دوست عزیز کلا توانایی اوکلاک تو معماری مثل K10 یا K8 محدود و کمه واصلا ربطی به مدل خاصی نداره دیگه بهتره سر این مسئله بحث نکنیم چون این چیزها بدیهی است و اصلا هیچ پردازنده AMD برای اورکلاک خوب نیست شما هم یکمی تو اینترنت سرچ بزن متوجه میشی کاملا .
دوست عزیز کلا توانایی اوکلاک تو معماری مثل K10 یا K8 محدود و کمه واصلا ربطی به مدل خاصی نداره دیگه بهتره سر این مسئله بحث نکنیم چون این چیزها بدیهی است و اصلا هیچ پردازنده AMD برای اورکلاک خوب نیست شما هم یکمی تو اینترنت سرچ بزن متوجه میشی کاملا .
متشکرم از اینکه راهنمایی کردید ایشالله رفتیم که یک Core 2 Quade بخرم
من شنیدم الان سی پی یو اینتل یه مدل Dual Core اش ارزون شده 50 هزار تومان دوستان اگه اطلاع دارن میشه مشخصاتش رو هم بگن و اینکه الان هم 50 تومان هست چون من یک ماه پیش شنیدم
درضمن پردازنده اینتل 1.6 با 2.2 چه فرقی داره(از لحاظ سرعت اونقدر فرق داره که آدم حس کنه ؟؟؟) چون جفتشون FSB 800 و 1M L2 Cache LGA 775 Processor
Last edited by morteza_jacobi; 17-06-2008 at 10:25.
Pentium D = مزخرف
سري پنتيوم دي همونطور كه دوست خوبمون گفت واقعا مزخرفند حتي AMD هم خيلي بهتر از اونه است اما سري پنتيوم دوال كور مثل E2180 الان بسيار عالي هستند و از معماري Core استفاده ميكنند. E2180 با قيمت 65 تومن الان بهترين پردازنده از لحاظ عماكرد به قيمت هست خوب هم اوركلاك ميشه حتي با اون مادبرد 45 تومني كه بهت گفتم
سلام
من میخوام یه Q9450 بگیرم بزودی.
میخواستم بدونم این cpu از نظر overclock چطوره ؟
تا 3700 اور ميشه قيمت نداري؟
مشخصات این سی پی :سلام
من میخوام یه Q9450 بگیرم بزودی.
میخواستم بدونم این cpu از نظر overclock چطوره ؟
Cores : 4
Clock Freq : 2.67 GHz
L2 Cache : 12 MB
FSP : 1333 MHz
MultiPL : 8X
TDP : 65 Wat
حدود 310 دلار هم قیمت داره.
سی پی یو های Q9450 , Q9550 اینتل جز پر فروشترین سی پی یو های 45 نانو بودند.به لحاظ قابلیت اورکلاک بالا و قیمت و قدرت مناسب.
من یه جا دیدم یکی گفته بود 350 تومن پیدا میشه.
نمیدونم تا چه حد درسته.
کدوم پردازنده قدرت بیشتری داره: Q6600 یا E8400
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)