تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 229 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مثل این که دوستان رئالی بدجور دارن توی توهم کاکا به سر می برن
    اولا باید بهشون بگم که کاکا از میلان تکون نمی خوره
    بعدا یک مصاحبه از خود کاکا در این مورد میذارم
    فعلا....

عزیزم مشخص نیست
    مگه شوچنکو نبود که از میلان رفت ؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

عزیزم مشخص نیست
    مگه شوچنکو نبود که از میلان رفت ؟
    شوچنکو با کاکا فرق میکنه..
    کاکا اگه قرار بود بره، به پیشنهاد منچسترسیتی جواب اوکی میداد تا به قول یکی از خبرگذاری ها، توشه ی دو نسل بعد خودشم بسته باشه..
    بعد، با تجربه ای که شوچنکو از ترک میلان کسب کرد و همه قبول دارن که اون دیگه شوای سابق نشده، کاکا همچین ریسکی رو نمیکنه..
    کاکا خودشو متعلق به هوادارا میدونه نه به تیم..

کاکا از میلان نمیره !

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درس پسر بااخلاق میلان به شیخ منچستر: پول همه چیز نیست

انصراف غیرمنتظرهی کاکا از پیوستن به منچسترسیتی در رسانههای ایتالیا، انگلیس، و حتا اسپانیا بازتاب گستردهای داشته است. در میان دیدگاههای گوناگون، جنبههای رمانتیک داستان بیشتر به کام طرفداران آ.ث.میلان خوش میآیند.

حتا تا اواسط روز دوشنبه (۱۹ ژانویه) منچسترسیتی و برخی مطبوعات انگلیسی خوشبین بودند که کاکا و منچستر سیتی به توافق برسند، اما ساعت از ۸ شب گذشته بود که سیلویو برلوسکونی، نخستوزیر ایتالیا و صاحب باشگاه آ. ث. میلان با دو برنامه تلویزیونی تماس مستقیم تلفنی گرفت و خیال همه را راحت کرد.

او گفت: «کاکا نه تنها یک قهرمان بزرگ بلکه مرد بزرگی است که نشان داد پول همه چیز نیست. او برای خود ارزشهایی اخلاقی و معنوی دارد و حتا زیر پیراهن میلان پیراهنی میپوشد که روی آن نوشته شده: «من به عیسی تعلق دارم.» این پسر خود را یک سرخ و سیاه پوش حس میکند و ترجیح داده که در میان محبت هوادارانش به عنوان پرچم آ. ث. میلان باقی بماند.»

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون علی جان
    مثل این که کاکا در بازی مقابل هانوفر به ارزوش رسید و بازوبند کاپیتانی رو به بازوش بسته
    خیلی وقت بود که کاکا منتظر همچین لحظه ای بود

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال بازگشت به ديناموكيف
    شوچنكو: دوران طلايي من در ميلان به سر آمده است
    خبرگزاري فارس: مهاجم اوكرايني تيم آ.ث.ميلان گفت: با پيشنهادي خوب از سوي ديناموكيف روبرو شده ام.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندري شوچنكو اظهار داشت: دوران طلايي من در ميلان به سر آمده است. با وجودي كه در ميلان با مشكل خاصي روبرو نشده، اما مي بينم قادر به تكرار روزهاي درخشان دوره نخست حضورم در اين تيم نيستم. به اين خاطر به ترك ميلان فكر مي كنم.
    اين مهاجم اظهار داشت: اشتباه كردم كه به چلسي رفتم. تا قبل از سال 2006 كه راهي لندن شوم، موقعيت كاملا ايده آلي در ميلان داشتم. اما الان كه پس از دو سال به ميلان بازگشته ام قادر به تكرار آن روزهاي به ياد ماندني نشده ام.
    شوچنكو ادامه داد: از طرفي اينك در ميلان همه نگاه ها متوجه رونالدينيو، كاكا و پاتو است. من در اولويت بعدي مربي هستم و اين مسئله به من اجازه نمي دهد تا فرم مطلوب بگيرم.
    او اظهار داشت: با وجودي كه نسبت به مردم ميلان احساس خوشي دارم، اما در عين حال به كشورم نيز فكر مي كنم. به ويژه اكنون كه ديناموكيف به من پيشنهاد خوبي داده است. به اين خاطر شايد در پايان فصل ميلان را ترك كنم و به ديناموكيف كه روزگاري فوتبال را از آنجا شروع كردم، بازگردم.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این خبرگذاری فارس هم جوکه!
    کارش اینه که هر خبر را بذاره یک کم روش فکر نمیکنه که ممکنه این خبر واقعیت داشته باشه!

