تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 291 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ون بومل: نسبت به گذشته خیلی آرامتر شده ام
    مارك ون بومل، هافبك هلندی بایرن در فصل جدید رقابت های بوندس لیگا شروع قابل قبولی نداشته است. كاپیتان این فصل بایرن مونیخ خودش هم قبول دارد كه در اولین فصل حضورش به عنوان كاپیتان بایرن شروع قابل قبولی نداشته. ون بومل در گفت وگو با وب سایت اختصاصی بایرن درخصوص شكست تلخ مقابل برمن، میشائیل رنسینگ و وظایفش به عنوان كاپیتان صحبت كرده است. در ادامه با هم این مصاحبه را خواهیم خواند.
    ● بعد از گذشت حدود ۲ هفته آیا توضیح قانع كننده ای برای شكست ۵ بر ۲ مقابل برمن پیدا كرده اید؟
    ▪ دلیلش كاملاً روشن و واضح است. ما مقابل برمن خوب بازی نكردیم به خصوص در خط دفاعی. اگر یك بار دیگر بازی را ببینید، به این نتیجه می رسید كه ما مقابل برمن در خط دفاعی بسیار ضعیف ظاهر شدیم. در گل اول بازی، بازیكن حریف مسافت زیادی را پا به توپ طی كرد و در نهایت با ارسال یك پاس دقیق همتیمی خود را در موقعیت گلزنی قرار داد. گل دوم هم واقعاً جای بحث و انتقاد دارد. ۴ بازیكن برمن در محوطه جریمه بدون مزاحمت مقابل رنسینگ قرار گرفتند. واقعاً دیگر نباید اجازه دهیم چنین اتفاقاتی رخ دهد. ما باید از دیدار مقابل برمن درس بگیریم. بلافاصله بعد از بازی گفتم و بازهم تكرار می كنم. یك باخت ۵ بر ۲ بهتر از ۵ باخت با نتیجه یك بر صفر است. امیدوارم از بازی ضعیفمان مقابل برمن درس خوبی گرفته باشیم.
    ● پس از بازی خیلی ها رنسینگ را مقصر اصلی این شكست سنگین دانستند. نظر شما در این باره چیست؟
    ▪ من با این عده اصلا ً موافق نیستم. فصل گذشته مانوئل نویر، پدیده جوان رقابت های بوندس لیگا لقب گرفت. عملكرد او در طول فصل فوق العاده بود. خیلی ها وی را لایق پوشیدن پیراهن شماره یك تیم ملی آلمان دانستند. تمامی این تعریف و تمجیدها با توجه به عملكرد این سنگربان جوان در طول فصل صورت گرفت. وقتی نویر از هفته دهم به بعد خوب ظاهر شد، دیگر كمتر كسی به شروع ضعیف و نامطمئن او توجه می كرد. نویر هم فصل گذشته ضعیف شروع كرد. به نظر من این مسأله در بین بازیكنان جوان و به خصوص دروازه بان های جوان و بی تجربه طبیعی است. هیچ كس نمی تواند منكر توانایی های فو ق العاده رنسینگ شود. مطمئن باشید او در این فصل شایستگی های خود را به همگان ثابت می كند.
    ● شما پس از خداحافظی اولیور كان، بازوبند كاپیتانی را به بازو می بندید و مسلماً به عنوان كاپیتان بایرن وظیفه سنگینی در این فصل دارید. یك كاپیتان پس از شكست ۵ بر ۲ تیمش در یك دیدار حساس و سنتی چه عكس العملی باید داشته باشد؟
    ▪ به عنوان كاپیتان باید با بازیكنان جوانتر صحبت كنم. این صحبت دوستانه به هیچ عنوان نباید رنگ و بوی انتقاد كردن را داشته باشد. در باشگاه بایرن جو كاملاً دوستانه ای حاكم است. پس از بازی مقابل برمن همه ناراحت بودند اما هیچ كس به خودش اجازه نمی داد از دیگری انتقاد كند.
    ● عملكرد كلی خودتان در ۵ هفته نخست رقابت های بوندس لیگا را چطور ارزیابی می كنید؟
    ▪ خب در بازی اول نتوانستم خوب ظاهر شوم. مربی هامبورگ، آگوئرو را مأمور مستقیم مهار من قرار داده بود و این بازیكن سایه به سایه من حركت می كرد. این مسأله باعث شده بود كه در بازی نخست تقریباً محو شوم. در بازی دوم مقابل دورتموند داشتم خوب بازی می كردم اما متأسفانه كارت قرمز داور همه چیز را خراب كرد. در هفته سوم غایب بودم. هفته چهارم و پنجم هم نتوانستم آن طور كه خودم انتظار داشتم بازی كنم. راستش را بخواهید با توجه به تمرینات بسیار خوبی كه پیش از شروع فصل داشتم و حضور بسیار خوبم در تیم ملی هلند، انتظار داشتم خیلی بهتر از اینها در فصل جدید رقابت های باشگاهی ظاهر شوم. در كل از عملكرد خودم راضی نیستم اما مطمئن باشید در هفته های آتی شاهد حضور تأثیرگذارم در تركیب بایرن خواهید بود.
    ● و سؤال آخر. در دومین هفته از رقابت های فصل جدید شما بازهم كارت قرمز را مقابل چشمان خود دیدید. آیا این فصل هم باید منتظر كارت های رنگی شما باشیم؟
    ▪ خیر. من نسبت به فصل گذشته خیلی آرامتر شده ام و با احتیاط بیشتری در زمین بازی می كنم. این مسأله كاملاً در سبك بازی ام محسوس است.

روزنامه ی ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هفتمین هفته‌ی رقابت‌های بوندس‌لیگا

صحنه‌ای از دیدار لورکوزن با هرتا برلین

دیدارهای لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندس‌لیگا)، روز جمعه (۳ اکتبر) با مصاف میان بیله‌فلد و کارلسروهه آغاز و روز شنبه (۴ اکتبر) با برگزاری پنج رویارویی دیگر دنبال شد.

دیدار روز جمعه
    در نخستین دیدار هفته‌ی هفتم، بیله‌فلد تیم سیزدهم جدول، میزبان کارلسروهه تیم چهاردهم جدول بود. کارلسروهه در این دیدار توانست موفقیت‌ هفته‌ی گذشته‌ی خود را تکرار کند و با نتیجه‌ی دو بر یک بر میزبان خود چیره گردد. این تیم با این پیروزی توانست چند پله در جدول رده‌بندی صعود کند. برای بیله‌فلد نیز با این شکست، دوره‌ی سختی آغاز می‌شود و این تیم باید از هم اکنون در فکر چاره‌ای برای گریز از سقوط به دسته‌ی دوم باشد.
    بایرن مونیخ ـ بوخوم
    یکی از بازی‌های روز شنبه (۴ اکتبر) میان بایرن‌مونیخ و بوخوم برگزار شد. پرسش اصلی پیش از این بازی این بود که یورگن کلینسمن مربی تیم بایرن مونیخ، پس از دو شکست پی‌در‌پی تیمش، چه بازیکنانی را به میدان می‌فرستد و چه بازیکنانی را روی نیمکت ذخیره می‌نشاند. بایرن باید تلاش می‌کرد در برابر تیم بوخوم که در این فصل تا کنون در خارج از خانه پیروزی نداشته، شکست‌های دو هفته‌ی اخیر را جبران و هواداران خود را شاد کند. آخرین پیروزی بوخوم در مونیخ به ۳۱ سال پیش بازمی‌گشت. افزون بر آن آسیب‌دیدگی چند تن ازبازیکنان اصلی بوخوم واز جمله ملی‌پوش ایرانی این تیم وحید هاشمیان، کار این تیم را امروز دشوارتر می‌ساخت. این دیدار در حالی با نتیجه‌ی سه بر سه مساوی شد که مونیخی‌ها تا دقیقه‌ی ۸۳ با نتیجه‌ی سه بر یک از حریف خود جلو بودند.
    اشتوتگارت - برمن
    حساس‌ترین دیدار روز شنبه میان برمن تیم سوم جدول و اشتوتگارت تیم هفتم جدول برگزار شد. اشتوتگارت تنها ۴۴ ساعت پس از بازی در جام یوفا، باید در برابر حریف قدرتمند خود ظاهر می‌شد. اشتوتگارتی‌ها علیرغم فرصت کوتاه برای استراحت، باید تلاش می‌کردند هرطور شده شکست سه بر صفر هفته‌ی پیش در برابر دورتموند را جبران کنند. از سوی دیگر، برمن نیز که در این فصل جزو مدعیان قهرمانی است، هر هفته نیرومندتر می‌شود. این تیم این هفته در چارچوب بازی‌های جام باشگاه‌های اروپا نیز توانست تیم مقتدر انترمیلان را در خانه متوقف کند و یک امتیاز از این تیم بگیرد. بنابراین همه چیز حاکی از یک بازی زیبا و حساس بود. بویژه اگر در نظر داشته باشیم که بازی‌های این دو تیم در سال‌های گذشته همواره پرگل بوده است. در این دیدار نیز اشتوتگارت برمن را با نتیجه‌ی باورنکردنی چهار بر یک درهم‌کوبید.
