تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 121 از 358 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم دوستان بازم این گزارشات اوج گرفته
    تعجب آوره
    براي خود من از همه بيشتر ديدن اون منظره حيرانم كرد

من تا دوران دانشگاه هر سال تابستونا ميرفتم دهمون ....

اونجا در آسمون شبش ميلياردها ستاره ميبني جوري كه سرت گيج ميشه و در هر قطعه از فضا اقل كم هر چند دقيقه يه

ماهواره كه خط سير مستقيم داره و بسته به ميزان ارتفاع و زاويش با زمين از چند ثانيه تا دقايقي رو در خط سير

ستقيم خودش طي ميكنه و بعد هم ناپديد ميشه .

شهاب هم زياد ديدم حتي تيكه تيكه شدنشون و رد دودشون

اما اون چيزي كه اون شب ديدم براي اولين بار در عمرم بود

فك نميكنم ديگه هم ببينم چون بي سابقه بود

براي همين اينجا مطرح كردم كه چطور همچين چيزي ممكنه .

2. این کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام.
    عکسی از مریخ پیمای فرصت در اینجا قرار میدم.حتما چیز آشنایی در اون خواهید دید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس اون در سایت ناسا این هست:
    کد:
    فقط نمی دونم به چه علت تصویرو سیاه و سفید کرده اند؟
    با تشکر از آوالن.
    درباره این الوار قبلا بحث نشده؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اونی که دیدی یا
    1 - آزمایش یک وسیله پروازی توسط نظامیان کشورمون در شب هست.
    2 - یا شاهد یک یوفو بودی.
    حالت سومی وجود نداره.

درباره این الوار قبلا بحث نشده؟
    نخیر در این تاپیک چنین چیزی گذاشته نشده.

نخیر در این تاپیک چنین چیزی گذاشته نشده.
    پس حتما جای دیگه دیده بودم که الان یادم نیست!
    به هر حال کلی مطلب در این مورد هست:
    کد:
    پس حتما جای دیگه دیده بودم که الان یادم نیست.
    به هر حال کلی مطلب در این مورد هست.
    علی الظاهر تنه درخت بوده که فسیل شده و تبدیل شده به تخته سنگ.

5. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

عرضم به حضورتون كه بنده شب جمعه قبل 88/7/10 به همراه يكي از دوستان شئ نوراني رو در راه ماهيگيري به طرف سد چاليدره ( مشهد ) حدود ساعت 30 دقيقه بامداد مشاهده كرديم

ماجرا از اينجا شروع شد كه دوستم موقع توقف بين راه (‌ با موتور ميرفتيم )‌ روي زمين دراز كشيد و بعدش گفت يك ستاره متحرك ميبينه

بهش گفتم اون حتما ماهواره است اما گفت گاهي واي ميسته

وقتي منم نقطه اي رو كه اون نشون داد ديدم باورم شد چون اون شئ بطرز عجيبي سرعت ميگرفت ، واي ميستاد و از همه جالبتر به سمت چپ و راست هم حركت ميكرد

نكته ديگه اين كه احتمالا اوج و نزول هم داشت (‌ اين رو از روي زياد شدن نورش ميگم )

خلاصه كلي حسرت خوردم كه چرا دوربين شكاري رو همرام نياورده بودم

حالا ميخوام از دوستان بپرسم كه آيا اصولا ميتونه ماهواره ها همچين حركاتي هم داشته باشند ؟

كسي از دوستان تا حالا موردي مثل اينكه من ديدم رو قبلا ديده بوده؟

سلام..
    خدمتتون عرض کنم که بنده هم چند سال پیش شاهد همچین موردی بودم...خصوصیاتشون :

1-سرعت بسیار زیادشون
    2-چرخش های عجیب !
    3-چند بار به طور عمودی پایین اومدند.
    4-توقف ناگهانی با وجود سرعت بسیار زیادشون (اانگار n تا ترمز abs داشتند ! )

البته من دو تا رو با هم دیدم...به طور یقین مطمئنم یوفو بودند ..

موفق باشی.

7. 3 کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه جالب ...
    پس قبلا هم ديده شده.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام.

کد:
    با تشکر از آوالن.
    علی الظاهر تنه درخت بوده که فسیل شده و تبدیل شده به تخته سنگ.
    این همون قضیه معروف " کُنده چوب در مریخ" هستش که سال پیش همین موقع معروف شد و حل شده است: دانشمندان در مورد این قضیه هم نظر داده اند و گفته اند که چوبی در کار نیست و یه تخته سنگه... قضاوت در مورد میزان اعتبار هر حرفی با شما :

مثلاً پروفسور جیم بل استاد اخترشناسی از دانشگاه کارنل در این مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    چیزی که دارید می بینید یک قطعه چینه دار از یک صخره سولفوری هستش .. خیلی مرسوم هستش که چنین قطعاتی بر اثر تکان های محیطی (اغلب برخورد سنگ آسمانی) از جای خودشون دربیان... صرفاً زاویه دید (داریم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سنگ رو می بینیم) و نور (برخوردش به سطح لایه ای سنگ) باعث میشه که اون توهم به ذهنمون برسه …
    و اضافه کرده که :
    متاسفانه این چوب (یا هر چیز غیرطبیعی) نیست… به این خاطر میگم متاسفانه چون اگه چوب بود خیلی جالب میشد! …

مشابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قضیه می تونه کارگشا باشه و البته اگه عینک سه بعدی ندارید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس استفاه کنید: چشماتون رو چپ کنید (جدی میگم! – شاید عجیب باشه اما موثره) ، سه تا تصویر خواهید دید؛ وسطی رو دقت کنید : میشه بالای سنگ رو دید که متصل به چینه بالاسرشه .. عکس از چندتا قطعات رانش یافته مشابه رو در ضمیمه گذاشتم ...

پست مشابه در باب پدیده pareidolia : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مریخ – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مریخ – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال فوران در مریخ - ...

در مورد اینکه دوستمون گفتن چرا سیاه و سفید عکس گرفته ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر متعلق به بهار 2004 هستش که opportunity با دوربین navigation اش گرفته (NAVCAM)... کلاً این مریخ نورد دوتا دوربین اصلی داره که navigation سیاه و سفید می گیره و panoramic رنگی .. اما مزیت navigation اینه که زاویه دیدش گسترده تره و واسه همین خیلی وقتها ارجحیت داره و استفاده میشه ...

این جمله زیبا از مقاله خوب سایت معتبر UniverseToday رو بخونیم:
    (در مورد تمام این عکسهای "فلان چیز صرفاً شبیه فلان چیزه") توجه به یه نکته ضروریه و اون هم اینکه به همون صورت که ما این عکسها رو می بینم، بزرگترین متخصصین "ژئولوژی سیاره ای" دنیا هم این عکس ها رو می بینند و روش فکر می کنن، و تا حالا پیش نیومده که این برداشت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو صورت بدند . بنابراین اگه به نظرتون می رسه که یکسری سایت های اینترنتی دست چندم، درک و شناخت بهتری نسبت به خبره ترین دانشمندان سیاره مون دارند، بهتره دوباره فکر کنیم ...

10. 11 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

مدرک برای اینکه فضاییها به شبکه ی اینترنتی ما دسترسی دارن

12. 9 کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آیا هر وقت با پدیده ای مواجه شدیم و پاسخی براش نداشتیم باید توجیهی زورکی بیاریم براش؟
    یعنی گفتن کلمه نمیدونیم تا این حد سخته؟محال امره.
    اگر با علم تماس بیشتری به وجود بیاد متوجه میشید که علم پر است از نمیدانم. دقیقا همین نمیدانم باعث بوجود آمدن جادو و خرافه در دوران گذشته و حضور فعال فرزند خلفشون، شبه علم، در دنیای امروزه میشه.
    نا توانی علم پزشکی در درمان بیماری هایی همچون جزام و طاعون بود که راه رو برای "درمان گران"، "دعا نویسان" و "جادوگران محترم قبیله" باز کرد تا شغلی مایه دار برای خودشون محیا کنند.
    ناتوانی منجمان در تبیین رخداد هایی مثل کسوف و ظهور دنباله دارها بود که پای ستاره بین ها رو به دنیا باز کرد تا با اختر بینی جیب خودشون رو پر کنند.
    شبه علم در دوره ما با اقتدار بیشتری حضور خودش رو نشون داده. دلیل هم واضح. هر چه که بیشتر دونستیم سوال های بیشتری مقابلمون قرار گرفت. سوال های بیشتر به معنی نمیدانم های بیشتره؛ و این نمیدانم به مفهوم پولدارتر شدن جادوگر‌ها.
    علم از بیان توضیحات و توجیهات زورکی عاجزه. باید راه پر زحمت تحقیق علمی رو پیش رو بگیره تا شاید به نتایجی برسه.
    اما شبه علم، اصلا. فقط کافیه بر مبنای یک احساس، یک هوس یا یک دید عقیدتی-شخصی به ارائه نظریه بپردازه. به این ترتیب شما به جمع دانشمندان خودخوانده شبه علم میپیوندید. ( برای آشنایی با این دانشمندان مطالعه کتاب های اریک فن دنیکن رو پیشنهاد میکنم)

14. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام.

کد:
    با تشکر از آوالن.
    منم تشکر میکنم.
    یک توضیح عمومی (نه درباره این عکس) درباره عکس های رنگی فضا پیماها:
    عموما فضاپیماها یک CCD (تراشه حساس به نور) سیاه و سفیذ دارند. همراه 3 فیلتر رنگی به رنگ های اصلی. از هر سوژه 3 بار و هر بار با یک فیلتر عکاسی میشه. بعد این سه تصویر بطور مجازی به رنگ فیلترشون در میان و بعد با هم ادغام میشن. به این شکل ما یک تصویر رنگی داریم.
    با این کار عکس هایی با کیفیت بالاتر به دست میاد. به دلیل زمان بر بودن ویرایش حجم انبوه داده ها در ابتدا عکس ها به شکل اولیه سیاه و سفید منتشر میشن و بعد از مدتی عکس اصلاح شده رنگی منتشر میشه.
    در تصویر چیزی بسیار شبیه به چوب دیده میشه. اما شباهت ها رو نباید مدرک قرار داد.
    لذت بردم از این متن:
    متاسفانه این چوب (یا هر چیز غیرطبیعی) نیست… به این خاطر میگم متاسفانه چون اگه چوب بود خیلی جالب میشد!
    حتی یک باکتری. فقط یک باکتری با منشا غیر زمینی پیدا بشه تا انحصار زمینی حیات پایان پیدا کنه. منتظر اون روزم.

ـــــــــــــــــــــ

(در مورد تمام این عکسهای "فلان چیز صرفاً شبیه فلان چیزه") توجه به یه نکته ضروریه و اون هم اینکه به همون صورت که ما این عکسها رو می بینم، بزرگترین متخصصین "ژئولوژی سیاره ای" دنیا هم این عکس ها رو می بینند و روش فکر می کنن، و تا حالا پیش نیومده که این برداشت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو صورت بدند . بنابراین اگه به نظرتون می رسه که یکسری سایت های اینترنتی دست چندم، درک و شناخت بهتری نسبت به خبره ترین دانشمندان سیاره مون دارند، بهتره دوباره فکر کنیم ...
    جواب قبل از زحمت دیگر دوستان. دانشمندا دروغ میگن و همه با هم در توطئه جهانی ناسا دست دارن.

16. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اگر با علم تماس بیشتری به وجود بیاد متوجه میشید که علم پر است از نمیدانم.
    بنده متاسفانه کمتر کسی رو در هر درجه علمی دیدم که از این کلمه استفاده کنه(شاید من اشتباه میکنم).
    کسانی از این رده رو خیلی دیدم که خودشونو به این در و اون در میزنن تا نظری داده باشند.
    Last edited by seamack; 12-10-2009 at 00:02.

18. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •