دستتون درد نکنه کار کرد![]()
دستتون درد نکنه کار کرد![]()
آره من خودم audiophile ام و به hifi خيلي اهميت مي دهم ميتونم بگم كه كيفيت پخشش چيزي كم از ipod نداره كه شايد بهتر باشه اما شايد power output زياد قوي نباشه كه بهتره از Earphone هاي حساسيت بالا با پاسخ فركانسي كامل استفاده كني كه من مدل :Ep-630 ,Ep-635 creative رو پيشنهاد ميكنم كه noise isolation رو هم انجام ميده كه در حدود 20.000 تومان ميشه كه بهتره فقط از نمايندگي creative بخري ...
دوامش هم خوبه اگه از روش كاميون رد نشه
موفق باشي![]()
Last edited by phrshad; 14-09-2007 at 01:39.
آخه بعضي برنامه هاي كاربرديش واقعا به درد ميخوره درسته ؟ مثلا من PDF READER ميخوام @!
تقريبا ...
...
![]()
من کریتیو ep-630 اصل رو خرید 16 تومن صداشم خیلی خوبه از اونایی که میره تو گوش یا in-ear
دو جفت سر اضافه هم داشت یعنی 3 تا سایز که کوچیکترینش تو گوش من جا می شه
اینم عکسش و مشخصاتش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirrasa kateb; 13-09-2007 at 17:35.
اقا phrshad شاید اینجا پیدا بکنین من خودم دارم ولی یادم نیست از کجا گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amirrasa kateb; 13-09-2007 at 17:36.
اینو که خودتم مدونیسلام و خسته نباشید به همه. یه سوال داشتم از دوستان. من مدتی که می خوام یه دستگاه بگیرم. هدف اصلی من موسیقی و فیلم هستش. حالا موندم یه PSP بگیرم یا یه ipod.
اون چیزی که تو PSP وسوسه کننده هست نمایشگر بزرگشه و اینکه خوب بالاخره بازی هم می تونی بکنی و یه سری امکانات جانبی ... در عوض یه کم بزرگه که مسئله خیلی مهمی نیست.
ببين نميدونم iPodرو خودش بلند گو داره يا نه؟. اما فکر نکنم که از این لحاظ پی اس پی داره.فقط یه چیزی منو دودل کرده که می خوام بدونم. آیا کیفیت صدای PSP همینطور قدرت صداش در حد MP4 های ipod هست؟
از لحاظ دوام و عمر دستگاه چطور؟
و ديگر اینکه صدای خروجی پی اس پی بيشترين صدايی هست که من تاحالا از يک وسيله دستی شنيدم.
مطمئن باش iPodبه صداش نميرسه. گوش دادم
نه آقا مازیار بلندگو نداره ولی یک بلنگو کوچولو داره که سدای ولومو کلید هاش از اون در میاد (یک تق تق کوچولو)ولی یک چیزی که هیچی کیفیت صدای آی پاد نمی شه برای همین اینقد گرونه ولی اگرهمه ویژگی های آی پاد رو باپی اس پی مقایسه بکنی پی اس پی بهتره (این نظر منه)با اینکه هم قیمتن (ای پاد ویدیو 30گیگ و پی اس پی)من اول می خواستم آیپاد بگیرم ولی وقتی فهمیدم پی ااس پی چیه وچه قابلیت هایی داره پی اس پی گرفتم![]()
با سلام.....
خواهش می کنم.....
منبع عکس ها اینترنت هست .....
فکر نکنم جابجا باشه.....![]()
با اينكه سن كمي داري اما خوب انتخابي كردي ...آخه همه ميگن 20 تومن پول هدپون ؟اما ارزشش رو داره يادم مياد با رييس شركت بدر چقدر صحبت كردم كه قانع بشه كه اين مدل رو بياره عمده ايران اون موقع يكيشو برام آورد 34 تومن ...
منم كوچيكش جا ميشه .. فقط هر چند وقت يكبار بار سعي كن تميرش كني براي بهداشت گوش و اين رو هم بگم كه noise isolation براي اينه كه با ولوم كمتري صدا رو خوب بشنوي .و يك tip ديگه هم اينه كه صداش رو زياد نكن !
پيدا نكردم ... اگه بهم ميل كني يك دنيا ممنون ميشم البته اوني كه با ورژن 3.52 كار كنه.
آخه يكي از دلايلي كه psp خريدم اين بود كه بتونم pdf هامو باهاش بخونم و از وقتم استفاده كنم
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آدرس سر راست بده lol:
به هر كي بگي اينترنت كه گم ميشه ...
در ضمن دوستان ببخشيد كه username من با اسمه phrshad (فرشاد) هست.آخه 3 بار تا حالا Banned كردن منو وقتي جوون بودم![]()
آقا فرشاد چشم حتما
من الان دارم میرم شاید تا آخر هفته دیگه برگرد م خداحافاظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)