اگه بازیش کد داشته باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازیش کد داشته باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam.ki gofte ke ps3 faghat 7-8 saat bishtar roshan nabayad bashe
chere charand migin azizan
age gharar bud intori bashe ke hichi
man khodam ps3 daram az sobh ta shabam roshane hichisham nemishe.
کی گفته باید کم روشن باشه؟از کجا همچین چیزی خوندی؟هر کی گفته جک گفته!
من موقعی که متال گیر 4 رو گرفته بودم نزدیک 16 ساعت ممتد روشنش گذاشتم هیچی هم نشد.ولی جالب ترین حالتش یه بنده خدایی بود که دستگاه رو 108 ساعت(آره درست نوشتم،صد و هشت ساعت!) توی سونا روشن گذاشته بود و هیچیش هم نشده بود!
تازه از اونجایی که سونی برعکس بعضی شرکت ها(حالا اخطار میخواین بدین بدین،ولی واقعیت عوض نمیشه) شعور داره،ps3 وقتی داغ کنه اول چراغ میزنه اگه محل ندی خودش خاموش میشه،نه اینکه مثل چی اینقدر کار کنه که بسوزه.
خلاصه ی کلام اینکه Ps3 از اونی که خیلی ها فکر میکنن خیلی خفن تره!
لطفا از دفعه ی بعد فارسی تایپ کن،جزو قوانینه.
کنسول ps3 یه کنسول اینده داره (عکس کنسولای دیگه)و به نظر من واسه نشون دادن قدرتش یه ذره زوده و فکر کنم سال2009سال این کنسوله چون بقیه کنسولا تا یه سال ذیگه به اخر خط می رسن و تمرکز بازیسازها به این کنسول جلب می شه و
می تونن از قدرت این کنسول استفاده کنن. و دلیل اینکه الان فروش 360 ,wii بیشتره ارزونی واینکه بیشتر بازیها مشترکه وخرید اونا به صرفه تره. ولی واسه یکی دو سال دیگه حرفی واسه گفتن ندارن. به نظر من هر کی تا 5 6 سال دیگه کنسول میخواد ps3 بگیره.
اینطور که معلوم میشه تو هم فنبوی هستی...عالیه!
سلام بچه ها من هم ps3 خريدم
يه سوال داشتم چجوري سيوهايي كه دانلود كردم توش بريزم؟
موفق باشيد
سلام بچه ها
من هم Ps3 خريدم دو تا سوال دارم بازي كه تو هارد ميريزم چجوري بيارمش؟
سوال دومم اين كه چجوري سيو تو ps3 بريزم؟
موفق باشيد
برای ریختن سیو باید از یک کول دیسک یا مموری کارت(اس دی یا استیک) استفاده کنی.سیو ها رو با فولدرشون بریز توی X:\PS3\SAVEDATA (اگه اشتباه نکنم) و از توی XMB برو توی Game->Saved Data Utility (باز هم ممکنه اشتباه لپی داشته باشه) و از اونجا اسم مموریت و بعد سیوی رو که میخوای کپی کنی انتخاب کن و مثلث رو بزن،بعد Copy رو انتخاب کن.اگه ریجن سیوت با بازیت یکی باشه دفعه ی بعد میتونی لودش کنی.
بازی رو تو توی هاردت نمیریزی،خودش خودشو کپی میکنه توی هاردت که سریعتر لود شه.باید دیسک رو بذاری و مثل حالت معمولی اجراش کنی.
دوستان خبری از هک شدن پلی 3 نیست ؟تا 2، 3 ماه دیگه چی ؟
من میخوام بگیرم چه چیزایی باید همراهش بگیرم
ریجن جی یا پال بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)