سوال اولت میشه 3/1- (منفی یک سوم) نکتشم اینه که باید(( رادیکال sinX ))رو به صورت(( رادیکال 2sinX + رادیکال sinX-)) بنویسی... سوال آزاد 83 یا 82 فکر کنم بود .
سوال دومتم a=3 , b=1 میشه
گسسته هم که من نظریه اعداد اصلا لاشو وانکردم
سوال اولت میشه 3/1- (منفی یک سوم) نکتشم اینه که باید(( رادیکال sinX ))رو به صورت(( رادیکال 2sinX + رادیکال sinX-)) بنویسی... سوال آزاد 83 یا 82 فکر کنم بود .
سوال دومتم a=3 , b=1 میشه
گسسته هم که من نظریه اعداد اصلا لاشو وانکردم
عجب!
پس به عبارتی "پیر نظریه اعداد" شده اید دیگر...
حالا می تونید این سوال ها رو حل کنید؟؟(تذکر:این سوال ها مخ آدم را پاک می کنن
(مال المپیاد ریاضیه).وقتی شروع به حل این سوال کنید که درسهایتان را خوانده باشید!!!)
سوال اول:
فرض کنید هر حرف لاتین نماینده یک رقم باشد و اگر دو حرف لاتین متفاوت باشند،حتماً رقم های آن ها نیز متفاوت است.اگر داشته باشیم SIX/NINE=2/3 در این صورت مقدار I برابر است با:
1)1 2)2 3)3 4)4 5)5
سوال دوم:
باقیمانده تقسیم 2^(!9+...+!3+!2+!1) بر 5 را به دست آورید:
1)1 2)2 3)3 4)4
راستی!جواب های soheilsmart و SUB صحیح بودند...ممنونم که حلشون کردید...
وقتی کد رهگیری رو داده پس ثبت نام تموم شده
فقط دو تا نکته میمونه
یکی ببخشید بدخطه
و نکته دوم چون ما ترم اول تحلیلی خوندیم سوالای گسسته رو نمیتونم جواب بدم
Last edited by soheilsmart; 31-12-2007 at 23:31.
سلام سهیل جان درسته من با sin حل کردم واسه همین a=3 آوردم
سلام به همه عزیزان در این تاپیک و همچنین مدیر عزیز این تاپیک آقا سهیل ( که باعث خوشبختی من هست که اسمم با اسم ایشون یکیه )
من خیلی وقته به این تاپیک سر میزنم ولی گفتم بیام عضو شم و بیشتر از تجربه های همه شما استفاده کنم
در آغاز 2 سوال دارم
1-من ترم اول درس های دیفرانسیل و فیزیک و گسسته رو درست نخوندم میخواستم منو راهنمایی کنین که چجوری اونا رو بخونم و خودمو تا اونجا که میشه به آزمون کانون برسونم ( البته امتحان هم دارم )
2- میخواستم از آقا سهیل بپرسم که چجوری و با چه برنامه ای میتونم ریاضیم رو خیلی قوی کنم( البته ریاضی من بد نیست خیلی هم بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چی کارکنم بهتر شه )
خواهش میکنم جوابمو بدین ممنون میشم
Last edited by masoudHnet; 01-01-2008 at 15:49.
سلام دوستان
سایت گزینه 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال های این آزمونشم روی سایت قرار داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)