در جواب پست های بالا باید بگم track pad این گوش در دو حالت موس و d pad کار میکنه که با زدن یه دکمه کارش عوض میشه.
در ضمن اگه برنامه spb mobiler shell رو نصب کنید قیافه گوشی کاملا عوض میشه.
در جواب پست های بالا باید بگم track pad این گوش در دو حالت موس و d pad کار میکنه که با زدن یه دکمه کارش عوض میشه.
در ضمن اگه برنامه spb mobiler shell رو نصب کنید قیافه گوشی کاملا عوض میشه.
سلام . دوست من شما می تونید تاچ فلو هم روی امنیا نصب کنید . با کلی تم برای تاچ فلو تا قیافش عوض بشه که به نظر من خیلی از تاچ ویز سامسونگ بهتره . موفق باشی
جدا می خوان امنیا رو گرون کنن ؟
کی ؟ تا 22 خرداد قیمتش چقدر تغییر می کنه ؟
اشتباه میکنید
دی پد شامل 4 کلید سخت افزاریه و امنیا با داشتن یک کلید چطور میتونه کار دی پد رو انجام بده؟
همینطور که میبینید این کلید هم یک کلید اپتیکال هست نه کلید سخت افزاری و اون موردی که شما میگید تفاوت در نحوه کار کرد هست نه تغییر در ساختار کلید...
اینهم دی پد اکسپریا که شامل کلیدهای بالا پایین چپ راست است
البته گوشیهای دیگری هم شامل دی پد هستند که این رو فقط برای نمونه گفتم
![]()
Last edited by Johnny Grey; 14-05-2009 at 01:16.
دکمه وسط امنیا موس هست مثله موس کامپیوتر که همون کارو انجام میده و میتونی غیر فعالش هم بکنی
من می خوام برای خرید گوشی بین دو گوشی xperia و Diamond2 مردد شده ام لطفا من را راهنمایی کنید که کدامیک از این دو گوشی بهتر است
در ضمن من از لق شدن و ترک خوردن xperia هم چیزهایی شنیده ام که به همین خاطر از خرید آن می ترسم
لطفا در کل بگویید کدامیک بهتر است
یک سوال ، این چیزی که وسط کلیک های امنیا هست مثل اپتیک امنیا عمل می کنه ؟
سلام . دوست من اگه مشکل مالی نداری به نظر من Diamond 2 رو بگیر . به چند دلیل:
1 - جدیدتر و البته زیباتر (دوستان فراموش نکنید که این ها تماما نظرات شخصی منه و هر کسی یه نظری داره)
2 - نازک تر و سبک تر . خوب البته کیبورد نداره که برای بعضی ها خیلی مهمه
3 - صفحه ی نمایش بزرگ تری داره . 0.2 اینچ بزرگ تر از X1
4 - حافظه ی RAM بیشتری داره . (288 مگابایت HTC و 256 مگابایت X1)
5 - دوربین قوی تری داره . (5 مگا HTC و 3.2 مگا X1) اینم بگم که دایموند فلش نداره ولی X1 داره
پس به نظر من نتیجه می گیریم که دو نقطه سر خط
HTC Diamond 2
سلام
آقا یکی از آشناهای ما میخواد گوشیشو بفروشه و میگه که گوشیش در حد نو هستش و هنوز گارانتیش تموم نشده. مدل گوشیش هم i-mate Ultimate 6150 هستش. به نظر شما چه قیمت ازش بخرم خوبه؟
لطفا فوری جواب بدین.
سلام من میخوام یه ppc بگیرم حتما htc باشه زیر 450 تومان باشه ه ذره بالاترم جا داره
اگه دوستان راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)