شما ميگي نصب ، ايشون هنوز بازي رو هم نخريدند.![]()
شما ميگي نصب ، ايشون هنوز بازي رو هم نخريدند.![]()
ممنونم ازت
ا.ولا عمر من اینقدر بی ارزش نیست که با بازی نکردن یه بازی نصفش بر باد بره
دوما اینقدر هم بیکار نیستم که هر روز بازی کنم
سوما تا لونجا که پستمو میبینم ننوشتم به نظرتون من بازی نکردم نصف عمرم بر فنا رفته یا نه!! نوشتم چنتا dvd هستش..جوایشم دو کلمه هستش بجای اون همه چرتو پرت نوشتن دوکلمه مینوشتی یا نمیدونم یا دو تا dvd
سلام
چرا تعداد مراحل بازس اينقدر كمه! من يه روزه بازي را تموم كردم.!!! تا اين يارو زاكايا را هم كشتم. بعدش هم يه مرحله آزاد سازي هواپيما بود كه فقط يك تك مرحله بود. حالا سوالم اينه كه اين دوتا دي وي دي همين تعداد مراحل را دارد؟ آيا جاي ديگري هم داشته كه من سر نزده باشم!!
در ضمن اگه يك كم در مورد نحوه بازي آنلاين و نوعش هم بگيد ممنون ميشم.
دوست عزیز! کوتاه بودن بازی رو که درست میگید ولی تو حالت نرمال به بالا, بازی یه روزه دیگه تموم نمیشه!
امیدوارم 30 تا لپ تاب رو هم پیدا کرده باشید ... چون قسمتی از لذت بازی تو پیدا کردن اونا خلاصه میشه.
آره مرحله هاش همین قدر هست .
حالا که شما میگی زود تموم شد ، بزار روی آخرین درجه ی سختی و دوباره برو !
داستان بازي را كسي دقيق ميتونه توضيح بدهد. اگه انگليسي هم باشه مشكلي نيست. توي فيلم تافل ميخواد تا بتوني داستانش را دقيق بفهمي.
آقا یه سری MAp جدید و تقریبا کم حجم این بابا گیم اسپات داده برای multiplayer که پایه اید به دانلودیم و حالشو ببریم ؟ نظرتون چیه ؟ این هم آدرس :
کد:
البته تاپیک اصلی اینجاست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! در پست 997 جواب سئوالتون داده شده: (داستان و شخصیتها)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خلاصتا جزئیات رو اضافه کنم:
بعد از تعقیب و گریز زیاد بدنبال خالدالاسد در خاور میانه، و انفجار اتمی که در یکی از شهرها بوجود آورد، بلاخره ارتش خصوصی کاپیتان پرایس با همکاری USAC (البته اسمش کاملا یادم نیست احتمالا غلط ذکر کردم) وی رو در آذربایجان پیدا کرد. قبل از کشتن وی، کاپیتان پرایس رادیوی خالدالاسد رو گوش داد و فهمید شخص پشت رادیو، عمران زاخائو یعنی شخصی که 15 سال پیش باید در اوکراین(چرنوبیل البته) توسط کاپیتان پرایس از بین میرفت هست.
ارتش خصوصی قصد پیدا کردن عمران زاخائو رو میکنه و برای ابتدا به دنبال پسر خالد الاسد میرن، اما پسر الاسد بعد ازینکه گرفتنش خودش رو میکشه، اما بعد در حال برگشت گروه با یک حمله ی تروریستی با بمب هسته ای مواجه میشه.
ارتش خصوصی و ارتش رسمی باهم به فسیلیتی مخصوص انفجار هسته ای میرن و بمب رو که مقصدش منهتن هست رو معدوم میکنن. در راه برگشت هلیکوپتر زاخائو که مسئول این بمب هست بدنبال گروه که در حال فرارن راه میفته و پل سر راهشون رو خراب میکنه و با یک بمب افراد رو از پا در میاره. وقتی پایین میاد کاپیتان پرایس یک کلت به سوپ(ما) میده و سوپ عمران زاخائو رو از بین میبره برای همیشه.
و صحنه ی اخر پوشش خبری تقلبی جاهن رو یاداور میشه زیراکه خبرگذاریها این بمب گذاری رو آزمایش هسته ای میخونن.
چطوري ميشه بازيرا آنلاين انجام داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)