ون بومل: نسبت به گذشته خیلی آرامتر شده ام
مارك ون بومل، هافبك هلندی بایرن در فصل جدید رقابت های بوندس لیگا شروع قابل قبولی نداشته است. كاپیتان این فصل بایرن مونیخ خودش هم قبول دارد كه در اولین فصل حضورش به عنوان كاپیتان بایرن شروع قابل قبولی نداشته. ون بومل در گفت وگو با وب سایت اختصاصی بایرن درخصوص شكست تلخ مقابل برمن، میشائیل رنسینگ و وظایفش به عنوان كاپیتان صحبت كرده است. در ادامه با هم این مصاحبه را خواهیم خواند.
● بعد از گذشت حدود ۲ هفته آیا توضیح قانع كننده ای برای شكست ۵ بر ۲ مقابل برمن پیدا كرده اید؟
▪ دلیلش كاملاً روشن و واضح است. ما مقابل برمن خوب بازی نكردیم به خصوص در خط دفاعی. اگر یك بار دیگر بازی را ببینید، به این نتیجه می رسید كه ما مقابل برمن در خط دفاعی بسیار ضعیف ظاهر شدیم. در گل اول بازی، بازیكن حریف مسافت زیادی را پا به توپ طی كرد و در نهایت با ارسال یك پاس دقیق همتیمی خود را در موقعیت گلزنی قرار داد. گل دوم هم واقعاً جای بحث و انتقاد دارد. ۴ بازیكن برمن در محوطه جریمه بدون مزاحمت مقابل رنسینگ قرار گرفتند. واقعاً دیگر نباید اجازه دهیم چنین اتفاقاتی رخ دهد. ما باید از دیدار مقابل برمن درس بگیریم. بلافاصله بعد از بازی گفتم و بازهم تكرار می كنم. یك باخت ۵ بر ۲ بهتر از ۵ باخت با نتیجه یك بر صفر است. امیدوارم از بازی ضعیفمان مقابل برمن درس خوبی گرفته باشیم.
● پس از بازی خیلی ها رنسینگ را مقصر اصلی این شكست سنگین دانستند. نظر شما در این باره چیست؟
▪ من با این عده اصلا ً موافق نیستم. فصل گذشته مانوئل نویر، پدیده جوان رقابت های بوندس لیگا لقب گرفت. عملكرد او در طول فصل فوق العاده بود. خیلی ها وی را لایق پوشیدن پیراهن شماره یك تیم ملی آلمان دانستند. تمامی این تعریف و تمجیدها با توجه به عملكرد این سنگربان جوان در طول فصل صورت گرفت. وقتی نویر از هفته دهم به بعد خوب ظاهر شد، دیگر كمتر كسی به شروع ضعیف و نامطمئن او توجه می كرد. نویر هم فصل گذشته ضعیف شروع كرد. به نظر من این مسأله در بین بازیكنان جوان و به خصوص دروازه بان های جوان و بی تجربه طبیعی است. هیچ كس نمی تواند منكر توانایی های فو ق العاده رنسینگ شود. مطمئن باشید او در این فصل شایستگی های خود را به همگان ثابت می كند.
● شما پس از خداحافظی اولیور كان، بازوبند كاپیتانی را به بازو می بندید و مسلماً به عنوان كاپیتان بایرن وظیفه سنگینی در این فصل دارید. یك كاپیتان پس از شكست ۵ بر ۲ تیمش در یك دیدار حساس و سنتی چه عكس العملی باید داشته باشد؟
▪ به عنوان كاپیتان باید با بازیكنان جوانتر صحبت كنم. این صحبت دوستانه به هیچ عنوان نباید رنگ و بوی انتقاد كردن را داشته باشد. در باشگاه بایرن جو كاملاً دوستانه ای حاكم است. پس از بازی مقابل برمن همه ناراحت بودند اما هیچ كس به خودش اجازه نمی داد از دیگری انتقاد كند.
● عملكرد كلی خودتان در ۵ هفته نخست رقابت های بوندس لیگا را چطور ارزیابی می كنید؟
▪ خب در بازی اول نتوانستم خوب ظاهر شوم. مربی هامبورگ، آگوئرو را مأمور مستقیم مهار من قرار داده بود و این بازیكن سایه به سایه من حركت می كرد. این مسأله باعث شده بود كه در بازی نخست تقریباً محو شوم. در بازی دوم مقابل دورتموند داشتم خوب بازی می كردم اما متأسفانه كارت قرمز داور همه چیز را خراب كرد. در هفته سوم غایب بودم. هفته چهارم و پنجم هم نتوانستم آن طور كه خودم انتظار داشتم بازی كنم. راستش را بخواهید با توجه به تمرینات بسیار خوبی كه پیش از شروع فصل داشتم و حضور بسیار خوبم در تیم ملی هلند، انتظار داشتم خیلی بهتر از اینها در فصل جدید رقابت های باشگاهی ظاهر شوم. در كل از عملكرد خودم راضی نیستم اما مطمئن باشید در هفته های آتی شاهد حضور تأثیرگذارم در تركیب بایرن خواهید بود.
● و سؤال آخر. در دومین هفته از رقابت های فصل جدید شما بازهم كارت قرمز را مقابل چشمان خود دیدید. آیا این فصل هم باید منتظر كارت های رنگی شما باشیم؟
▪ خیر. من نسبت به فصل گذشته خیلی آرامتر شده ام و با احتیاط بیشتری در زمین بازی می كنم. این مسأله كاملاً در سبك بازی ام محسوس است.
روزنامه ی ابرار ورزشی