    لورکوزن ـ هرتا برلین
    یکی دیگر از دیدارهای حساس روز شنبه، میان لورکوزن تیم دوم جدول و هرتا برلین تیم دهم جدول برگزار گردید. دو پیروزی پی‌درپی لورکوزن در هفته‌های اخیر، موقعیت این تیم را در بالای جدول تا حدودی تثبیت کرده است. حتا یک پیروزی می‌توانست این تیم را دست‌کم تا روز یکشنبه، صدرنشین جدول رده‌بندی کند. از سوی دیگر برلینی‌ها هم در این فصل نشان داده بودند که در بیرون از خانه‌ی خود نیز حرفی برای گفتن دارند. این تیم جزو تیم‌های موفق این فصل در بیرون از خانه‌ی خود بوده است. این دیدار حساس نیز سرانجام با نتیجه‌ی یک بر صفر به سود هرتا برلین به پایان رسید.
    مونشن‌گلادباخ ـ کلن
    جدال میان دو تیمی که در این فصل به لیگ برتر صعود کرده‌اند نیز خبر از حساسیت این بازی می‌داد. مونشن‌گلادباخ با پنج شکست در شش دیدار گذشته، در قعر جدول رده‌بندی به سر می‌برد و احتمال برکناری مربی این تیم وجود دارد. کلن که با پیروزی هفته‌ی پیش در برابر صدرنشین، روحیه‌ی تازه‌ای گرفته است، باید تلاش می‌کرد در بازی روز شنبه نیز موفق شود. آمار حاکی از آن بود که مونشن‌گلادباخ در بازی‌های خانگی در برابر کلن چهره‌ی موفقی داشته است. ولی سرانجام این دیدار با نتیجه‌ی دو بر یک به سود کلن به پایان رسید.
    هوفن‌هایم ـ فرانکفورت
    آخرین بازی‌ روز شنبه، میان تیم شگفتی‌آفرین هوفن‌هایم و فرانکفورت برگزار شد. هوفن‌هایم که به تازگی از دسته‌ی دوم صعودکرده، تا بازی امروز کارنامه‌ی موفقی داشته است. این تیم در برابر حریفان پرسابقه و نامدار خود با جسارت کامل به میدان رفته و بازی‌های خوبی به نمایش گذاشته است. هوفن‌هایم تا این بازی با شایستگی در رده‌ی ششم جدول جای داشت. بر خلاف آن، فرانکفورت تنها تیمی است که در این فصل تا کنون پیروزی نداشته است و تا بازی امروز در جایگاه ماقبل آخر قرار داشت. سرانجام این دیدار نیز با نتیجه‌ی دو بر یک به سود هوفن‌هایم به پایان رسید. مهدوی‌کیا بازیکن ایرانی از دقیقه‌ی ۷۰ به میدان رفت.
    بازی‌های روز یکشنبه
    هفته‌ی هفتم رقابت‌های بوندس‌لیگا، روز یکشنبه (۵ اکتبر) با سه دیدار حساس دیگر دنبال خواهد شد. در نخستین دیدار، تیم قدرتمند شالکه میزبان وولفسبورگ تیم اشکان دژآگه بازیکن ایرانی ـ آلمانی خواهد بود. در بازی دوم، دورتموند در خانه‌ی خود از هانوفر پذیرایی خواهد کرد. و در بازی سوم، هامبورگ صدرنشین جدول رده‌بندی، میهمان کوتبوس خواهد بود.
    رادیو دویچه وله

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هفتمین هفته‌ی رقابت‌های بوندس‌لیگا

پست تکراری
    Last edited by mohamad23; 05-10-2008 at 01:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درگیری طرفداران فوتبال در بوندسلیگا

درگيري طرفداران گلادباخ و کلن در پایان بازی

پليس آلمان اعلام کرد طرفداران دو تيم فوتبال همشهري بورسيا مونشن گلادباخ و کلن امروز شنبه پيش از برگزاري مسابقه اين دو تيم با يکديگر درگير شدند.
    به گزارش خبرگزاري آلمان از مونشن گلادباخ مسابقه دو تيم با ده دقيقه تاخير اغاز شد و پليس براي پايان دادن به درگيري هواداران دو تيم مداخله کرد.
    درگيري هواداران اين دو تيم همچنين ترافيک شديدي در جاده هاي منتهي به اين ورزشگاه ايجاد کرد. پليس اعلام کرد طرفداران تيم مونشن گلادباخ به طرف اتوبوس هاي حامل هواداران تيم کلن ترقه پرتاب کردند بازيکنان تيم کلن نيز در ترافيک شديدي گرفتار شدند و تنها چهل و پنج دقيقه پيش از اغاز بازي وارد ورزشگاه شدند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هميشه بايد منتظر انتقاد بود
    فرينگس:هنوز بهتر از خودم را نديده ام

خيلي ها معتقدند تورستن فرينگس پس از پشت سر گذاشتن مصدوميت شديد خود هرگز نتوانسته است به همان هافبک آماده و تأثيرگذار تيم ملى آلمان و باشگاه وردربرمن تبديل شود.اين عده بر اين باورند که فرينگس با روزهاى اوج خود فاصله زيادى دارد.او اين روزها حتى بايد انتقاد هم تيميهاى خود را نيز تحمل کند.با وجود تمام انتقاداتى که از فرينگس ميشود او خودش باور دارد که هنوز هم در پست خود بهترين است.
    هافبک باتجربه برمن در گفتوگو با وب سايت sportbild.de در جواب به منتقدين خود اين طور گفت: يک منتقد کارى به جز انتقاد کردن ندارد بنابراين هميشه بايد منتظر انتقاد بود من هميشه سعى کرده ام کمتر به انتقادات توجه کنم.در ادامه گفتوگوى کامل فرينگس با وب سايت sportbild را خواهيد خواند

*پس از پيروزى پر گل برمن مقابل بايرن مونيخ يکى از مربيان تيم در خصوص قرار نگرفتن شما در ترکيب برمن اينطور گفته بود:فرينگس هنوز آماده نيست او با روزهاى خوب خود فاصله زيادى دارد و تاکنون غيبت او در تيم و بازى کردن ديگر بازيکنان به سود برمن بوده است
    من هم اين جملات را در روزنامه ها خواندم سپس با کسى که مطبوعات از قول او اين مطالب را عنوان کرده بودند به طور کامل صحبت کردم چيزى که او گفته بود با چيزى که روزنامه ها نوشته بودند خيلى فرق داشت برمن يک تيم حرفه اى است و در يک ليگ حرفه اى نيز بازى ميکند مطمئن باشيد تمامى مسوولان و کارکنان اين باشگاه با رفتارهاى حرفه اى کاملاً آشنا هستند کسى که با قوانين دنياى فوتبال آشناست هرگز به خودش اجازه نميدهد که اينقدر واضح و شفاف عملکرد يک فوتباليست را زير سوال ببرد.

*اين روزها انتقادات زيادى را تحمل ميکنيد ديروز هم شاهد يکى از اين انتقادات بوديم روزنامه صبح برلين با اين تيتر به روى کيوسکها آمده بود:فرينگس و سقوط آزاد
    انتقاد کردن تنها کار منتقدان است به هرحال خيلي ها در روزنامه هاى مختلف به عنوان منتقد استخدام شده اند يک منتقد کارى به جز انتقاد کردن ندارد بنابراين هميشه بايد منتظر انتقاد بود من هميشه سعى کرده ام کمتر به انتقادات توجه کنم.

*خيلي ها هم بر اين باورند که شما ديگر در تيم هاى آلمان جايى نخواهيد داشت نظر خودتان در اين باره چيست؟
    واقعاً خنده دار است من با يوآخيم لو صحبت کرده ام نميدانم چطور منتقدان به خود اجازه ميدهند که به جاى سرمربى تيم ملى فوتبال يک کشور تصميم بگيرند.

*با لو صحبت کرده ايد؟
    بله.

*درباره وضعيتتان در تيم ملي؟
    بله همين طور است او به من گفت که حداقل تا دو سال آينده روى من حساب باز کرده او از من خواست تا پايان جام جهانى 2010 در تيم ملى حضور داشته باشم من ميدانم که چه موقع بايد از تيم ملى خداحافظى کنم در حال حاضر شک ندارم که براى تيم ملى کشورم يک بازيکن تأثيرگذار خواهم بود هنوز در پست من بازيکنى بهتر از خودم را در فوتبال آلمان نديده ام من هنوز هم بهترين هستم.

*سال 2011 قراردادتان با وردربرمن به اتمام خواهد رسيد. براى آينده خود چه تصميمى گرفته ايد؟
    شما طورى حرف ميزنيد که انگار من سال 2011 صد ساله ميشوم اگر اتفاق خاصى رخ ندهد قراردادم را با وردربرمن تمديد خواهم کرد چرا نبايد تا حد توانم و تا حدى که بدنم اجازه ميدهد بازى کنم هر تيمى به يک بازيکن باتجربه نياز دارد.

منبع:روزنامه توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در پی درخشش يك بازيكن باير لوركوزن

روفلس مورد توجه ميلان و رئال مادريد قرار گرفت

خبرگزاري فارس:هافبك ملي پوش تيم فوتبال باير لوركوزن آلمان زير ذره بين برخي تيم‌هاي اروپايي قرار گرفته است.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از دي ولت سيمون روفلس هافبك 25 ساله بايرلوركوزن پس از بازي هاي خوبي كه در تيم ملي آلمان انجام داد و در جام ملت هاي اروپا درخشيد و همين روند را در تيم باشگاهي خود نيز ادامه داد مورد توجه تيم هاي آ.ث ميلان ايتاليا و رئال مادريد اسپانيا قرار گرفت.
    علاوه بر اين دو تيم بايرن مونيخ نيز بازي هاي اين بازيكن را مورد ارزيابي قرار مي‌دهد تا در صورت امكان براي فصل آينده بتواند وي را استخدام كند.
    روفلس با بايرلوكوزن تا سال 2010 قرارداد همكاري دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تازه‌ترين رده‌بندي تيم‌هاي باشگاهي جهان اعلام شد

