یکی به این برهانی هشدار بده که باید گل بزنه.
یکی به این برهانی هشدار بده که باید گل بزنه.
ايشالا استقلال در جام حذفي يکي يکي پله هاي ترقي رو طي کنه
مثل اینکه شما باور ندارید که فوتبال ما درجا زده و فوتبال آسیا در حال پیشرفت هست
استقلال ، پرسپولیس و سپاهان و هر تیم دیگه ای که بره به جام باشگاه های آسیا وضعیت همینطوره
به قول شما 5 سال یه بار میره فینال و این ربطی به تیم و تماشاچی نداره
وقتی که مهاجم تیم الاتحاد که مقابل سپاهان بازی میکنه 18 میلیون دلار قیمتشه و کل بودجه سپاهان 4.5 میلیارد تومانه چطور میشه توقع معجزه و جام داشت
اما در مورد اینکه استقلال و پرسپولیس از نظارت دولت خارج بشن
عزیز من فوتبال در ایران بازده مالی نداره
یعنی فقط ورودی دریافت میکنه و فاقد خروجی هست
و بخش خصوصی هم قادر به اداره فوتبال ما نیست
چون هیچ کس حاضر نیست سالانه چند میلیارد از پولشو خرج تیم کنه و هیچ دریافتی نداشته باشه
حتی اگه عاشق پرپسولیس یا استقلال و یا هر تیم دیگه ای باشه
واین دلیل بر این واقعیت هست که تموم تیمای کشور ما به یک نحوی از دولت و یا کارخانجات اونهم بواسطه فشار دولت ، تامین میشن.
پس فکر نکنید با خصوصی سازی چیزی تغییر میکنه
و اگر استقلال و پرسپولیس به جام آسیا برن حتما قهرمان میشن
این تفکرات متعلق به 20 سال پیشه
من حاضرمولی پولش را ندارم یکی پول بده من بریزم به پای استقلالی ها گل
ببین اینو من قبول دارم ولی باید از یکجا شروع کرد.همین اینگلیس که میبینی همه چیزش خصوصیه یه زمانی وضعش خرابتر از ایران خودمون بود.ضمنا مطمئن باش شخص با خرید استقلال و پرسپولیس و حتی سپاهان ضرر نمیکنه.چون از هر نفرم 2 هزار تومان در هر بازی بگیرن سودشون در میاد.
2000 تومان که میگی فکر میکنی همش به باشگاه میرسه
مالیات هست
هزینه استادیوم
نیروی انتظامی
و...
کلا خصوصی سازی تو ایران جوابگو نیست
Last edited by Mohammad-Karimi; 21-04-2008 at 22:45.
من گفتم حداقل... .استادیوم خصوصی هزینه نداره این یک.تو ایران کی مالیات میده اینم دو نیروی انتظامیم فک نمیکنم مبلغ زیادی باشه.سر چیز نشده من نمیتونم با شما بحث کنم ولی ایه یائس هم نخون خصوصی سازی همه جا جواب میده نمونهاشم بسیار است.مقدمات میخواد که ما نکردیم اینو بگو نگو اصلا جواب نمیده.خصوصی سازی یک علم اقتصادیست که فوایدشو همه میدونن.این همه کارخانه خصوصی هست مالیات میدن کلیم دخل و خرج دارن این همم فشار روشونه ولی دلیل نداره سود ندن.اونی که ساربونه بلده شترشو کجا بخوابونه .به همین دلیل به من و شما نمیگن سرمایه گزار چون بلد نیستیم باشگارو به سوددهی بکشونیم.این مدیرایه دولتی که میبینی %5 مردم که درس خونده اون کارن سررشته ندارن.علم مردمو دستکم نگیر .شما پایه کارو بر اساس این مدیرا گزاشتی که غلته.
حق با شماست همینجا تمومش می کنیم
اما یه نکاتی هست و آیه یاءس نیست
در فوتبال مدرن بخشی از درآمد از حق پخش تلویزیونی تامین میشه ،، مثلا تلویزیون ما برای پخش لیگ های اروپایی هزینه پرداخت می کنه ،، اما برای لیگ خودمون چیزی به عنوان حق پخش مطرح نیست
اگرم روزی باشه مبلغ بسیار ناچیز خواهد بود
شما در مورد خصوصی سازی کارخانجات رو مثال زدی ، نکته اینجاست که کارخانجات و شرکت ها تولید می کنند و این تولید رو عرضه می کنند ، در نتیجه سود دهی دارن
اما یک باشگاه با این ساختار اقتصادی مملکت ما هرگز به سود دهی نمیرسه
و شاید تحقق این امر تا 50 سال آینده ممکن نباشه
گفته می شد سال گذشته فتح الله زاده با پول باشگاه بساز بفروش کرده و باشگاه رو به سود دهی و درآمد رسونده ،، در این مورد اون پولی که از دولت اخذ کرده رو صرف این کار کرده و موفق بوده ، اما در بخش خصوصی اگر کسی بیاد و در باشگاه مبادرت به بساز بفروش کنه و بگه سود دهی داشتیم مضحکه ، چون از پول خودش و سرمایه گذاری در بخش دیگه هزینه صرف باشگاه میکنه
البته این مسائل رو مطرح می کنم چون خیلی ها بر این باورن که مشکلات باشگاه ها به دلیل دولتی بودن اون هاست
اما باید توجه داشت که در صورت خصوصی سازی همه باشگاه های ایران ، منحل میشن و یا در سطح فوتبال محلات خواهند شد ،
در آخر حربه خصوصی سازی در ایران به این شکل خواهد بود :
دولت با خصوصی کردن صنایع بزرگ مثل فولاد سپاهان ، ذوب آهن ، مس ، ... و لزوم این شرکت ها بر اجرای مصوبه دولت مبنی بر صرف هزینه 1 % به امور ورزشی و در صورت توافق سهام داران نسبت به باشگاه داری ، در واقع باشگاه های وابسته را خصوصی می کند.
سلام دوستان امروز ساعت 4:30 بازی شروع میشه به امید پیروزی.
ولی حیف که جباری برای بازی امروز محرومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)