خوب من یادم نبود.ممنون.ولی ننوشته بود غول اصلی کیه.همون وسکره فک کنم نه؟![]()
خوب من یادم نبود.ممنون.ولی ننوشته بود غول اصلی کیه.همون وسکره فک کنم نه؟![]()
خوب اون زمان هنوز گفته نشده بود که غول اصلی کیه.
خودمم الان نمیدونم![]()
احتمالش زیاد (خیلی زیاد)البته چون تمام این کار ها(بیشترش)
زیر سر وسکر اینو میگم
![]()
اگر کپ کام نسخه pc رو هم زمان با نسخه xbox و ps3 منتشر کنه فکر کنم بترکونه.چون هیچ حرفی در بارش زده نشده بود یک دفعه بیاد همه رو شکه میکنه.پس امکان این هم وجود داره.که هم زمان بیاد یا با یک تعخیر کوتاه.در ضمن من یک جا شنیدم که dlc برای این بازی وجود داره و قراره بعد توسط کپ کام برای 3 کنسول منتشر بشه.
یعنی چی 3 کنسول یعنی pc,xbox,ps3 پس دیگه خیال همه راحت باشه.جای نگرانی نیست.
خدا کنه با هم بیان.ولی نمیشه که هیچی در مورد کامپیوتر گفته نشه بعد مسولای کپکام بیان بگن بفرما اینم از pc.بعد بخندن.یکم غیر عادیه اگه چیزی نگن ولی بیارن
مطمعن باشيد هيچ وقت به طور همزمان بازي نمياد ولي بعد از يه مدت براي pc هم مياد.
آقا یه تریلر جدید تو youtube هست که فقط 4 روزه گذاشتنش نمیدونم دید یا نه خودم دان کردم روز اولی که اومد.دیدم باحاله گفتم برا اونایی که ندیدن بذارم:
کد:
توش در مورد اون زن نقابداره هست.وسکر میگه فکر کنم خوشحال میشی ما رو ببینی کریس میگه ما؟ بعد وسکر تا خواست نقابه رو ورداره و دستش به سر زنه میخوره میره.خیلی حساسه.در مورد اون مرد که موهاش زرده هم هست.و چندتا غول.توصیه میکنم ببنید.دیگه طاقت ندارممممممممم کی بازی برا پی سی میاد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نمیاد!!!
ناراحت نباش میاد همچین بازیه قشنگی هم نیست گیم پلیش منظورمه و همینطوری ترسناکیش
مطمئن باش اینقدر بازیش قشنگ هست که جزو 3 بازی برتر سال 2009 بشهحالا ببینیمو تعریف کنیم
در ضمن ما همینطور داریم به اومدن بازی نزدیکتر میشیم تاپیک داره خلوت تر میشه.من همیشه یه مروری بر صفحه های اول دارم.میبینم که خیلی ها میومدن که الان نمیان.نمیدونم چشون شده.از رزیدنت اویل دل زده شدن یا وقت ندارن بیان؟![]()
نه این چند روزه اینطوری شده کاربر های انلاین (فقط کاربر ا)233 نفر بقیه همه مهمانن
منم 150% میگم عضو سه نفر اوله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)