خیلی ممنون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نبود باز شد
خیلی ممنون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نبود باز شد
با اینم تست کردم باز نشد برام.
احتمالا مخابرات با آی پی ها خودش این آی پی آدرس رو باز میکنه
سلام دوست عزیز
تو این لحظه دارم از سرویس شاتلم استفاده میکنم، به راحتی میتونم پنل مخابراتیم رو باز کنم
من اینترنت داشتم باز میشد ولی از وقتی که اینترانت خریدم نمیره
آهان ببخشید متوجه نشدم
از آسیاتک؟ قیمت؟ سرعت دانلود؟ مقدار ترافیک؟ اینترنت+اینترانت یا اینترانت خالی؟
اینترانت چه فایده داره وقتی اکثر سایتها سرورشون خارجیه؟ جز با تغییر سرور دانلود به سرورهای ایرانی بخوای دانلود کنی
برای وبگردی به مشکل نمی خوری؟ فیسبوک چیکار میکنی؟
ممنونم![]()
از آسیاتک؟اره
قیمت؟2مگ با 10 گیگ ترافیک 8 تومن هر گیگ اضافه هم 450 تومن
سرعت دانلود؟260
مقدار ترافیک؟10گیگ
اینترنت+اینترانت یا اینترانت خالی؟با اکانت سرور داخلی متصل میشم و به سرور خارجی هم میتونم برم
اینترانت چه فایده داره وقتی اکثر سایتها سرورشون خارجیه؟اره
جز با تغییر سرور دانلود به سرورهای ایرانی بخوای دانلود کنی
برای وبگردی به مشکل نمی خوری؟ببین مثلا شما سرور داخلی خریدی وی پی اس داخلی ازش چنتا اکانت درست میکنی مثل دوستانی که سرور خارج میخرن و باهاش وی پی ان میزنن و میفروشن این هم همینطوری هست ولی سرور داخلی که از محدودیت های شاتل و در دانلود و اینترانت آسیاتک در برن.شما با اینترانت متصل میشی به سرور داخلی و سرور داخلی هم که میتونه بره سرور خارج و اینطوری اینترانت رو تبدیل به اینترنت میکنن
فیسبوک چیکار میکنی؟
بسیار عالی، ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز
از یه لحاظ بعنوان اینترنت دوم خیلی عالیه، بالاخص اگه سرویس نامحدود هم ارائه بدن البته تو همین رنج قیمت، برای دانلود کردن عالیه!!!
دانلود شبانه میخوام یک شرکت درست و درمون که سرعت شبانه 200 باشه معرفی کنین ساری هستم مخابرات جشنواره جدید شبانه نداره
6 ماهه سرویس قبلیم تموم شد، مجبور شدم یه 6 ماهه دیگه (2 مگ، 48 گیگ) بگیرم
به دانلود شبانه نیاز دارم، واسه همین چاره دیگه ای نداشتم!![]()
پارس آنلاین.
آسیاتک شبانه باید سرویس 10 مگ بخری که سرعتت 256 باشه-شاتل هم محدودیت هست توش-صبانت هم میگن خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)