بر اساس آخرين اخبار دريافتي

رئال مادريد تنها گزينه كاكا است
    خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد در فصل آينده تنها خانه احتمالي براي هافبك برزيلي ميلان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كاكا كه با رد پيشنهاد نجومي منچسترسيتي و ماندن در ميلان به يك بازيكن متعصب در ميان هواداران روسونري تبديل شده، بارها به صورت رسمي اعلام كرده كه اگر قرار باشد ميلان را ترك كند به رئال مادريد خواهد رفت. منابع خبري از مشورت او با ديويد بكهام و نوع زندگي در پايتخت اسپانيا مي‌گويند.
    كاكا روز گذشته با حضور در راديو شماره يك ايتاليا، رسما از علاقه خود براي پيوستن به رئال مادريد گفت و تاكيد كرد: به ميلان متعهد هستم اما اگر مرا نخواهند تنها رئال مادريد است كه مي‌تواند براي عقد قرارداد با من اميدوار باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در نظر خواهي از خوانندگان سايت فيفا صورت گرفت
    ريبري، رونالدو و كاكا در تيم منتخب سال 2008 جهان
    خبرگزاري فارس: ريبري، رونالدو و كاكا در تيم منتخب سال 2008 جهان قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا، نتايج نظر خواهي از خوانندگان اين سايت در مورد انتخاب تيم برتر ستارگان سال گذشته منتشر شد. فرانك ريبري از بايرن مونيخ و كريستيانو رونالدو از منچستريونايتد مورد توجه قرار گرفته و به تيم منتخب ستارگان جهان راه يافتند.
    همچنين كاكا كه هفته گذشته پيشنهاد نجومي منچسترسيتي را رد كرد از تيم ميلان ايتاليا مورد توجه قرار گرفت و به اين تيم راه يافت.
    تيم منتخب سال 2008 فيفا به اين شرح برگزيده شد:
    دروازه بان :
    ايكر كاسياس(اسپانيا - رئال مادريد)

خط دفاع: سرخيو راموس(اسپانيا،رئال مادريد)، جان تري(انگليس، چلسي)، كارلوس پويول(اسپانيا،بارسلونا)، فيليپ لام(آلمان، بايرن مونيخ)

خط مياني:
    استيوون جرارد(انگليس، ليورپول)، ژاوي (اسپانيا، بارسلونا)، فرانك ريبري(فرانسه، بايرن مونيخ)،
    كاكا(برزيل، آ.ث.ميلان)
    خط حمله: كريستيانو رونالدو(پرتغال، منچستريونايتد)، ليونل مسي (آرژانتين، بارسلونا)
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كاكا، عضو جدا نشدنى ميلان

تصميم كاكا مبنى بر ماندن در ميلان و رد پيشنهاد منچسترسيتى اثر زيادى روى سرى A برجاى گذاشت و نشان داد كه هميشه پول حرف اول را نمى زند. چند سالى است كه فوتبال ايتاليا تحت الشعاع مسائل حاشيه اى قرار گرفته است و تيم هاى بزرگى سرى A با مشكلات زيادى دست و پنجه نرم مى كنند. فصل گذشته در ليگ قهرمانان اروپا، آنها يكى پس از ديگرى توسط بزرگان جزيره حذف شدند تا رابطه فوتبال ايتاليا و انگلستان تيره تر از گذشته شود. نام هاى بزرگى چون فرانك لمپارد ( كه تابستان گذشته هدف اصلى اينتر بود) از حضور درليگ ايتاليا سر باز زدند. حضور رونالدينيو و ديويد بكهام در ميلان انتقادات زيادى را به همراه داشت چون بسيارى فكر مى كردند آنها مسن هستند و توانايى بازى در سطح بالا را ندارند. حضور مورينيو در سرى A اين اميد را در دل هاى ايتاليايى ها زنده كرد كه ليگ اين كشور ديگر پشت سر ليگ هاى معتبر انگلستان و اسپانيا نخواهد ماند. تصميم جديد كاكا نيز نويدبخش آينده روشن سرى A مى باشد. آنتونيوماتارسه، رئيس ليگ ايتاليا در اين مورد گفت:«اين يك نشانه مهم براى فوتبال ايتالياست. ثروت نتوانست كارى از پيش ببرد و ما سرمايه واقعى خود را نگاه داشتيم. اين موضوع ارزش واقعى ميلان و ليگ ما را نشان مى دهد.» مهاجم برزيلى روسونرى پيشنهاد ثروتمندترين باشگاه جهان را رد كرد و از دريافت بيشترين دستمزد تاريخ فوتبال گذشت تا در تيم مورد علاقه اش بماند. ميلان اعلام كرده بود كه نمى تواند دستمزد پيشنهادى آبى آسمانى ها را به كاكا بپردازد اما در صورت تمايل مى تواند به وى اجازه خروج بدهد. باشگاه منچسترسيتى كه تابستان گذشته توسط شركت «ابوظبى يونايتد گروپ» خريدارى شد سعى كردبا ارائه يك دستمزد خارق العاده، اين بازيكن مذهبى را جذب كند اما اين امر براى كاكا كه به دنبال فتح جام و شخصيت قهرمانى است، كافى نبود.
    پيشنهاد بى شرمانه
    منچستر سيتى در حال حاضر در رتبه يازدهم جدول قرار دارد و تا به حال فصل ناموفقى را سپرى كرده است. آنها مدتهاست كه در ليگ برتر انگلستان و مسابقات اروپايى موفقيتى كسب نكرده اند. كاكا نيز مى داند كه مدت زيادى طول مى كشد تا آبى آسمانى ها به يك تيم درجه يك تبديل شوند و به همين دليل در تصميم گيرى خود محتاطانه عمل كرد. ميلان كه به لطف درخشش كاكا در سال ۲۰۰۷ هفتمين قهرمانى اروپايى خودرا جشن گرفت مجبور شد پيشنهاد ۱۱۰ ميليون يورويى اماراتى ها را مد نظر قرار دهد. كاكا به ميلان اين فرصت را داد كه مبلغ پيشنهادى را بررسى كند و تصميم نهايى را به او واگذار كند. وى هم در عوض، وفادارى خود را به باشگاه ثابت كرد. بسيارى از كارشناسان اعتقاد دارند كل ماجرا بازى سياسى ميلان و سيلويو برلوسكنى در فصل نقل و انتقالات بود اما هيچ شكى در احساسى كه كاكا بعد از برد يك بر صفر مقابل فيورنتينا پيدا كرد نيست. در اين ديدار سن سيرو مملو از هوادارانى شد كه خواهان ماندن بهترين بازيكن جهان در سال ۲۰۰۷ بودند. تظاهرات هواداران جلوى دفتر باشگاه ميلان و خانه كاكا به او نشان داد كه هر جا برود اين افراد او را دوست دارند. البته اين اتفاق براى آندرى شوچنكو نيز زمانى كه در سال ۲۰۰۶ ميلان را به قصد چلسى ترك كرد رخ داد. اين بازيكن اوكراينى دوران بدى را در لندن گذراند و زمانى كه به ميلان بازگشت توانايى هايش نصف شده بود.
    قرارداد جديد
    بازيكنان و مشاوران آنها در فوتبال امروز بيشتر به دنبال بازار گرمى هستند و به همين دليل قرارداد بازيكنان ارزش كمترى نسبت به گذشته دارد. ميلان فصل قبل پنجم شد و نتوانست در ليگ قهرمانان شركت كند اما كاكا كه تا سال ۲۰۱۳ با روسونرى قرارداد دارد، مى خواهد جزوى از آينده قرمز و مشكى ها باشد. آنها در حال حاضر رده سوم سرى A را به خود اختصاص داده اند و با اينتر صدرنشين، ۶ امتياز اختلاف دارند. در ضمن در جام يوفا نيز جزو ۳۲ تيم پايانى هستند و اميد اول قهرمانى مى باشند. اگر تيم هايى مثل رئال مادريد و يا چلسى به كاكا چنين پيشنهادى مى دادند احتمالاً با دقت بيشترى آنها را بررسى مى كرد. چندى قبل ميلان متوجه شد كه بوسكوليت پدر و مشاور كاكا با مسئولان رئال مادريد صحبت كرده است اما اطلاعات بيشترى به دست نيامد و روز دوشنبه دوباره او به عنصر اصلى مذاكرات تبديل شد. كاكا در اين مورد گفت:« خانواده من فوق العاده هستند و هيچ گاه مرا مجبور نكرده اند به جايى بروم. جايى كه در نهايت سرنوشتم در آن رقم خواهد خورد جايى است كه به آن علاقه دارم.» خانواده براى اين فوتباليست اهميت زيادى دارد تا جايى كه حتى ميلان زمانى كه او تازه به اين تيم پيوسته بود برادرش را براى همراهى وى استخدام كرد. كاكا عضو خانواده بزرگترى به نام ميلان است و اين موضوع نسبت به پول اهميت بيشترى دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ملاقات بكام با بازيكن بيمار ميلان

۴ Channel - ديويد بكام ستاره لس آنجلس گلكسى كه به تازگى با قراردادى قرضى براى مدت كوتاهى به سن سيرو قدم گذاشته است، به همراه كارلو آنچلوتى مربى تيم به ديدار استفانو بورگونووو مهاجم سابق ميلان كه از مدت ها پيش به دليل بيمارى فلج عضلات در شرايط سختى به سر مى برد، رفت. بكام كه در اكتبر ۲۰۰۸ هنوز به سن سيرو نيامده بود، در ديدار دوستانه ميلان و فيورنتينا كه به افتخار بورگونووو با هدف آشنايى هواداران با بيمارى نادر وى برگزار شد، حضور نداشت به همين دليل اين بال انگليسى به همراه مربى تيم ساعاتى را در كنار اين بازيكن ۴۴ ساله گذراند و آن ها درباره دوران فعاليت خود با يكديگر صحبت كردند. بورگونووو در دوران طولانى بازيگرى اش در دو تيم ميلان و فيورنتينا توپ زده و در اواخر دهه ۸۰ نيز مدت كوتاهى را در تركيب لاجوردى پوشان ايتاليا گذرانده است. بورگونووو على رغم وضعيت نه چندان رضايت بخش خود، دركنار روبرتو باجو هم تيمى سابق خود در فيورنتينا در كنار ديگر ستارگان دو تيم در اين بازى حضور يافت. در سال ۲۰۰۲ جان لوكاسينيورى ديگر بازيكن برتر كالچو نيز به دليل مواجهه با همين بيمارى جان خود را از دست داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نستا: تا يك ماه ديگر برمى گردم

afp- الساندرو نستا، مدافع مصدوم ميلان پس از اقامت دو ماهه در ميامى به كشورش بازگشت و از شروع بازى براى باشگاهش در ماه آينده خبر داد. نستا در ماه نوامبر گذشته به فلوريدا سفر كرد تا در مورد مصدوميتش كه از ماه جولاى براى او مشكل ساز شده بود، با يك متخصص مشورت كند. اما حالا آماده است تا بر سر تمرينات ميلان حضور پيدا كند. مدافع سابق لاتزيو گفت: «من شروع به تمرين كردن خواهم كرد و هر موقع كه آماده باشم، بازى مى كنم.» با اين مصدوميت ممكن بود دوران بازيگرى حرفه اى او به پايان برسد اما خود اظهار داشت اصلا در اين مورد فكر نمى كند: «ريسك بزرگى بود. من براى مدت ها مصدوم بودم. اما حالا همه چيز را با جديت بيشترى دنبال مى كنم رفتن به هر جاى ديگر امكان پذير بود اما سخت كار كرده و ماندم. تنها آرزويم اين است كه زودتر به زمين بازگردم. نمى توانم منتظر بمانم اما مى خواهم با بهترين شرايط بازگردم. در مورد زمانش هم بايد بگويم حداكثر تا يك ماه ديگر اما بايد تمرينات فيزيكى ام را ادامه دهم. 8 ماه است كه بازى نكرده ام و منتظرم تا ببينم بدنم به تمرينات چه واكنشى نشان خواهد داد.» نستا در سال ۲۰۰۶ كه ايتاليا قهرمان جام جهانى شد، در تركيب تيم حضور داشت و تا به حال ۷۸ بار براى كشورش به ميدان رفته است. 2 بار به همراه تيم ميلان، قهرمانى ليگ قهرمانان را به دست آورده و يك بار با اين تيم و يك بار هم با لاتزيو در سرى a قهرمان شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •