من همون اول که ازشون پرسیدم بهم گفتن
درست خیلی خواص خوب داره ، مثله سرعت متعادل ، عدم قعطی ، پشتیبانی 24 ساعته .... اما خب ، از این لحاظها هم یه کم سخت گیر هستند
در مورد بقیه شرکتها هم ، میدونم که امین نت اینجور نبوده
من همون اول که ازشون پرسیدم بهم گفتن
درست خیلی خواص خوب داره ، مثله سرعت متعادل ، عدم قعطی ، پشتیبانی 24 ساعته .... اما خب ، از این لحاظها هم یه کم سخت گیر هستند
در مورد بقیه شرکتها هم ، میدونم که امین نت اینجور نبوده
10 Gig هست و وقتی1ماه تموم میشه 15 روز به آدم بیشتر وقت نمیدن که اگه اقدام نکنم خط رو از رانژه بودن در میارن تا چند روز دیگه میرم شرکتشون ببینم بازم در این مورد که از همون 9/12/86 حساب کردن ازشون میپرسم ببینم چیجوره *آرانیک یه طرح دیگم داره به اسم اکو eko یا یه همچین چیزی 128 رو میده 13500 1ماه ولی 2.5 gig هست و جمعه و 1 تا 7 صبح هم رایگان نیست در ضمن روز جمعه و شب 1 تا 7 صبح رایگان
Last edited by saeeeeid; 24-03-2008 at 00:19.
با سلام و تبریک سال نو
من خودم مشترک لاوان هستم ، اونا هم اگر 15 روز بگزره مشترک سرویس شو تمدید نکه نامه جمع آوری رو میفرستند .
سر همین مسئله اولین بار ناراحت شدم از دستشون .
ولی گفتند که مخابرات ازشون هزینه می گیره .
باز صد رحمت به اینا ، صبا نت که قبل از اینکه سرویس تتتت تموم بشه نامه جمع آوریشو ارسال می کنه .
سلام سال نو همگی مبارک
راستی بچه ها یک سوال............
سرویس شبانه صبا نت که از 3-7 بود هنوز هم با ساعت جدید 3-7 هست؟؟؟؟؟؟ یعنی ساعتشون را جلو کشیدن؟؟؟؟؟
من از شبانه استفاده می کنم ولی چون رو زمانبندی می زارم و می خوابم نمی فهمم که دقیقا از کی وصل شده. کسی نمی دونه؟؟؟؟؟
دیشب رو نمیدونم ولی 2 شب پیش ساعت 4 شروع کرد ! البته طبق چیزی که رو کامپیوتر من زده بود ! Start : 04:03 Am
در مورد اون جمع کردن خط
من یه بار شد حدود یک ماه شارژ نکردم ، امین هم قطع نکرد
البته مثله اینکه قانونشون این بود که اگه سرویس هم نگیری باید آبونمان مخابرات رو بدی
اما از ما که یادشون رفت بگیرن
تاريخ فاكتور: 86/12/16
مهلت پرداخت: 87/01/06 (مهلت پرداخت دوره بعد)
مشکل من اینه نمیدونم از چه روزی دقیقا حساب کردن از 9/12/86 که 1ماهش تموم شد حساب کردن یا از اون روزی که پول ریختم به حسابشون 15/12/86فردا میرم شرکتشون ببینم چی میگن
تاریخ فاکتور خیلی مهم نیست
ببین پایینش نوشته هزینه سرویس از کی تا کی
مثلا
هزینه ماهیانه سرویس 128-1 از 1387/01/17 تا 1387/02/16
تاريخ شروع سرويس شما همان تاريخ فاكتور شماست
هرينه را براساس همين فاكتور حساب مي كنند
براي اينكه مشكلتون حل بشه با شماره 02123089 بگيريد
درسته شماره 5 رقمي است !!!
من داییم از شاتل گرفته مودمش هم د لینک 520 تی هست ..
سرویس 64 نامحدود ... با 13 تا 15 هم دانلود میکنه .. مرکز مخابراتشونن هم فیاض بخش هست ...
اما یه مشلی داره ... وقتی که کانکت میشه دقیقا بعد از 23 دقیقه ( نه 1 ثانیه بالا و نه 1 ثانبه پایین ) برای مدت حدودا 10 دقیقه قطع میشه دوباره وصل میشه .... دوباره 23 دقیقه که گذشت دوباره قطع و....
چندیدن باز زنگ زدیم شاتل تهران و بعد از زاهنمایی در مورد نویز خط و .. کلی کارایی که کردیم بهمون گفتند ککه مودم های دی لینک ایم مشکلو داشتند (البته چند تاشون ) ...
گفت ببر بده تعمیر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)