عزیزان پینگ مناسب و بدون تاخییر برای بازی چقدره مال شما؟
یعنی چند باشه بدون تاخییر میتونم بازی کنم؟؟
عزیزان پینگ مناسب و بدون تاخییر برای بازی چقدره مال شما؟
یعنی چند باشه بدون تاخییر میتونم بازی کنم؟؟
سلام خدمت همه دوستان.من تا به حال با xbox 360 slim 4G LT3 که پارسال گرفتم به xbox live وصل نشده ام.کل تایپک رو تو این هفته خوندم تا شاید ابهاماتم برطرف بشه که بعضی هاش شد.فقط موند چند مورد که از دوستان با تجربه راهنمایی میخوام:
1.برای استفاده از لایو نیاز به ف.ی.ل.ت.ر شکن هست یا نه؟
2.با اینترنت 1M مخابرات که مشکلی برای بازی کردن با خارج از کشور وجود ندارد؟
3.بهترین آدرس جهت وارد کردن و ثبت نام کجاست؟ آمریکا یا اروپا ویا حتی هند؟
4.نکات امنیتی: بازی برنر باشد- با برنامه abgx 360 چک شود-زودتر از موعد ریلیز در لایو بازی نکنیم-
اگر من با پروفایلی که بطور مثال بازی tombrider رو 1هفته زودتر بطور offline بازی کرده و اچیومنت گرفته باشم(اسفند پارسال)به لایو وصل شوم احتمال بن شدن هست یا اینکه نه مهم نیست(بازیهای gears of war زودتر بازی نکرده ام)؟
اگر من با همان پروفایلی که بازیهای معمولی انجام داده ام به لایو وصل شوم احتمال بن شدن هست؟
آیا بازی های اختصاصی xbox مثل gears of war,halo,forza,… در لایو امن هستند؟
درکل میخواهم بدانم با پروفایل جدید وارد شوم یا با پروفایلی که گفتم و حدود 12000 اچیومنت باهلش گرفتم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
1.خیر
2.بله
3.بهتر هست که آمریکا وارد بشه ولی هیچ تفاوتی نداره اونجا اهمیت پیدا میکنه که بخوای از لایو خرید کنی
4.همه بازی ها هم نیاز به برنر نیست مثلا بازی titan fall که تازه منتشر شد به علت حساسیت بر روی بازی حتما باید برنر باشه و حتما verify بشه
5.ببین در مورد بن شدن بازی رلیز نشده رو در حالی که به لایو وصل هستی بازی کنی امکان بن شدن هست و اینطور نیست که شما قبلا این کار رو کرده باشی و حالا متوجه بشن
در مورد پروفایل هم اسمی رو براش انتخاب کن تا در صورت امکان موجود نباشه چون برای یک بار رایگان بوده و برای بار دوم برای عوض کردن گیمر تگ باید پول پرداخت بشه موفق باشی
اصولا با پینگ 250 تا حتی 350 هم میشه بازی کرد
سلام این ایکس باکس من کپیخور شده است اگه به شبکه ی لایو وصل بشم کپیخورم میپره ؟
اگر LT3 هست نه نمیپره.
همه دوستان دارن لایو میزنن و عشق میکنن ما هنوز اندر خمِ یک کوچهایم
دوستان من قبلا وایمکسِ ایرانسل داشتم الآن هم پارس آنلاین دارم
با وایمکس و سرعتِ کم و پینگِ فضایی به راحتی به xb Live دسترسی داشتم اما الآن اصلا حتی نمیتونم وصل شم.
اینم یه تست:
یه چند جا یه چیزایی در موردِ تنظیماتِ مودم و MTU خوندم اما چیزی دستگیرم نشد.
اگر ممکنه یکی از دوستان مارو راهنمایی کنه ممنون میشم.
خُب دوستان ۲۴ ساعت هم از زدن پستمون گذشت
کسی هنوز جواب نداده.
سلام
من چند وقته وصل کردم به نت هیچ مشکلی نداشتم فقط خب دیگه اینا با ایران مشکل دارن و هی اذیت میکنن
مثلا خیلی دلم میخواد شبکه بازی کنم اما نمیتونم اگه کسی راهنمایی کنه بد نی .
سر عت اینترنت 256 مخابراته .
اینم یه جفت تست کوچولو از سرعت نت منزل با سرور های مختلف
![]()
سلام تستی که زدی از یه سرور خیلی نزدیک بوده
این سرعت صحیحی رو برای XL نشون نمیده
سعی کن به یه سرور تو ولایات متحده وصل شی .
گرچه سرعت قابل قبولی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)