردي رو دوا نميكنه...

فروعا" () ميزان رفاقت دسته جمعي زياد نميشه...ميشه؟ بنا نيست شما مثلا" با 4 نفر دوستي با 10 تاي ديگه هم مثه اونا صحبت كني...

نتيجه: ياد ميگيريم هر جاييي با هر كسي يه جور رفتار نميكنند. و اينكه خداييش من شدم وقتي ديدم ميگيد رو 6120 جواب نميده...

اگه...اگه...اگـــــــه من تند رفتم يه نمه ،عذر ميخوام...
    یونس جان ببخش من دخالت میکنم اما به غیر از این رادیو برخی دیگه از برنامه ها مثل unidic2 یا برخی هک ها (مثلا تغییر استارتاپ) رو 6120 جواب نداده و رو 82 جواب داده.شاید در آینده برنامه‏ای بیاد که رادیو رو ضبط کنه (همونطور که خود شما روش هک جدید و 100% برای همه گوشیها گذاشتی و تا همین چند وقت پیش بعید به نظر میرسید)
    شاد زی - مهر افزون - بدرود

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بابا ایول... قرار نیست دعوا بشه که!!!
    دیدی حالا...
    دعوا که شد (به نظر من حالا نگین این دعوا نبوده و استدلال بیارین) ولی نیومدی مجید پرید وسط و (با تلاش های من ) تمومش کرد...
    از هر دو تون هم خواهش می کنم همینجا تمومش کنین و دیگه کشش ندین و هر چه زودتر رفیق شین...
    منم اینجا هلو بودم و اینو برا خنده گفتم...
    Legend عزیز هم تست نکرده و نمیدونسته که این برنامه روی 6120 جواب نمیده ....... به همین دلیل به پست قبلی جواب داد ......
    حالا دیگه لازم نیست دعوا راه بیفته ....... البته قبول کن که شما هم لحنت یه خرده تند بود ........
    منم همینو می گم والا...
    اینکه یه برنامه روی 6120 جواب نده و روی ان82 کار کنه خیلی عجیب هست ........ چون سیستم عامل هردوشون یکیه ......
    آره مجید جون...برا شما گوشی خوب دارا (البته از 6120 بدتر ) بایدم عجیب باشه...
    اما ما 6120 دارا تجربشو داریم...
    جون من نه اصلا جون این مجید عاجزانه ازتون درخواست می کنم دیگه کشش ندین و این پسته (posteh نه Pesteh) آخرین پستی باشه که در این رابطه ارسال می شه.اگه ارسال بشه اون موقع هست که از بزرگترمون (استادمون یونس)یاد می گیریم هی اسپم بفرستیم بعد بهمون گیر بدن که اسپم نفرست!!!!
    بابا عصبانی هستین از حرفای من یکی دیگه ناراحت نشین تو رو خدا...بابا دیگه چی بذارم که از این حرفام دلگیر نشین؟!؟!؟!؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا برای اینکه از این حال و هوا در بییاین یه سوال می کنم:
    در حالیکه بازی ها و برنامه های جاوا رو سیمبینا جواب می دن چرا تم ها اینجوری نیستن؟
    چرا هیچ تم سیمبینی رو من ندیدم که بک گراندش مث تم های جاوا تو جاهای مختلف عوض شه؟هست این طور تمی؟
    Last edited by ahmad72; 04-02-2009 at 00:37.

7. 2 کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

احمد جان اينا اسپم نيست...پست ميديم تا حساب كارشون بياد دستشون...بعد از اون هم خودم درخواست و كليه پستها پاك ميشه...

حالا ميتونيم شاد باشيم

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

6

احمد جان اينا اسپم نيست...پست ميديم تا حساب كارشون بياد دستشون...بعد از اون هم خودم درخواست و كليه پستها پاك ميشه...

حالا ميتونيم شاد باشيم
    شاد می شوییییییییییییییم!
    در حالیکه بازی ها و برنامه های جاوا رو سیمبینا جواب می دن چرا تم ها اینجوری نیستن؟
    چرا هیچ تم سیمبینی رو من ندیدم که بک گراندش مث تم های جاوا تو جاهای مختلف عوض شه؟هست این طور تمی؟
    این چیه جوابش؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من می خوام یک رم 16 گیگ بندازم.
    میشه؟
    سرعت پایین نمی یاد؟
    قیمت؟
    از کجا بخرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من می خوام یک رم 16 گیگ بندازم.
    میشه؟
    سرعت پایین نمی یاد؟
    قیمت؟
    از کجا بخرم؟
    هنوز تو بازار درست حسابي پخش نشده...ولي كمتر از 70-80 تومان گمان نكنم باشه...

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

رم 8 گیگ چه قدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •