یک کاهش قیمت هم خواهیم داشت. اگه وقتی وارد بازار بشه، حدود 200 باشه خیلی خوبه.
یک کاهش قیمت هم خواهیم داشت. اگه وقتی وارد بازار بشه، حدود 200 باشه خیلی خوبه.
من يك كارت گرافيك Nvidia Geforce 7100 GS با ظرفيت 256 دارم ميخواستم بدونم ميشه يه كارت گرافيك ديگه وصل كنم و 512 بشه؟ و اگر ميشه تمام بازي ها اجرا ميشه؟؟؟
7100GS قابلیت SLI رو داره ولی در حالت SLI افزایش Performance فقط حدود 4-5 درصد خواهد بود. یعنی به هیچ وجه بازی ها در سطح مطلوبی اجرا نخواهند شد.
منظورت اينه كه دو تا 7100gs رو sli كني !!!. نكني اين كار رو
. ضرر ميكني .
الان قيمت هر كدوم ميشه 45 تومان . شما با 90 تومان مي توني 8500GT 256MB DDR2 بگيري كه تكيش هم 50
درصد از 7100GS SLI قوي تره .
سلام
درسته . با Pc Wizard 180 در ويندوز ويستا ديدم زده بود DirectX 10 .
توي دفترچه راهنماش هم زده بود DirectX 9 & 10 .
مموري هم زده بود GDDR3
پس من ديگه نگران نباشم ؟ و اطمينان داشته باشم كه از لحاظ قدرت و كيفيت فرقي ندارند ؟؟
بسيار بسيار ممنونم .
![]()
بله خیالتان راحت باشد.
سلام . می خو استم بدونم که این کارت گرافیک Inno3D8800 GTبرای بازی کرایسیس مناسبه یا نه؟قیمتش چقدره ؟
و اور کلاک شدنش تا چه حدی است راحت اور می شه و حتما ادر س فرو شنده رو می خو استم یا اگه مارک خو بی نیست بقیه ی برد اشو بهم معرفی کنید گرو ناشو زورم بهش نمی رسه فعلا همون با انصا فا شو برام بگید
من می خو استم ارزو نترین cpu و اورزونترین مین بورد که با این کارت راه بیاد برام معرفی کنید اگه میشه کمکم کنید در این مورد من ناجور موندم
Last edited by evry day; 12-12-2007 at 15:52.
در همین بخش، یک تاپیک باز کنید.
با 100 تومن چه گرافيكي بگيرم.
نظر خودم 8500 gt از شركت گيگابايته.
به نظرتون خوبه؟
ممنون
با این بودجه خوبه اما سعی کن این مدل رو بگیری که DDR3 هست چون برندهای دیگه همه DDR2 هستن . قیمتشم خوبه .
Albatron 8500GT DDR3 256MB 105T
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)