با تشکر منظورتون از طریق print screen هستش؟
من کلجدولمو که تو وبلاگ قرار میدم با استفاده از گزینه کپی ، پیست اندازه اش درست نیست قالب وبلاگمو خراب میکنه تو پرینت اسکرین اگه جدول کوچیک باشه حله ولی اگه جدول کمی بزرگ باشه کار سخت میشه؟
باتشکر
با تشکر منظورتون از طریق print screen هستش؟
من کلجدولمو که تو وبلاگ قرار میدم با استفاده از گزینه کپی ، پیست اندازه اش درست نیست قالب وبلاگمو خراب میکنه تو پرینت اسکرین اگه جدول کوچیک باشه حله ولی اگه جدول کمی بزرگ باشه کار سخت میشه؟
باتشکر
شما كامل جواب رو نخوندي
قسمت قرمز رنگ كاملا گوياست
با سلام
امیدوارم که تا حالا مشکلت حل شده باشه اینهم برنامه خوبیه و خیلی هم تضمینیه امیدوارم که ازش استفاده کنی
Accent Office Password Recovery
اینم لینک دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ، میشه بگید توی Excel 2003 چطور می تونم " 1- انحراف از معیار 2- انحراف از میانگین 3- دامنه ی تغییرات 4- انحراف متوسط 5- ضریب تغییرات " بگیرم.
فکر می کنم باید برم به
insert > function
اما نمی دونم اینا به انگلیسی چی مشن .
شما بايد معادل انگليسي اونا رو پيدا كني تا بشه يه كمكي كرد
با سلام!
ما 400 تا صندلی امتحان داریم که میخوایم براشون برچسبهای کوچکی حاوی شماره صندلی درست کنیم (حتما توی حوزه های امتحانی دیدین تا حالا؟) که از 1 تا 400 باشه بعد هم پرینت بگیریم. ما توی هر برگ آ4 سه تا ستون و 10 تا سطر درست میکردیم و توی اونها هم بترتیب مینوشتیم صندلی شماره 1 ،صندلی شماره 2 و....
میخواستم بدونم هیچ راهی نیست که خود اکسل به ترتیب شماره ها رو بزنه و احتیاج نباشه همه این 400 تا عدد رو دونه دونه تایپ کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزيز
شما پس از انجام تنظيمات ارتفاع سطرها و عرض ستونها و فونتها و .... كافيه در خانه اي اكسل بنويسي " صندلي شماره 1 "
بعد از اون اگه همون خانه رو انتخاب كني در گوشه پايين و سمت راست يا چپ آن خانه يه مربع كوچيك و مشكي رنگ هست كه اگه اونو به سمت پايين بكشي خانه هاي زيري رو با شماره هاي بعدي پر ميكنه
يه امتحاني بكن و اگه مشكلي بود خبر بده
موفق باشي
مشکل همین جاست ، به هر حال ممنون .
![]()
سلام من چندتا سئوال دارم
1- من یه فایل اکسل دارم که هر روز یه سری اطلاعات بهش وارد می کنم چند وقته که هر بار بازش میکنم و بدون اینکه تغیری توش بدم وقتی میخوام ببندمش میگه آیا میخواهید save کنید یا نه . توضیح اینکه من تیک red-only رو هم نزدم
2- با چه فرمولی میشه اسامی تکراری دو لیست کنار هم رو مشخص کرد؟
سلام
اولا از اين پس طبق قوانين هر سوالي رو در پست جداگانه بپرسيد
شما احتمالا از لينك يا فرمول ديگه اي استفاده كرديد كه نيازمند ذخيره سازي هست هرچند تغييري در ظاهر ايجاد نكرده باشيد
در مورد سوال دوم هم بايد گفت كه ميشه با دستور If اينكارو كرد به اين صورت كه با اين دستور سنجيد كه آيا د وخونه با هم مساويند يا نه و سپس اگه مساوي بودند نمايش بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)