در کمال تعجب، بایرن ششمین تیم برتر جهان

فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال تازه‌ترين رده‌بندي تيم‌هاي باشگاهي جهان را اعلام كرد
    IFFH امروز تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي بایرن با یک پله سقوط نسبت به رده‌بندي ماه گذشته با238 امتياز در مكان ‌ششم قرار گرفته است.
    از نکات جالب توجه این رده بندی حضور نداشتن رئال مادرید قهرمان 2 دوره پیاپی لیگا در بین 10 تیم برتر است

رده‌بندي ‌١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در سپتامبر ‌٢٠٠٨:
    ‌١- منچستريونايتد ‌٢٦٧ امتياز ‌٢- چلسي ‌٢٦٧ امتياز ‌٣- بارسلونا ‌٢٥٩ امتياز ‌٤- بوكاجونيورز ‌٢٤٤ امتياز
    ‌٥- ليورپول ‌٢٤١ امتياز ‌٦- بايرن مونيخ ‌٢٣٨ امتياز ‌٧- اينترميلان ‌٢٣٤ امتياز ‌٨- فيورنتينا ‌٢٣٤ امتياز
    ‌٩- رم ‌٢٢٨ امتياز ‌١٠- المپيك ---- ‌٢٢٥ امتياز

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آنچه كه سرمربي بايرن مد نظر دارد
    لام،‌ عنصر تاكتيكي بازي مورد نظر كلينزمان

سرمربي بايرن مونيخ قصد دارد در آينده در تاكتيك تيم خود از توانايي‌هاي مدافع راست و ملي پوش خود بيشترين بهره بگيرد.
    روزنامه دي ولت: يورگن كلينزمان به اين باور رسيده كه فيليپ لام از قابليت زيادي برخوردار است كه در تاكتيك تيمي سرخپوشان موثر است.
    بررسي تمرينات اخير بايرني‌ها نشان از اين دارد كه كلينزمان از حركات لام، به ويژه در امور تهاجمي و قدرت و قابليت هاي دريبل زني بيشتر مي‌خواهد بهره گيرد.
    كلينزمان كه در دوران سرمربيگري تيم آلمان نيز از قابليت هاي لام 24 ساله بهره كافي گرفته، با بررسي كارايي فصل قبل و اينكه اين بازيكن در دو دفاع كناري راست و چپ موثر است، در دفاع چپ، خطرناك‌تر و بازيسازتر است، قصد مشاركت بيشتر در حركات روبه جلو با استفاده از لام دارد.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون بابت خبرها.

نتايج ضعيف باشگاه همچنان ادامه داره. واقعا متاسفم. اين فصل هر چي كشيديم از مدافعا ن و دروازه بان اماتورمون بوده.
    واقعا نميدونم چي بگم خودمم موندم الان.خوردن دو گل در عرض 5 دقيقه اونم از يك تيم ته جدولي جاي تاسف داره.اميدوارم زودتر اوضاع درست بشه.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ادوکات :اتهامات مطرح شده درباره تباني بي اساس است

ديک ادوکات سرمربي تيم فوتبال زنيت سن پترز بورگ روسيه قهرمان جام يوفا اتهامات مطرح شده را عليه تيمش درباره تباني بر سر نتيجه مسابقه با بايرن مونيخ المان در مرحله نيمه نهايي جام يوفا بي اساس دانست.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الکره مطبوعات اسپانيايي چند روز پيش از ضبط مکالمه تلفني يکي از سران مافياي روسيه خبر داده بودند ؛وي در اين مکالمه از پرداخت پنجاه ميليون يورو به سران باشگاه بايرن مونيخ در ازاي واگذاري نتيجه مقابل زنيت سن پترزبورگ سخن گفته بود .
    اما ديک ادوکات گفت متاسفانه آنان (مافيا )با من تماس نگرفتند اگر تماس مي گرفتند خودم به آنان پول مي دادم ؛ اين گونه خبرها بي اساس است .ادوکات گفت احتمالا افرادي به موفقيتهاي بدست ما در دو سال گذشته حسادت مي ورزند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •